Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

In primul rand mamica frumoasa Cris2010 Sanatate fericire, armonie si liniste in casa!

Moamaaa, cati sarbatoriti avem azi! La multe multe luniti si ani!
Sa fiti sanatosi, cuminti si voiosi!

Papusa Maria Antonia de Giorgia23
Larisa Ioana de Ochidut
Frumuselul si scumpul Filip de Eladea2005
Frumuselul Theodor Mihai de Roxana_Theo

Pletosul scump Raul Ionut de paula_m
Mihai de kittyescu

Mezinul Florentin Andrei de Florentina_C

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Larisa Ioana de Ochidut

Mihai de kittyescu

Luna 3

...la multi ani si din partea noastra

inca un pupic in plus pentru micul crestin de acum Raul...Paula asteptam sa ne povestesti cum a fost

am primit si noi pozele, azi sau maine cel tarziu vi le arat

o duminica frumoasa

Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:

Neata!

In primul rand mamica frumoasa Cris2010 Sanatate fericire, armonie si liniste in casa!

Larisa Ioana de Ochidut

Mihai de kittyescu

Luna 3

La multi ani! si din partea mea! Abia asteptam dimineata , ca stiam ca e si ziua lui Cris, si a multor delfinasi! Cris, sa fii sanatoasa si fericita, sa ai o viata implinita!

Giorgia, Ochidut, Eladea, Roxana, Paula, Kittyescu, Florentina, le doresc copiilor vostri la cat mai multe lunite si anisori, sa fie sanatosi si cuminti! Cate un pt fiecare!

Ma gandesc la delfinasii care au implinit 4 luni, ce mari sunt... Apoi ma gandesc ca inca sunt cumva tot ca la 3 luni, adica si acum sunt "lipiti" de mama, ca inca nu poti sa mergi linistita, sa il lasi cu cineva "ca e mare"... Paula, cum e cu delfinasul la 3 luni? A fost si pt tine un prag varsta de 3 luni? Ori ba?

Deci, multam fetele de sustinere, dar... nu s-a intamplat nimic... Adica, am culcat una bucata copil, i-am dat suzeta in patut, parea sa adoarma... De obicei dureaza o juma de ora pana adoarme... Asa ca m-am pus pe canapeaua din living, sa stau o juma de ora, sa fiu sigura ca doarme pruncul si se termina filmul sotului... S-a marait copilul o data , de 2 ori, si am luat somn... dupa o juma de ora s-a marait din nou, si sotul m-a trimis in dormitor, sa ma odihnesc, ca sta de sase la copil... Si m-am dus... Dar eram asa obosita... L-am intrebat la un noment dat, "da noi cand facem ceva?" si a zis, lasa, acuma, ca avem vreme, sa fii si tu odihnita... ca ma vedea ca is zombi, si ca oarecum as face doar pt el... No, si bine am facut ca am mers la culcare, ca la 2 mi-a dat trezirea strumful... I-am dat suzi, o data, de 2 ori, m-am enervat, si l-am pus la san... Cred ca ii era foame, ca a papat si a adormit. L-am mutat iar in patutul lui, am plecat in dormitor langa sot, si nu am reusit sa adorm, de spaima ca iar se trezeste copilul- urmatoarea trezire la 7... Buuun, concluzia- is asa de rupta seara, ca nu imi arde de nimic... Mai incercam, poate reusesc sa dorm un pic pe la amiaza, in jumatatea de ora in care doamre si copilul, ca sa pot face ceva pe seara... Doar ca as vrea sa fiu si eu un pic odihnita, si bine dispusa, sa o fac ca asa vreau, nu doar de dragul sotului, ca mi-e datoria de nevasta... Ca de asta nu se grabeste nici sotul, ca vede ca nu is cea mai arzatoare in a sari sub plapuma...

Fetele, sa aveti duminica placuta!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare dragelor!

cum n-am apucat ier sa intru, urez si eu acum LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE IERI, SA CRESTETI MARI SI SANATOSI, PUI FRUMOSI!

bumblebee, multumim frumos de urare, da, are mama baiat mare...azi facem 4 lunite!!! nu-mi vine sa cred... si ca si cadou, ghiciti ce-mi face asta micu??? se ridica in fundulet cand il tin in brate...si nicicum nu-si mai lasa caputul pe spate, tot sus vrea...daca il las mai inclinat se ridica si se impinge, e asa haios cum se concentreaza... ne-am mai revenit si noi putin, nu mai e asa urlacios...sper s-o tina asa....

ieri am avut pe cineva la mine, m-a ajutat la curatenie...deh, alta viata...mi-e drag sa stau in casuta mea curata... imi dau seama ca singura n-as fi putut...si asa mare ajutor nu i-am putut da, ca eram ba cu filip, ba cu una, ba cu alta...

cristinuta, ce veste ne dai? noi am prestat aseara, dupa ce l-am adormit pe filip...eric e la bunici...asa ca... e cam greut la inceput, tre sa ne intram in ritm...ca si sotiorul saracu e rabdator si grijuliu, da nu pot sa-l las o vesnicie de izbeliste...

bianca, cum esti?? si eu am avut o durere de cap nasoala ieri, am luat paracetamol, am baut o cafea si mi-am mai revenit...

ilinca, de la sensiblu am luat Galactogilul...

revin!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:

Neata!

Larisa Ioana de Ochidut

Mihai de kittyescu

Luna 3

La multi ani si multe lunite si din partea noastra!

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata mamici si delfinasi

Alina,Oana,Cristina,Tina multumim pt urari

Filip,Larisa,Theodor,Raul,Mihai si Florentin

Cris

Tina putem sa ne luam de mana...si Antonia se trezeste de cate 4/5 ori pe noapte

Si ca sa o laud...daca ii pun suseza in gura si/o scoate singura apoi tot singura si/o baga...bine dar nu o suge doar se joaca cu ea

Legat de ...ma bag si eu in clubul celor care nu au inceput activitatea...sper in seara asta sa facem ceva

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Citat:

Neata!

Larisa Ioana de Ochidut

Mihai de kittyescu

Luna 3

La multi ani si multe lunite si din partea noastra!

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

La multi ani

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

La multe lunite si mai pe mai departe la multi ani delfinasilor sarbatoriti de astazi! Sa cresteti frumos si sanatosi!
La multi ani, Cris! Sanatate si impliniri alaturi de familie!

Fata mea a dormit exemplar dupa ce v-am parat-o. Azi-noapte de ex, a adormit la 22, s-a trezit la 3 - papa, apoi la 5 si ceva - papa, apoi 8.30, si dupa doua reprize de kk, cand ziceam ca s-a trezit de tot, i-am dat sa pape si am mai dormit amandoua pana la 10.30. Deci sunt foarte odihnita azi...

Crisule, (crispro), decat sa te dragalesti cu sotul fara chef, numai pentru el, mai bine nu, o sa fie mai rau asa. Faceti cand simtiti amandoi si nu numai ca trebuie.

Otilia, te-am visat azi-noapte. Ce visez ziua cu ochii deschisi visez si noaptea. Adica am visat ca eram in Norvegia si ne vizitam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

buna fetelor
Bianca fetita mai mare a racit: stranuta, muci si tuseste putin. am racit si eu de la ea, dar mi-e frica sa nu ia si bebe. i-am dat preventiv oscilococcinum, unul ieri si unul azi. si eu am luat ieri si azi. voi mai da-ti si altceva la copii?
ieri am fost la Botosani la socrii. de cand s-a nascut bebe n-am mai fost la bunici. Bianca si-a facut de cap, dar bebe a fost cuminte.

o duminica placuta tuturor!

mami de fetita Bianca Maria 10.06.2008 si Otilia Ioana 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Fetelor multumesc de urari, si din partea noastra celor care si-au sarbatorit ziua

Ieri am fost la tara si copilul meu a urlat asa cum nu a urlat in 4 luni , nu stiu ce a avut ca at cand am ajuns acasa cum sa vazut la patutul lui a inceput sa rada

Sunt terminata si eu ca si voi cu somnul, de abia astept sa se faca putin mai mare sa dorm ceva mai mult nu trezire din 3 in 3 ore, eu vineri noaptea il bag pe sot de serviciu sa ii dea sa manace ca sa pot dormi si eu fara sa ma trezesc, dar cu toate ca dorm in alta camera tot il aud si ma trezesc

Mergi la inceput