Licurici de ianuarie-februarie2009(122)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Micola, tinem pumnii sa fie bine cu operatia. Imi pare rau ca sunteti asa dificili la somn, stiu cum e, eu eram mereu capie de somn. Sper ca dupa operatie sa gasiti si voi formula castigatoare pentru un somn lung si linistit.

Raluca, imi pare rau de situatia financiara. E greu peste tot. Mie mi-e groaza de intoarcerea la serviciu. S-au schimbat multe, se tot dau afara oameni.
Cat despre antibiotic, consulta un alt dr. ca sa fii tu linistita.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Naty imi pare rau sa aud ca aveti pb cu salariile.
Eu zic ca vremurile astea sunt grele pentru multi.
Uneori ma simt atat de neputincioasa in demersurile mele umanitare.
Uneori neputincioasa, alteori am impresia ca oamenii carora ma adresez pot gandi ca ma pozitionez intr-o alta realitate. Unii, au ei insisi nevoie de ajutor!
of si stiti care e paradoxul??? Ca tocmai acestia sunt dispusi ca din putinul lor sa ofere ceva celor in nevoie.
Succesul proiectului cu ecogtaful pt fundeni s-a datorat celor care au dat sms de 2 euro... adica multi oameni care au oferit cate putin din putinul lor. Oameni cu venituri imense la care am ajuns cu rugamintea de sprijin pt acesti copii nici nu ne-au bagat in seama.

scuzati off topic

vis a vis de luatul copiilor de la gradi in timp ce altii raman cu ochii spre usa de la intrare in speranta ca urmatorul venit va fi pentru el
Mie mi s-a intamplat de multe ori sa intru si sa il chem pe Teo si el sa-mi zica: tu nu vezi ca am treaba..asteapta te rog eu nu consider ca e asa tragic daca le place ce fac acolo, daca atmosfera e una prietenoasa. E adevarat ca teama aceea de abandon exista in mintea fiecarui pitic, cu atat mai mult cu cat sunt mai mici de varsta.
La gradi unde-i ostrogotul meu - una de stat - nu poate fi vorba de o persoana care sa se ocupe cu adusul copiilor, dintr-o cauza clara: lipsa de personal.
Dar pentru ca imi dau seama de ce e in sufletelele micutilor care raman inca in sala de activitati asteptandu-si parintii eu mi-am facut un obicei... stau cate 5 minute si socializez cu ei acolo. imi pun margelutze, bratari...toate fetitele's pe mine - mai scot si eu una alta de la ele, in plus fata de ce aflu de la Teo.
Si le spun ca m-am intalnit pe drum cu tati lui x, a lui y cu mami lui z, cu buni a lui.... ca erau si ei in drum spre gradi, ca sunt la semaforul din colt, sau la supermarket si ca vin sa ii ia imediat.
Ma bazez pe faptul ca mai mult de juma de ora nu mai au de asteptat si stiu ca asa se intampla, caci nu mi-as permite sa amagesc copilasii.
Haha va dati seama ca sunt un fel de oracolpt ei...cum ma vad ma intreaba 'pe mami a mea ai vazut-o???'...

E o fetita colega cu Teo care de fiecare data ma invita sa ma joc cu ea acasa la ea. ...la etajul 4.
Ii tot zic sa imi dea adresa ca ma duc. Intr-o zi mi-a spus ca: sa stii ca te astept, si tati a zis ca vrea sa vii (asta cred ca era argumentul ei suprem, probabil tatal e cel care ia deciziile, are ultimul cuvant, e figura dominanta in casa)
Imi venea sa o iau acasa.

Alinuk

www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

naty, si flavi are amigalele f mari, dar o doctorita de la urgente, de la copii, ne+a spus ca e normal ,cel putin la unii, sa fie asa, cam pana pe la 5+6+7 ani. eu am avut pb cu amigdalele cand eram mica, mereu mi se inflamau f repede, dar nu a fost nevoie sa le scot si nici nu au dat urmari.deocamdata la flavi tratam doar cand avem raceli cu antibioticele obisnuite si cam atat.vom fi atenti pe viitor cum evolueaza.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

NAty, nasol cu banii, sper sa treceti si peste asta. Si noi la fel, ca inca nu si-a gasit sotul meu de lucru, si traim din savingsuri, care o sa se termine in curand. perioada asta e grea mai peste tot.
Spuneti-mi si mie voi ce le dati copiilor cand vomeaza. Azi noapte s-a trezit copilul meu intr-un lac de voma, si de atunci tot vomeaza, desi stomacul lui e gol. Mi-e asa mila de el, plange si zice ca gata, sa-l duc altundeva. Acuma in sfarsit sta in pat cu masinile lui in mana, desi toata noapte n-a vrut decat in brate, asa ca am dormit pe fotoliu ca cum il puneam jos, cum incepea sa aiba convulsii la stomac.
Micola, good luck cu operatia. Sa stii ca si victor nu sta locului o clipa, mai ales mai nou nu ma inteleg deloc cu el, se catara peste tot, afara o ia la fuga si in parc se duce si trage copii de par...credeam ca a facut progrese la capitolul asta, dar deja siunt disperata, nu stiu ce sa-i mai fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

VAi MAra ce bijuterii frumoase poti sa faci. LE-am vazut si pe ale lui Patricia, sunteti fenomenale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Multumesc de sustinere, conteaza foarte mult, sunt speriata! stiu ca pt dr e o operatie aproape de rutina, dar pt noi e greu...

va dau o reteta care lui alex ii place f mult:

Budinca de mere cu lapte si ou

1 mar mai mare sau 2 mai mici ;
100 ml lapte ;
1 ou ;
zahar pudra ;
½ lamaie ;
1 plic zahar vanilat .

Marul se taie cubulete sau se rade ( eu il rad) si se aseaza intr-un vas de yena, stopindu-se cu zeama de lamaie . Se adauga 2 linguri de apa.
Se da la cuptor pana se inmoaie merele. Sa da la racit.
Laptele se incalzeste cu zaharul vanilat. Galbenusul se bate ca pt omleta cu zaharul. Peste galbenus se toarna laptele, se amesteca si se da la foc mic. Cand se ingroasa se ia de pe foc si se toarna peste merele rase. Se mai da la cuptor 5-10 minute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Micola tin pumnii sa iasa bine interventia si sa treceti peste...e greu, mai ales inainte de operatie.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

criss, multumesc ca ti+ai facut timp sa le vezi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

mei despre bijuriile lui bebelusi si ale marei va GARANTEZ ca produc senzatie;
eu am luat cate un set - doua si de la una si de la alta

micola tinem pumnii pt operatie

alinuk, acum nu ca le iau partea dar si cei cu bani au socotelile lor (nu-s toti la fel insa de exz am avut o cursanta, cu ffffff multi bani; era sufletista, se implica in diverse chestii insa uneori imispune ca nu are cum pt toti cei care o solicita - si erau multi tocmai pt ca avea bani)

la robert la grupa sunt 2 fete; cand unu aduce copilul (ca aud soneria si de la camera lor se vede poarta) cealalta ramane cu copii;

criss pt voma mancare de regim, hidrasec pt hidratare (sau apa minerala lasata deschisa sase duca bulele) si metrocroplamid picaturi ca sa opreasca voma

Mergi la inceput

porumbita, multumesc muuuuult!

micola, sa fie bine cu operatia si sa va linistiti cu totii!

ai mei nu prea au vomitat, doar flavi de vreo 2 ori, cel mai des aveau scaun moale. importanta e hidratarea. ceai de menta cu covrigei mai mancau bine piticii mei sau orez cu morcov. in rest, ce au zis fetele mai sus.

Mergi la inceput