E toamna in bostana cu PEPENASI de 2008 (199)
Raspunsuri - Pagina 15
ariadnabr spune:
Turtu tin pumnii sa nasti cand vrei tu
Daca erati mai aproape m-as fi oferit cu drag sa am grija de Mara...
Mada La multi ani pt Flo, distractie placuta si Happy Halloween 
Vio mama are o vb, fiecare pasare pe limba ei moare. Eu zic ca nervii nu-s au rost, poate iti trebe o doza de nesimtire asa, las-o sa dea din gura si da ignore 
dia_filipas spune:
LA MULTI ANI CARMEN! MULTA FERICIRE SI IMPLINIRI ALATURI DE CEI DRAGI!
LA MULTI ANI VICKY! SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII ALATURI DE FAMILIA TA!
LA MULTI ANI FLAVIUS! SA AI O COPILARIE MINUNATA!
Turtu 
NASTERE USOARA SI SA VINA BEBE SANATOS, ATUNCI CAND ITI DORESTI! 

Dia, mami de soferita in devenire
Miruna (15.07.2008) 
dia_filipas spune:
Noi suntem binisor... Adica avem ceva probleme cu Miruna... saptamana trecuta am fost la spital ca o durea urechea, a avut otita medie, dar ce m-a speriat de fapt e ca in timpul consultului a ascultat-o la inima si i-a descoperit un suflu mic, zicea dr. ceva de genul grad 4, daca am inteles bine... Doc. zicea ca poate e din cauza anemiei, ca se mai manifesta asa. I-am facut analize de sange, coprocultura si urina, astept luni rezultatele, dar tipa care i le-a facut a zis ca nu-i anemica, are numai lipsa de calciu...da nu mai tinea minte exact... Avem trimitere si la cardiologie, tre' sa ma duc intr-o dupa masa. Am emotii, doc. mai zicea ca multi copii au suflu, pt. ca nu se inchid nu stiu ce valve (???) decat mai tarziu la unii copii si ca traiesc bine mersi cu suflul asta fara probleme. Sper totusi sa nu fie nimic grav. Ea a mai fost destul de des ascultata, de mai multi doctori, si de pediatra ei, si pana acum nu s-a mai depistat asa ceva, ma mira cum de a aparut asa brusc...
V-am
, ma duc si eu la papa. Duminica placuta va doresc!
Dia, mami de soferita in devenire
Miruna (15.07.2008) 
Chuny spune:
Dia, nu te speria, suflul nu a aparut brusc, ci unii doctori nu l-au "auzit" inca. Si la noi s-a intamplat asa si dupa ce am facut toate investigatiile ne-am linistit.
La multi ani Vicky si Vio( cu intarziere)!!
Mona, am citit ce ai scris acolo cu poeziile, sa nu-l stresati deloc cu serbarea, daca nu vrea, nu vrea, asta sa fie ultima ta preocupare. :-) Mai important e sa nu se simta el incoltit si atunci o va face cand e pregatit.
flo1980 spune:
Hello
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Carmenela o fi bun dr.P., ce sa zic, dar uite ca ei nu au avut noroc.
Mai precis de duminica trecuta a inceput sa piarda lichid, ea a crezut ca a facut pe ea, dar totusi a mers la dr.
I-a dat ceva pastile si i-a zis sa se duca linistita acasa, ca ar fi bine si ca oricum nu o poate interna ca se face dezinfectie.
Ba chiar i-a zis ca poate merge la serviciu a doua zi 
Ea lucreaza la un salon de infrumusetare si o dr. ginecolog avea intamplator programare la ea. I-a spus cele intamplate si dr. a hotarat sa o vada pe masa de la cosmetica. A constatat ca nu pierde urina ci lichid amniotic!
A pus-o sa sune medicul sa-i spuna de lichid si acesta i-a zis ca nu are paturi si atat.
Atunci tipa asta a zis sa o ia ea in grija.
Asta a fost norocul ei....insa nu mai conteaza, bebe s-a nascut chiar azi, vroia sa prinda sarbatoarea de Mihail si Gavril ca urma sa il chema Rares Gabriel. ![]()
Are 2000g si 42 cm. nesperat de bine pt. un prematur.
Respira singurel insa va mai sta ceva in spital pana se asigura ca e totul ok.
Dia filipas eu am avut suflu sistolic in copilarie, nu stiu daca mai am si acum
insa sunt bine merci.
Ma punea tot timpul sa fac genoflexiuni cand mergeam la pediatru. Aparea la efort. Mi-a zis sa fac o cura cu moldamin dar nu am facut ![]()
Tinem pumnii sa fie totul bine!
Ce mai faci Tecky? Ai si tu vacanta ca cei mici?
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
dana81 spune:
Salutare!!!
Intru asa pe fuga sa scot agitatele
TURTU
NASTERE USOARA!!!!!
VIOsi sotul meu joaca fotbal de 3 4 ori oe saptamana si mai este si radioamator si mai joaca si tenis de masa si mai pleaca si noaptea cateodata cu jobul...dar cand este acasa e si mama si tata,el spala fetele mereu,le da sa manance, le scoate afara,le citeste povesti,etc.Cum as face eu in locul tau...as pune-o pe cumnata in banca ei si as alege ce e mai simplu pentru mine si convenabil, daca ai invatat sa-l accepti pe sotul tau asa cum este vei gasi cu siguranta si o solutie potrivita pentru voi 3
Noi suntem raciti de o vesnicie...m-am saturat de muuuuuci
Noapte buna
MAMI de
CLARA (2008) si
RIANA (2010)
dana81 spune:
Uitasem...
FLO sanatate micutului!!!
Flavius sa fii sanatos iubit si norocos.LA MULTI ANI!!!!!pt 30
MAMI de
CLARA (2008) si
RIANA (2010)
ankalaura spune:
MADA - La multi ani lui FLO, am inteles bine, da?? Sa fiti fericiti impreuna inca o mie de ani de acum incolo!
VICKY - La multi ani si tie! fericire maxima zi de zi, sanatate si tot ce iti doresti sa devina realitate!
FLAVIUS - scump copil, La multi ani! Sa le aduci numai fericire parintilor tai si de acum incolo, le-ai umplut viata!
TURTU - still kinder surprise? Eu am avut EXACT aceleasi pretentii ca tine - NU weekend, NU noaptea, NU seara - iar contractiile reale au inceput intr-o marti la ora 8 dimineata, iar la 1 aveam bebe in brate
Asa sa fie si la tine!
FLO - tiii, ce citesc aici! Sa va traiasca nepotelul, sa fie sanatos, si sa mearga repede acasa. Ce sa zic, nici eu nu as fi putut sta linistita, putea sa imi zica mie si unu' cu Nobelu' sau ce distinctie vrei tu, pun la indoiala si gata, se pare deci ca a fost intr-un ceas bun programarea doctoritei la infrumusetare... ce de variabile la noi, cand e vorba de viata
Ma bucur mult ca e totul bine, chiar daca bebe e mititel, o sa creasca mare si sanatos.
Noi ne pregatim acum de costumare, sa iesim la colindat. Ieri am avut primii fulgi. Va trimit ceva pozici pe pepenasi, pentru cine doreste sa ne mai vaza moacele ![]()
ankalaura spune:
Am uitat sa va spun ca ieri am implinit si noi 6 ani de la hartia oficiala care ne-a insurat si m-a facut sa imi schimb buletinu'
ileanna spune:
Neata!!
N-am timp ... da' 2 min ca m-am enervat.
Auzi Vio zi-i lu' madam cumnata de sora ca data viitoare sa se adreseze direct si frumusel lui Frac'su. Ce nesimtita!!! Adica o fi sora lui mai mare, e fix problema lor, ei stiu ce relatie au si daca are dreptul sa ii zica sau nu.
Dar fata de tine e nesmtira curata sa iti critice cu aroganta alegerile si casnicia! Ptiu! Ce esti tu? Mama lui? Sau poate sora mai mare
.
Nooo, eu nu sutn de acord deloc cu atoatestiutoarea sora. Si eu sunt sora mai mare, si mai mult am crescut fara mama, deci sunt de 2 ori sora mai mare. Si da, il iau la 3 pazeste cand imi vine, ca is mai desteapta si mai experimentata si etc
. Si vedem noi cum ne descurcam. Dar NU mi-as permite sa ma iau de nevasta-sa.
Deci concluzia: e sora lui mai mare si e problema lor, dar pe tine tb sa te respecte minunata!