E toamna in bostana cu PEPENASI de 2008 (199)
Raspunsuri - Pagina 14
Carmenela spune:
No, iaca si last intrare pe ziua de azi....ca e deja maine...Inca o data multam fetelor pentru urari...
Scurt, sa nu uit, Flo, eu am nascut cu Peteu si e MEGA bun, crede-ma. Allegra ii datoreaza viata....Nu stiu cat de grav e ce se intampla cu nasa ta, dar eu una as merge pe mana lui Peteu oricand.. E drept insa ca daca nu se elibereaza paturi in spital...nu poate sa ii bage el lichid...dar cred ca atunci i-ar spune...
Cu tatzii....al meu petrece lately mai mult timp cu Alle...de pe la 7 pana la 11. Eu o culc, dar pana atunci el sta cu ea si se joaca.. Nu prea poate face multe, pentru ca oricum vine tarziu de la serviciu, in jur de 7-8.... In weekend sta el, sub supravegherea stricta a mea...![]()
![]()
![]()
Face si lucruri frumoase, cum ar fi de exemplu azi, cand a plecat la Deva sa ii ia tortul fii-mii...Am o prietena care face minuni de prajituri acolo si mi-a zis ca imi face ea tortul dar nu stie cum sa mi-l trimita... Tavi a zis ca il ia el... A plecat la 7 dimineata....si a venit acum juma de ora...distrus de oboseala... Maine e de straja la gratar si tocanitza, ca e specialitatea lui... Deci, pampers nu, dar gateste pentru mine si el, face curat si se joaca cu asta mica... Face cumparaturi, gospodareste in curte, aduce banii toti acasa, nu pleaca la fotbal niciodata, nu bea niciodata cu baietii... Mi-ar placea sa stea mai mult cu Alle, dar pentru asta ar trebui sa se cloneze...Inca ma gandesc la varianta asta...![]()
![]()
![]()
Cam atat de la noi, va mai scriu maine, dupa ce pleaca mosafirii, daca nu mor, pun si poze (si pe facebook, na!!)
Pup u
Vine un moment in viata cand realizezi: Cine conteaza, cine nu a contat niciodata, cine nu va mai conta....Si cine va conta intotdeauna... Deci, nu iti face griji pentru oamenii din trecutul tau, exista un motiv pentru care nu au ajuns sa fie prezenti in viitorul tau...
Biribu spune:
Carmenush si din partea mea cu intirziere multa multa fericire si noroc!!!! Sa treaca toate alea uritele si sa ramina tot asa cum meriti tu cu sufletul tau asta imens
La Multi Ani!
Vio cu intirziere si tie draga mea LA MULTI ANI!!!
fetele eu sunt in priza mare cu Halloweenul asta
avem evenimente muuulte domne', petrecere la gradi, la balet la vecini la la...
revin dupa ![]()
Mami de doi
mici
"If you believe everything that you read, better not read"
turturica spune:
Si eu prin zona, ca inca n-am decit contractii neregulate si sper in continuare sa nu nasc in week-end.
flo, eu nu stiu ce sa zic de nasa ta, dar banuiesc ca i se monitorizeaza nivelul de lichid amniotic, nu? Doamne ajuta sa tina sarcina cit mai mult.
vio, eu sint contra curentului general si iti zic in primul rind ca n-as blama-o pe cumnata, acuma ce-i drept depinde si de tonul pe care ti-a vorbit.
In al doilea rind ma gindesc ca un job de genul celui in care zici, in care tu mergi dupa-masa la servici, iar sotul tau dimineata, e chiar ideal. Ai putea s-o tii pe Miruna dimineata cu tine si s-o dai la cresa doar dupa-masa, in felul asta n-ar trebui s-o ia sotul tau mai devreme.
Iar de jucat fotbal banuiesc ca nu joaca in fiecare seara, nu? In serile in care joaca fotbal ai putea sa platesti o vecina, o ruda, sa stea citeva ore cu Miruna si in felul asta ati rezolvat treaba.
Adica ma gindesc ca solutii, daca se cauta, se gasesc.
Nu stiu, dar mie in mediul asta din Romania in care e clar ca e criza serioasa si un job nu e de ici de colo, n-as da chiar asa cu piciorul unei oportunitati.
Iar legat de timpul petrecut cu copiii, recunosc ca al meu sot e peste medie, in sensul ca petrece o gramada de timp cu Mara, de ex. eu i-am facut o singura data baie, la maternitate, in rest doar el. Hobbyurile lui de gen jucat baschet, tenis sau badminton le-a mutat in timpul prinzului, ca sa nu piarda serile cu Mara.
Ah, si mai am un cui, legat de fratii mai mari. Mai, si io-s aia mai mare si recunosc ca m-am simtit si ma simt in continuare responsabila de ce fac ai' mai mici. E clar tara din copilarie, ca de fiecare data cind mergeam in vreo tabara sau la intilniri cu prietenii stateam cu ochi de vultur sa nu atenteze careva la onoarea sora-mii sau sa nu faca frati-mio vro prostie.
Si recunosc c-am ramas si-acuma relativ critica, in sensul ca ma intereseaza ce fac, incerc sa ii ajut pe cit pot cind e cazul cu pachete, bani, fonduri de economii pentru nepoti, dar am si gura sloboda. Adica daca vad ceva ce mi se pare in neregula la ei le zic deschis. Ca daca nu pot fi sincera cu familia, atunci cu cine?
Asa ca, ma repet, cumnata ta nu e complet de blamat, se poate sa fi fost bine intentionata, dar ti-am zis, nu stiu pe ce ton ti-a vorbit.
biri, distractie placuta de halloween. Cind e halloweenul asta, apropo? C-am luat si noi ceva dulciuri sa dam copiilor din vecini, dar am cam dat iama in ele. Trebe sa ma duc sa improspatez proviziile.
carme, faceti petrecere serioasa? Si Tavi a mers pina la Deva pentru tort?!!!!!!!! Mama, nu pot sa cred. Neaparat fa poze cu tortul ala, sa vedem ce minunatie e.
Mai viu, ca stau lipita de canapea ca nu cumva sa nasc azi. Sau miine.
Mami de Mara (19.08.2008)
Biribu spune:
Turtu miine e Halloweenul, dar parca tine o saptamina, cu tot felul de petreceri peste tot
Contractii rare si slabe in continuare pina luni
!!!
Mami de doi
mici
"If you believe everything that you read, better not read"
MissJJ spune:
Turtu uhh exciting, da cand ai tu dpn? Fingers crossed sa treceti de wknd fara evenimente.
Biri cunoastem cu Halloween-ul la noi imediat dupa Halloween e si Bonfire Night si deja ne pocnesc urechile noapte de noapte.
Azi am luat pumpkins, doi mai mici si doi mai mari, tre sa facem stoc de dulciuri ca anu trecut am luat ditamai cutioiul si am ramas fara super rapid.
Si maine avem family day out. Si e surpriza, nu stim unde mergem numai sarbatoritul stie.
Si eu mor de curiozitate ca imi plac surprizele da tre sa si stiu ce si cum.
Si marti big day ne schimbam lookul trei sferturi de familion.
Na atata a retinut neuronul, pupam gasca duminica placuta.
moni_or spune:
Salutare! Si Happy Halloween celor care servesc sarbatoarea asta!
Vreau sa urez cu intarziere dar tu tot dragul
FLAVIUS DE CAMY
LA MULTI ANI, FLAVIUSEL, SA-TI DEA DUMNEZEU O VIATA BINECUVANTATA, SANATATE, IUBIRE SI MULT NOROC! Cum a trecut timpul, Camy! Parca ieri faceam aici supergalerie si ne tinea Dana la curent cu noutatile transmise de Sun prin telefon...
Si
VICKY
LA MULTI ANI , MULTA SANATATE, NOROC SI FERICIRE!
MADA, ce fain, tin pumnii sa iasa super schimbarea de look, banuiesc ca sunt cele 3 sferturi feminine ale familiei care-si schimba lookul, nu? E ziua sotului azi, sau cine e sarbatoritul? Distractie placuta si la multi ani!
TURTU, hai sa scoatem agitatele, ca au stat cam mult pe loc repaus

HAI TURTU! HAI BEBE!

Nastere usoara si bebe cuminte si sanatos!
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
monalac spune:
LA MULTI ANI,FLAVIUS!SA FII SANATOS SI SA LE ADUCI PARINTILOR NUMAI BUCURII!CAMI,MA BUCUR PT FERICIREA TA!AI UN COPIL SUPERB!
VICKY,LA MULTI ANI!!!!SI MULTA,MULTA SANATATE!
TURTU,NASTERE USOARA SI UN BEBE SANATOS!

turturica spune:
vicky, la multi ani si multa fericire alaturi de familia ta frumoasa. SI bafta la bebe2, c-am vazut ca cochetezi cu ideea 
camy, multi ani fericiti pentru flavius, sa va bucurati in continuare alaturi de el 
mada, sa-ti fie de bine noul look, pune o poza sa te vedem. Si eu m-am coafat si aranjat inainte de intilnirea cu bebe2, sper sa fiu prezentabila la intilnire.
moni, mona, mersi de incurajari, dar io sper in continuare sa nu nasc azi, sa nasc in timpul saptaminii, dar neaparat cind e Mara la cresa. Nici n-am pretentii, nu? ![]()
Oricum, citii horoscopul azi si Urania zice ca nasc saptamina asta. Deci e clar, si fara dop, si dupa ce zice urania nasc zilele astea. Si io nu vreaaauu, inca nu sint pregatita. Macar m-am mobilizat si mi-am facut bagajul.
Bine, plec, ca e vremea buna si mergem la un gratar la niste prieteni.
pupici tuturor
Mami de Mara (19.08.2008)
MissJJ spune:
Buna gagici!
Vicky
La Multi Ani!
sa fii cat mai fericita si sa ai o zi minuata.

Turtu distractie placuta la gratar si nastere usoara atunci cand iti doresti.
Moni multumim.
E ziua sotului. El si maimutza mare si cu mine ne schimbam look-ul pe asta mica o lasam in pace ca nu o tundem ca si la sorasa ii lasam perisorul lung pana cand nu se mai poate. Ca si pe maimutza mare o tundem pt ca deja nu se mai poate, i se incalceste f tare imi ia un secol sa o pieptan tone de spray anti incalceala si tot o trag sio chinui, asa ca desi ii sta f frumos cu parul lung e o povara lungimea.
Na casai decorata de pumpkins ne ocupam mai dupa amiaza plecam in oras la surpriza si sa facem stoc de candy.
Duminica placuta.
ariadnabr spune:
OOOO e zi mare prin pepenime!! ![]()
La multi ani Vicky!
si La muuuuulti anisori Flavius!! O viata frumoasa, norocoasa si SANATOASA alaturi de mami si tati 
Ashea ![]()
Noi am disparut ca ne distram
joi indoor water park
ieri am mers la un club de potery painting
ne-am distrat toti trei de numa', i-am luat asteia mici amprenta piciorului, Julia a super pictat un ursulet si Sonia un catel
Au ramas acolo sa le bage la cuptor si sa le finalizeze, abia astept sa ma sune sa ma duc sa iau produsul final. Vreau sa spun ca e o activitate EXCELENTA de familie. Copii au adorat pur si simplu sa picteze, iar noi adultii sa decoram produsul final impreuna cu ei
Apoi, pentru ca era deja vremea sa papam, am fugit repede la cel mai mare Mall din Europa
unde am dat peste face-painting si baloane. Julia a vrut face painting si iaka asa, am mai tick-uit un first. 
O sa pun si poze si filmulet sa ii vedeti fatzuca incantata cand s-a vazut in oglinda
Eu incep sa ador perioada asta. Pe Julia incep sa pot sa o duc in diferite locuri si sa ne distram toti 4, cladim memorii care o-r sa le impodobeasca viata, am inima cat casa ![]()

Ce mai sunt indragostita de lumea asta a mea mica, n-as schimba nik la ea, nici macar tipetele aferente fiecarei zi 
Azi avem Halloween, abia astept, alt first pt Julia ![]()
V-am pupacit, Happy Halloween si duminica frumoasa