Licurici de ianuarie-februarie2009(122)
Raspunsuri - Pagina 5
CADIA spune:
AM UITAT SA SCHIMB SEMNATURA.
De fapt cred ca mai sunt vreo 3 sapt. pana la cezariana, daca nu se intampla ceva intre timp
Oricum pe 2 nov stabilim data.
AMR 4 SAPT.Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
mara95 spune:
cadia, si mie mi-a fost mult mai frica la a doua cezariana decat la prima.poate pentru ca stiam cum decurge, pe cand prima data nu stiam la ce sa ma astept.numai ca a fost cu mult mai bine decat la prima.recuperarea a fost mai rapida. sigur va fi bine!
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
Carmen_Marieta spune:
'neata mamici,
Ledi ce scump e David!, bafta la gasirea medicamentului, si sa scapui de drumuri cu certificate si alte documente.
Cadia ce putin a mai ramas... nu te mai gandi la operatie, stai linistita...
Si eu am inceput sa pun deoparte cele necesare pentru spital... si ma tot rog sa ajung macar la 37 saptamani.. tot am contractii.. dureroase.. bine ce-i drept nici nu prea am stat cumintica.. am mai mers si la servici.. m-am si stresat.. saptamana asta nu mai merg, si o sa le fac situatiile de acasa... asta e..
Daca se intampla sa patesc ceva nimeni nu-mi ridica statuie... si in cel mai fericit caz voi fi compatimita...
Crisspy nu il pot lua acasa pe Strefan din 2 motive: unul ca deja am contractii, el vrea in brate, trebuie sa-l dau jos, sa-l ridic etc... aseara am mers la el, si atata a plans pana l-am luat in brate... il mai tin cand stau in pat, dar el bvrea sa ne plimbam.. si 2- soacra-mea care nu a crescut copii( pe sotul meu l-a crescut bunica-sa) dar care e experta... si nu mai am nervi ca sa o pun la punct.. asa ca evit sa aduc baiatul acasa... si ar mai fi ceva..parintii mei cred ca ar fi terminati fara el...si el fara ei.. noi seara cand plecam, de la ei, plecam toti 5- nopi doi acasa si ei 3 sa ne conduca.. daca vrea sa mearga doar mama/tata Stefan il cheama si pe celalalt... nu pleaca fara ei...
Asa ca e cam greu...
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
28+
flowerbee spune:
Cadia, de fiecare data cand Ale spune cate un cuvant, il scriu in caietelul ei. Ieri a spun corect ananas si baterie. Tot prost stam cu somnul.
Carmen, Cadia, sunt cu gandul la voi, sa aveti nasteri usoare si bebei sanatosi. Inca putin.
Eu sunt oficial in panica. Mai sunt 10 zile pana la examen. Sper sa ma ajute Dumnezeu.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
ela2233 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CADIA AM UITAT SA SCHIMB SEMNATURA. De fapt cred ca mai sunt vreo 3 sapt. pana la cezariana, daca nu se intampla ceva intre timp Oricum pe 2 nov stabilim data. AMR 4 SAPT.Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse. |
buna
acum am vazut ca mai ai un pic ca si mine de altfel, numai ca eu sper sa nasc normal
unde nasti la ce spital si cu ce dr?
37+ sapt david gabriel
+ andreea raisa (16.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/28705464@N07/
"http://lbdf.lilypie.com/yTDRp2.png"
http://lb2f.lilypie.com/Wmftp2.png
Carmen_Marieta spune:
Bee stai linistita, totul va fi bine... Dumnezeu va fi alaturi de tine..
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
29+
deliafairais spune:
mai burtici dar chiar numai 3-4 sapt mai aveti? nu imi vine sa cred!!!
presupun ca ati scos deja hainitze si bodyuri din alea mici mici...ce dragut!
miereamara spune:
Da si eu am rascolit ieri prin niste hainute de ale lui Aidan ca sa fac un pachet pentru un copilas si am dat peste o salopeta cu care l-am imbracat la iesirea din spital, cat de mica era!
si ce repede a crescut...acum il imbrac cu haine de trei ani!
Ia uite ce freza are cand se da jos de pe topogan:)))
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/5109745843/
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flowerbee Cadia, de fiecare data cand Ale spune cate un cuvant, il scriu in caietelul ei. Ieri a spun corect ananas si baterie. Tot prost stam cu somnul. Carmen, Cadia, sunt cu gandul la voi, sa aveti nasteri usoare si bebei sanatosi. Inca putin. Eu sunt oficial in panica. Mai sunt 10 zile pana la examen. Sper sa ma ajute Dumnezeu. Bee Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009) Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri! |
bee, eu facusem un tabel alfabetic, cu randuri si coloane, si tineam evidenta acolo, treceam cuvintele in coloanele corespunzatoare, in functie de litera cu care incepeau. Am tinut-o pana la 100 de cuvinte constiente, pe urma am aruncat foile, ca nu mai era nevoie.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Pantofiori de vanzare - noi, frumosi!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
Ciufik spune:
Salutare!
mi-a fost dor de voi.
Sanatate tuturor si de-abia astept sa punem majoretele pentru fetele care mai au asa putin.
In ceea ce priveste gradi, ma gandesc din ce in ce mai serios sa il dau pe A din toamna viitoare. Nu cred ca va avea pb de adaptare, deja se obisnuieste cu gradi, ca se duce cu tataie sa o ia pe Ana la pranz de acolo .
Noi suntem f vorbareti, nu i-am numarat niciodata cuvintele, mi-ar fi si greu ca zice absolut orice dupa noi, chiar si cuvinte "nedorite", canta: avion cu motor, oac, oac..., sus, sus la munte sus - deh ardelean ca ta'su etc.
Are o tehnica cu mingea ca eu tot sper sa faca si bani din asta - va las niste poze din we-ul asta: http://sports.webshots.com/album/578861908ATjjrA
Ledi - ce iubire cu catelul, cunoastem . De unde ai luat masuta?
Miere - demential parul. electrizat si electrizant .
Io de Craciun/ziua lui ma gandesc la zuzu pet, masuta etc