Licurici de ianuarie-februarie2009(122)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Micola, tin pumnii ca sa treaca interventia cu bine. Sanatate!

Naty, e greu, sa dea Domnul sa va reveniti din punct de vedere financiar.

Noi nu vrem sa dormim iar eu sunt ca la inchisoare. Trec zilele si eu nu ies din casa, deja ma ofilesc...Nici la dr nu am fost...

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Crisspolis ma bucur ca iti plac

Porumbita multumesc, dar tu ahaaaa, ai comandat de la mine pe la inceputuri, dar sa vezi ce m-am experimentat acum...

Bee

Pentru vomitat nu prea stiu remedii in afara de ce au zis fetele ca Vlad nu a avut probleme

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 28 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

pai pune linkulla semnatura sa mai arunc un ochi din cand in cand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

micola,bafta multa si de la noi
Crisspol ,pe maine trece...toti copiii(din gasca) au avut, e un stomach bug. trece in 24 de ore.Lichide multe si regim. Sanatate multa.

toate fetele

Mamica de Ana

Mergi la inceput

http://cutiutacubijuuri.blogspot.com

nu mai am voie, m-au pus cei de la DC sa il sterg

Mergi la inceput

Am fost la teatru din nou cu Vlad azi, e fascinat, nu ar mai pleca de acolo - "Megem a teatu a Mitea, mie a pucut Mitea e muca" - mergem la teatru la Mircea, mie mi-a placut de Mircea si muzica. E mortal daca l-at vedea, se comporta ca un comentator sportiv, nu ii tace gurita in timpul piesei, comenteaza tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

da de ce nu ii zice tata/tati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Micola, multa sanatate si bafta sa treceti cu bine si prin asta!

Naty, imi pare rau ca aveti probleme financiare (uuufff asa de bine stiu cum e, been there, done that, wore the Tshirt ) si sper sa va redresati cat mai repede. Uufff criza asta, vad ca ne cam loveste pe toti...

Crisspol, sanatate multa, sa scapati de stomach bug. Si bineinteles sa gaseasca tati un job bun cat de repede.

Bebelusi, Mara, tare faine bijuurile. In "strainezia" trimiteti? Ca as face niste cadouri de craciun, sigur vor fi super-apreciate.

Bee, multa sanatate!

Noi suntem bine cu totii, eu am inceput serviciul propriu-zis, incet-incet ma obisnuiesc, tati e super-ocupat si el cu jobul noi, iar Mister... a lui e lumea! E tare fericit la "Nini", se bucura tare cand ne vede, zilnic mai adauga macar cate un cuvant nou (cuvintele de azi: "Mjolnir" e vorba de medalionul cu "Ciocanul lui Thor" pe care il poarta tati la gat, si "barca" - pana acum folosea doar cuvantul englezesc).

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
Micola, tinem pumnii ptr operatie! agitatia.. poate veni de la firea lui (si nu prea trece... :)) )
Raluca, imi pare tare rau de probleme voastre, vorba Andrei... stim cum e. sper sa se imbunatateasca situatia!
Crisspoliss - nu ai fost la medic cu Victor? a mancat ceva mai deosebit? ca voma asta prelungita nu suna chiar ok. ii trebuie pedialyte in ce forma ai sau iei, multe alte lichide si in principiu repaos stomacal - nu il forta sa manance nimic - eventual rontaieli si BRAT. sanatate!

Mergi la inceput

Porumbita cred ca ii place cum suna Mitea, ca la inceput ii zicea tata, si eu daca nu ii raspund la mama imi zice Patita

Dark am expediat si in afara, chiar si in Canada. Stii cum e mai simplu, daca primiti voi cumva pachet din tara de sarbatori, de la parinti, noi sa le trimitem parintilor vostrii si ei sa vi le trimita o data cu pachetul. Asa ar iesi mai ieftin. Daca nu, expediem si noi cu posta sa fie mai ieftin, daca te hotarasti, ne spui si punem impreuna un singur colet. Vezi tu...

Mergi la inceput