La Dovlecelu' Vesel •13•

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna seara si de la noi!

Toata ziua am fost pe drumuri si acum ne-am adunat pe la casile noastre, asa ca, iata-ma.

Raluk distractie faina sa aveti, abia astept poze cu nasica in rosu.

Hepi tare imi era dor sa ne povestesti de Maia, mi-e un dor de ea...

Uka e frumos mami afara, e weekend, toata lumea e cu familiile si umbla terchea, asa ca, la taverna mai la ceas de seara.

Va pup, mi-e somn de mor, va doresc noapte bunicica.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Buna seara si de la noi!

Toata ziua am fost pe drumuri si acum ne-am adunat pe la casile noastre, asa ca, iata-ma.

Raluk distractie faina sa aveti, abia astept poze cu nasica in rosu.

Hepi tare imi era dor sa ne povestesti de Maia, mi-e un dor de ea...

Uka e frumos mami afara, e weekend, toata lumea e cu familiile si umbla terchea, asa ca, la taverna mai la ceas de seara.

Va pup, mi-e somn de mor, va doresc noapte bunicica.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Noapte buna copii !!

she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Salut!
Eu astept drept recompensa poze noi cu Carinuca si o varianta noua de zuma ca tocmai am descoperit America.
Am vrut sa vad cum reactioneaza Tudor la atatea culori si i-am pus zuma.A adormit pe loc.
Catalina, felicitari pt cele doua liniute si sarcina usoara. Dar ce te-a determinat sa faci testul?
Iulika, la tine a inceput numaratoarea inversa. Ce frumos trebuie sa fie! Si sunt convinsa ca uratul ala de fibrom se va speria de optimismul tau si v-a fugi cat il vor tine picioarele.
Daca stabiliti ceva pt IOR ma bag si eu.
Am vazut si eu pozele cu Irinel cel razboinic si filmuletele cu techilosii superbi.Si sunt si eu curioasa cum s-a dat jos din galeata piciul.
Ma bucur ca Dragoselul a nimicit toti piticii mamicii lui dragi(despre care si eu cred ca are o voce calda) cu logoreea de care da dovada.
Noi am facut vaccinutele joi(p-alea de la stat), n-a facut febra doar ca cel din picior i s-a inrosit ca de obicei.Si iar am impresionat-o placut pe asistenta ca n-a plans dovlecelul meu iubit deloc.Stam cam prost la masuratori:9 kg si 75 cm. Mai avem de trecut un hop: controlul cardio de luni.
Si mi-s foarte mandra de puiul meu(baiat mare de acum)! Cra!Cra! L-am lasat sa doarma in patul mare la pranz si eu am trebaluit prin bucatarie cu usa putin crapata, iar el s-a trezit, s-a dat jos si a venit la mine fara sa scoata vreun zgomot.

Sper ca te distrezi si pt noi, Raluk!

Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct)
Romania- The land of choice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna seara, mamici dragi!
Va multumesc pentru raspunsuri si idei. Sunteti o avere la casa omului. Va voi povesti daca si ce am gasit.
Miha 94 pe 2004 cum de ai ghicit la ce-mi trebuie? Esti de profesie ghicitoare? Cat despre invitatie, m-ai topit! Nu cred ca face Laura ta fata unei gradinite intregi dar o tura de cumparaturi impreuna m-ar tenta. Te PM-esc.

Maria, ai PM.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Am o www.youtube.com/watch?v=NLgmlWRxhwk&feature=related" target="_blank">dedicatiune pentru nasa

Noi maine incercam sa mergem www.artspirit.ro/detalii-timp%20liber/1874/Sa-radem-cu-Mickey- -intalnire-cu-Mickey-Mouse,-Donald-Duck-si-Goofy-in-Bucuresti-si-Constanta.html" target="_blank">aici, sa o vada si Mickey pe Carina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

doamna patroneasa, cumperi frumoaso, chiparoaso un buchet de flori?

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

cumpar, cumpar, ca sa nu mai simt ca-s singura si nefericita...
da ia loc cu mine la o masa, hai sa ne deschidem sufletele ...
cum iti zice matale? te vad chipesa tare!

sa ne deschidem frumoaso sufletele noastre incarcate. ia intinde mana asta frumoasa sa-ti ghicesc ca te vad fericita si sa-ti spun cat mai dureaza .

io sunt din neamu' lu salam. sunt a 15 a fiica a lu' nepoata de verisoara din partea tatului lu' bunicu de la straulesti. avem neam mareeeee. si suntem uniti frumoaso. pai daca dau acu' un sms...vine toti cu sabiile. iti zice eu. eu aicea sunt oarecum ca sa zic asa ca veni vorba sub un fel de acoperire. am neste microfoane in cozile la garoafe. cica vine oameni importanti aicia si spune neste treburi...

te fac un macao?

---

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Hepi, de un sfert de ora incerc sa-ti scriu un mesaj dar sunt pe jos de ras de mina insami ca am citit mesajul tau cu masina de tuns iarba si am dus metafora pana la capat. Asa ca voiam sa-ti sugerez sa nu irosesti bunatate de aparat pentru zona baii si sa-ti cumperi un trimmer.

E clar, sunt fara speranta de recuperare.

_

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

doamna patroneasa, cumperi frumoaso, chiparoaso un buchet de flori?

---

Multumesc lui DD.

cumpar, cumpar, ca sa nu mai simt ca-s singura si nefericita...
da ia loc cu mine la o masa, hai sa ne deschidem sufletele ...
cum iti zice matale? te vad chipesa tare!

sa ne deschidem frumoaso sufletele noastre incarcate. ia intinde mana asta frumoasa sa-ti ghicesc ca te vad fericita si sa-ti spun cat mai dureaza .

io sunt din neamu' lu salam. sunt a 15 a fiica a lu' nepoata de verisoara din partea tatului lu' bunicu de la straulesti. avem neam mareeeee. si suntem uniti frumoaso. pai daca dau acu' un sms...vine toti cu sabiile. iti zice eu. eu aicea sunt oarecum ca sa zic asa ca veni vorba sub un fel de acoperire. am neste microfoane in cozile la garoafe. cica vine oameni importanti aicia si spune neste treburi...

te fac un macao?

---

Multumesc lui DD.

bine giuvaero, m-ai convins !
sa am dreaq grija ce zic
hmhm deci...
da mai bine ma intrebi pe mine ce vrei sa stii ca io cunosc pe toti si pe toate, sunt un fel de mamica lor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Hepi, de un sfert de ora incerc sa-ti scriu un mesaj dar sunt pe jos de ras de mina insami ca am citit mesajul tau cu masina de tuns iarba si am dus metafora pana la capat. Asa ca voiam sa-ti sugerez sa nu irosesti bunatate de aparat pentru zona baii si sa-ti cumperi un trimmer.

E clar, sunt fara speranta de recuperare.

_

am, dar se rupe repede guta ca e multe fire .

---

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:

am uitat taverna deschisa si au furat tot-tot!!

si mese si mesene si veselie si tot

ce ma fac io singura acum, aici? cum beau eu toate bericile si toate colicile? e jale in sufletul meu ....
ofer recompensa ..nu stiu ce, da ofer.

mda...nici eu nu stiu ce s-a intamplat azi cu fetele. cam vorbeam singura la un moment dat. chiar asa week-enduri pline si aventuroase au unii?

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput