Licurici de ianuarie-februarie2009(122)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

porumbita nu am pierdut clientii, dar lucreaza mult, mult mai putin si ei, cei care lucreaza reduc costurile si nu ne mai solicita decat in problemele foarte serioase, iar cei care ne solicita nu platesc la timp ...
Pana acum nu prea am simtit criza dar acum e rau de tot
Cheltuielile sunt mari, incercam sa tinem toti avocatii pentru ca le-ar fi greu sa-si gaseasca altceva si pentru ca ne gandim ca or veni si vremuri bune si avem o echipa grozava.
Eu am o intelegere cu partenerul principal sa nu iau procent ci o suma fixa pe luna, pentru ca la cheltuielile mele e mult mai sigur asa decat sa astept sa vna profitul.
Dar atunci cand incasam de la clienti platim intai personalul auxiliar si ceilalti avocati si noi ramanem la urma.

Multumesc tuturor pentru sustinere si raspunsuri.

Cu luatul de la gradi - pe noi nici nu ne lasa sa intram in gradi.Suni la sonerie la poarta si vine o educatoare cu copilul gata imbracat.

bebelusi eu ii dau la pranz doua feluri, dar din supa/ciorba nu vrea decat zeama.

crisspoliss stiu ca e bun metoclopramid picaturi. Ale mele nu vomita si eu nu am folosit dar stiu de la prietene.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

rox tare frumos patul, de unde l-ai luat? (poate ai zis dar eu n-am vazut). De copii ce sa mai zic, sunt doi frumosi

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty

rox tare frumos patul, de unde l-ai luat? (poate ai zis dar eu n-am vazut). De copii ce sa mai zic, sunt doi frumosi

NOI

Ikea my dear. kritter il cheama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare mamici,

eu tot la birou... cred ca o sa nasc aici, nu pot sa plec pana nu se termina auditul(sunt singura pe o firma mare, tipa care trebuie sa ramana in locul meu e fitzoasa si nu vrea sa invete, ma mai enervez.. aseara nu mai eram in stare de nimic cand am ajuns acasa).

Nazdravanel ieri a fost la o petrecere, s-a adaptat repede, s-a jucat frumos cu copii( limita de varsta- 4 ani), nu a plans, a mancat tort... ce mai am baiat mare..
Imi era teama ca nu se integreaza.. dar nu a fost asa..

Azi dimineata am primit o veste tare nasoala... fratele meu s-a intors acasa la mama... este casatorit si locuia in casa cumnatei.. se pare ca nu s-au mai inteles.. a venit cu hainele si catelul...
Off... Stefan, este tare incantat de ham.. Acum o sa vad daca il mai las la mama, nu stiu inca cat spatiu mai ramane( ai mei au apartament cu 2 camere, fratele meu lucreaza noaptea, ziua doarme..Stefan alearga.. greu tare greu)..

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Dark, , de acord cu Patri

andru e innebunit dupa funny bear si pigloo de pe you tube.i-ar asculta continuu.pricepe tot, chiar lucruri grele, vorbeste asa si asa, doar doua cuvinte legate poate, si alea rar. au bronsita amandoi, dar sunt vioi si jucausi.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Roxana, am cautat si eu la Ikea dupa el..pacat ca Bucurestiul e asa departe, poate ajungem la Budapesta in decembrie.

Carmen imi pare rau de situatia creata, sper sa o rezolvati pana la urma. Si tu ai grija de bebe, e cel mai important acum, mai important decat tipa cea care trebuie sa te inlocuiasca si auditul firmei. Da, stiu...usor de zis cand nu esti in situatie si doar dau sfaturi/

Naty sper sa vina zile mai bune cat mai curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

carmen poate totusi se impaca fratelo cu sotia;

cat despre munca, nu dau sfaturi ca stiu cum e, am lucrat pana cu o zi inainde a naste (de fapt si in ziua aia ca noaptea m-a apucat )

singurul compromis facut a fost ca am trecut de la program de 12-14 ore la 8-10 si in wk doar 4-6 ore

si la o a doua sarcina tot asa as face mai ales in afurisita asta de criza

naty nu am sperante curand de zile mai bune; toti cu care au asa oresce habar de una alta spun ca in primavara va fi cu adevarat greu

Mergi la inceput

Va las cateva poze de la petrecerea unde va spuneam ca a topait Nadiusha cot la cot cu copiii mult mai mari ...

aici

Mie imi place mult asta

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Naty super faina dixtractia

spune-mi si mie pls unde e locul asta de joaca?
cam la ce buget e o aniversare, ai idee?

ma gandesc de acum pt ziua picilor, din pacate booboo au dat faliment
(ca tot vb de criza, locuri de munca etc )

Alinuk

www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

cred ca m-am prins

e AFI?

am fost si noi de cateva ori acolo, e ceva asemanator

Alinuk

www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput