Licurici de ianuarie-februarie2009(122)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare mamici si licurici,

eu inca sunt la servici, incerc sa termin ce am de facut la servici ca sa nu mai vin.

Nazdravanel azi merge la petrecerea unui baietel de 4 ani.. de abia astept sa vad cum va reactiona..

Roxanaz multa sanatate.. ce draguta este Eva..

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Alinuko
Patri, nu, nu, un singur ou odata! maxim 2 pe saptamana. asa si la noi, ciorba e suportul ptr toate mancarurile, pun in ea toate vegetalele si carnile de pe lume.
Carmen, la muncaaa???? grr..... pai se poate asa? promite solemn ca nu te mai duci de maine, daaa??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

'Neata si de la noi.
Anuc, cu intarziere. Esti o mamica bogata si te invidiez.
Crispy, felicitari pentru mama, e mare lucru. Cred ca ti se umple sufletul de bucurie cand il auzi.
Porumbita, Tudor, care n-a mai dormit de la 3 ani cu noi la pranz, doarme la gradi foarte bine.
Roxana, vazut camera frumoasa de Eva. Tare mult imi place. Iar de fratiori nu mai zic.
Cadia, mai ai putin. Tinem pumnii sa fie bine si bb sanatos.

Mai io nu stiu cum scap fata de suzeta ca e tare indragostita de "usi" a ei. Daca o cere si ii spun ca nu e incepe sa planga.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

billy mie mi se pare naspa sa stea cuminti pe banci cand vin parintii

cred ca e grey ot sufletelul lor cand vad ca restul pleca si la ei inca nu au venit ai lor

mi se pare mai ok cum e la robert

eu astept intr-un hol si il aduce una din fete ca sa nu ma vada ceilalati copii si sa sufere ca ei nu au venit
dc e la masa sau in mijlocul jocului astept

dc l-as lua la ora normala ar fi in sala de joaca sau afara si la fel ar fi adusi de una din fete

PS am donat si eu pt valea plopului

Da, si mie mi se strange inima cand deschid usa si-i vad pe toti cum isi asteapta parintii, dar deh, asta-i metoda. Dar ma gandesc ca daca jalea ar fi cu adevarat mare, copii ar plange, ei nu stiu sa se abtina sau sa se controleze. Ei stiu ca vine mami si tati si asteapta, nu cred ca gandesc mai mult: mami al meu nu vine, de ce nu vine, poate m-a parasit? Adica genul acesta de ganduri apar in urma experientei, traumei... Noi le gandim, pt ca noi suntem trecuti prin atatea.
Oricum ar fi, eu incerc sa ma modelez in functie de circumstante, probabil ca nicaieri in nici un sistem nu-mi va placea absolut tot, si treb sa invat sa-mi las copilul sa invete de toate, pana la urma traiul in lume si trecutul prin viata nu-s usoare sau comode. Ma apuca jalea cateodata gandindu-ma la cate dezamgiri si rani va fi expusa de-a lungul vietii, la cata durere, poate si din partea mea... as vrea sa pot sa i le sterg, sa aiba calea curata si usoara, dar nu-i in menirea mea sa fac asta. Ci mai degraba sa o ajut sa le depaseasca si sa-si gaseasca propriile unelte sa se descurce singura.

pt ca ai donat! Fie ca din ce dai sa ti se intoarca inmiit. Este dureros ca langa atata lumulita, sunt atatea suflete in nevoi.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea
Roxana, vazut camera frumoasa de Eva. Tare mult imi place. Iar de fratiori nu mai zic.

si poze si poze de la mataleeee???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea

si poze si poze de la mataleeee???

Sincer? Lenea e mare.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

hello
Noi nu ne-a internat inca, au primit nu stiu ce lampi noi pt salile de operatie si trebuie instalalte, apoi resterilizata sala.. luni mergem pt analize si probabil si internare si marti e operatia..
Doamne ajuta!
Cu somnul tot prost..mai ales daca il culc mai devreme de 22.00..aseara l-am lasat sa vad cat poate el rezista si la 23.30 a capitulat...a dormit mai bine, cu mai putine treziri: la 2 si la 6..
Irina, Rox, sau cine stie..ar putea avea legatura agitatia lui cu problema cu testiculul necoborat? ma gandesc ca sunt niste hormoni acolo implicati..Are rost sa sper ca dupa operatie o sa fie si el mai linistit? nu vreau sa stea locului toata ziua, dar nici asa, agitatie maxima, si zi si noapte...cu treziri din ora in ora, 4-5 treziri pe noapte, adormit f greu si somn f agitat...nu mai sta in scaunul de masa, desi ar manca, nici in cel de masina...e intr-o continua cercetare, alergare..
Naty, ai grija, nu te mai juca cu sanatatea ta! Credeam ca numai noi ne imbracam cu body-uri de anul trecut, adica de 9-12 si 12-18 luni si in alea de 18-24 inotam :))
noi de Mos' Nicolae o sa primit un Mickey Mouse si de Mos Craciun o perna cred ca tot cu Mickey..sau invers..
Ce de baietei frumosi am vazut: David, f ocupat cu masuta lui si cu uriasul catel de plus si foarte studios, Aidan Zburlici si frumos foc, fotbalistul Andreiut, smecheras, ..Tzumpi vorbaret..deci ne-a lasat in urma si el...
Cadia, sa stapaniti sanatosi casa si sa fiti fericiti si impliniti impreuna in ea!
Ce idee buna aveti cu cadourile pt fratiorii mai mari, din partea bebelusilor...f interesant! sper sa tin si eu minte cand va fi cazul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

crisspol sarcina usoara! Ma bucur ca ai revenit!

Fetele, eu sunt absolut disperata cu banii, eu nu am ami luat banii de 3 luni (ultimul "salariu" a fost pe iunie ...), deja ne-am imprumutat de la toti prietenii si rudele, nu mai avem nici cu ce sa luam mancare Si ieri am rpimit si de la gradi bonulet sa dau 350 RON pentru serbare (costume + sala).

In alta ordine de idei aseara a venit dr. de familie care a zis ca Nadi a avut o infectie in gat netratata, ca are amigdale mari de tot si cu o galmita pe una si a zis sa-i dam eritromicina. Ne-a dat si un set de analize, urocultura, sange, copro. Nici nu stiu ce sa fac, sa-i dau antibiotic? Nu prea am incredere in ea, am chemat-o mai mult ca sa-mi de trimitere sa fac analizele gratis...

paula si ea a mai facut asa de vreo doua ori. Nu-mi pot explica de ce. Ma bucur sa aud ca au mai facut si altii ca deja ma panicasem.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Naty nici eu nu am fost de acord cu antibioticele, atunci a fost prima si ultima data (pana acum) cand i-am dat. Dar nu cred ca ii era mai bine sa tot ia atatea antitermice, avea totusi 2 saptamani de febra mereu peste 38, uneori peste 39. In a doua zi de antibiotic a cedat de tot. Nu mai stiu ce a luat, oricum recomandat de pediatra. Si ea a tot evitat antibioticul.

Roxana tare imi place si mie patutul. Copiii au fiecare camera lui? Eu ma gandeam sa fac supraetajat in speranta ca la anul o mai veni si la noi un bebe, si cum nu o sa am camere diferite pentru ei.

Micola o sa treaca si operatia si scapati macar de o grija. Ne gandim la voi marti sa fie totul in regula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

naty dar ce merge asa rau?

parca erai partenera in firma,ati pierdut clienti?

Mergi la inceput