Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (24)
Raspunsuri - Pagina 19
larissa_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Otiliav Mai Cristina vrei sa-ti facem galerie sa prinzi curaj Hai fugi sinchide tv-ul. Racusor, Roxana mai e putin si stau in fundulet ai vostri asa ca vor plange mai putin la imbracat. Parol Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010) |
sau sa-l lase deschis dar sa intre si ea in peisaj....tam tam....un dans ceva...
hai iubita tinem pumnii.
A nu se intelege ca eu is dansanta. Io imi astept sotu'cu plapuma in cap
Ma duc sa spal copilu' mare pe cap si revin...( se va lasa cu urlete). Da'nu cumva sa o mai vaz pe cristina online ..poate doar in timp ce se aranjaza...
racusoru' mama tu nik nu zici la subiect. taci chitic.
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#
ilinca79 spune:
seara buna delfinariu,
noi am avut o zi plina azi. Am fost la cumparaturi iar apoi la ziua baietelului nasilor, care a implinit 2 ani. A fost prima petrecere la care a fost Victor A stat tare cumintel, i-am dus si Fisherul, dar de la o vreme l-au obosit copilasii mai mari care tipau, fugeau, spargeau baloane, asa ca s-a pus pe plan. L-am pus la san, abia l-am linistit si a adormit putin, apoi iar plans, pana ne-am hotarat sa plecam. Cand am ajuns acasa, era deja tot un zambet si o gangureala, l-am pus in patut, a povesti putin cu jucariile lui si a adormit. Asa ca, ori era tare obosit saracutul si abia a asteptat sa ajunga la casuta lui, ori am un delfinas timid
crispro draguta , ce ma bucur ca ti-ai facut timp si pentru tine. Vezi, dintr-o data ai alt tonus, si vezi totul cu alti ochi Referitor la cantitatea de lapte, sa stii ca am zilele trecute am patit si eu exact la fel, adica il puneam la san, incepeau urletele dupa cateva minute, i-l ofeream pe celalalt, plin, si nici nu vroia sa guste. Culmea e ca de ieri, dupa ce mi-a intrat ideea in cap ca nu ajunge laptele si am zis sa testez din nou, cand ii ofer titi 2, mananca mai linistit o vreme, dar apoi iar scandal
Concluzia: nu pot trage inca o concluzie Tot ce vad e ca parca am atins un punct critic acum majoritatea mamicilor si delfinasilor. Oricum, de azi am inceput sa iau Galactogil (Cris eu il beau asa nedizolvat, ca un medicament), si poate, vorba Mycyei, daca sanu e plin si vine laptele mai usor, sper sa pape si Victor mai mult.
Apropo, eladea, tu de unde iei Galactogil? Abia mi-a gasit sotul o ultima cutie la Helpnet, dupa ce a sunat la o gramada de farmacii.
tina , maine merg la cumparaturi si refac stocul de bere FA. Tot mai beam saptamanile trecute, dar asa profilactic, ca nu se simtea nevoia pe-atunci.
Mycya, ai grija de tine si odihneste-te sa-ti revii repede
Nu mai tin minte ce am vrut sa zic...noapte buna delfinariu!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
ilinca79 spune:
Mi-am amintit ...La multe lunite Victor, Matei si Alicia!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
Roxana_Theo spune:
Larisa, esti o norocoasa ca ai baiat asa cuminte. Si ai dreptate, dupa cateva reprize de urlat peste zi, plus programul obligatoriu de seara, eu ma simt sleita de puteri si nu imi mai arde de nimic.
Insa merita tot efortul. Cand zambeste sau gangureste, uit de toata oboseala.
Racusor, deci si voi aveti parte de distractia de seara cu imbracatul.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
racusor2010 spune:
larisa mama, eu ma va las pe voi , nu zic nik
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
eu ma uit dupa rochii de nasa la bien savvy
sunt asa frumoase, dar asa de scumpe
mamici care ati fost nase (in Bucuresti) de unde ati luat rochite frumoase?
bine, nunta e la anu, dar ce sa fac si eu
noapte buna delfinariu, fug la nani
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
Mycya spune:
fetele va multumesc de sfaturi
mi-a trecut dupa ce am stat putin intinsa si mi-am tot spus Tatal nostru. bine ca azi poate o fi fost un deochi dar totusi mie rau aproape zilnic si nu stiu de ce
Racusor pai depresia nu vine daca esti trista ,obosita si restul? intreb ca eu nu m-am gandit la asa ceva avand in vedere ca de o sapt si ceva e mai bine cu odihna si mai am si timp sa stau in pat ca a prins si ea de gustul jucarelilor si mai sta sg.
Crispro iau Elevit inca. tre sa fac niste controale daca se mai repeta figura.
Mami de Andra Maria 02.08.2010
larissa_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 larisa mama, eu ma va las pe voi , nu zic nik mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
deci prin analogie daca eu imi astept sotul sub patura...tu il astepti sub doua paturi...
am facut si dus...ma duc sa dorm.....uraaa...cristina n-a mai intrat ...inseamna ca e de bine
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#
Victo spune:
ha ha ha..ma, ce evidente mai tineti voi pe aci..
hai ca mie imi pica ochii in gura..ca de la 8 n-am stat o clipa pana acum. ma bag la SOMN!
noapte buna
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
tina_80 spune:
Buna seara delfinariu!
Azi m-am simtit tare bine cu fetele la cafea si shopping! Raducu a iesit cu tati afara si a dormit 4 ore, binenteles ca mi-a dat ceva emotii pt ca la 1/2 de ora am sunat si el era treazdar m-a sunat tati sa stau linistita ca a adormit si dus a fost 4 ore.
Am venit acasa, m-am schimbat, am mai aranjat prin casa si cand au venit sanii erau plini si Raducu infometat.
Fetelor! daca ar dormi asa si noaptea, adica cate 4 ore, ar fi boerie!!!
Acum e tati plecat la fini ca sarbatoresc Sf. Dimitrie!
Crispro, sa-ti fie de bine iesirea la shopping!
Oana, asta ii spuneam si eu sotului ca parca as chema-o pe mama sa stea vreo 2 zile cu Raducu sa ies si eu intr-o sambata, duminica cu sotul meu la restaurant. Dar nu am incredere si plus de asta Raducu al meu adoarme seara numai la san, vrea sa ma simta langa el
plange.......
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010