E toamna in bostana cu PEPENASI de 2008 (199)
Raspunsuri - Pagina 16
ana_a spune:
Ileanna, perfect deacord cu tine!
Si eu sunt sora mai mare, am si frate si sora mai mici dar la nici unul din ei nu mi-as permite sa ma iau de cumnata sau cumnat(dupa caz).
Noi avem o saptamana de vacanta asa ca saptamana asta mai rar pe aici, asa in fuga, dimineatza, ca am cica - liber sa-mi beau cafeaua linistita ![]()
No, am pus si eu 2 poze in concurs, mi le-am agatat de semnatura, acu pot sa plec la treburi.
Anka, la multi ani in continuare!
Flo, sanatate si bucurii puiului nou nascut! Sa creasca mare!
Turtu nastere usoara!!!!
daca am scapat ceva...e bun scapat ca m-au navalit si gata...time has expired...
Va doresc toate cele bune!Sa auzim de bine!
blog
proud
Clipe de vara 2010
monalac spune:
e cineva nascut pe 1 nov?ca nu pot sa vaz....![]()
mada,la multi ani pt sot,sa fie sanatos si mereu la fel de iubitor!
ANKA,la multi,multi ani de casnicie!
monalac spune:
LA MULTI ANI,TECKY!cum merge cu noul job?
SIB,multumesc pt sfaturi..sa vedem cum va fi,pt ca deja s presiuni,taica sau nu vrea sa fie fii su mai prejos....
ca de obicei,n am tp de ''profunzimi''.o astept pe mama sa vina,iar la 11 plec la scoala.g e si el la serv.
va pup.
VIO,cum mai esti?
TURTU,ai nascut?
MAI3,cum e cu 2?
dia_filipas spune:
Salut fetele!
LA MULTI ANI FERICITI TECKY! SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII SI IMPLINIRI!
Sib, Flo multumesc de raspuns si de incurajari!
Am primit azi rezultatele la analize si dupa ce am dibuit azi pe net interpretarea, intr-adevar e anemica fata, dar nu are paraziti. A, si are si lipsa de calciu...Deci o stare cam slabuta. Oricum iau legatura cu pediatra, sa vedem ce-i prescrie si ce tre sa-i dau (ca alimente ma refer).
Mada LA MULTI ANI SOTULUI TAU! 
Dia, mami de soferita in devenire
Miruna (15.07.2008) 
moni_or spune:
TECKY
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
Violeta_m_tm spune:
Vicki la multi ani
, scuze pt intarziere, eu in weekend nu reusesc sa intru pe forum.
tecky
Iti doresc sa fii sanatoasa, sa ai cat mai multe impliniri , sit mai multe clipe de fericire.
Multumesc pentru cuvinte, eu de obicei ma enervez pe moment, dar imi trece repede supararea, deci nu mai sunt suparata pe cumnata dar oricum a fost urata faza ei. Sotul meu o iubeste pe Miruna, si se joaca cu ea in fiecare seara, si a stat cu ea de fiecare data cand am avut treaba, seara numai el o schimba in pijamale si ii pune pampers (pentru ca pe mine nu ma lasa, tati trebuie sa o schimbe), la cumparaturi tot timpul mergem impreuna, cand are timp face de mancare( un alt hobby de-al lui), deci na nu este chiar un musafir in casa, la fotbal merge de doua ori in timpul saptamanii, si de doua ori im weekend cand mergem si noi cu el sa-i tinem galerie
Miruna striga tot timpul gol, daca dau drumul la televizor si dau de un program unde este fotbal nu mai pot sa schimb, ca plange Miruna ca tati joaca fotbal si trebuie sa ne uitam
. Cu jobul nu din cauza fotbalulului sotului m-am hotarat sa nu merg, ci pentru ca sotul ar trebui sa se opreasca din lucru ca sa stea cu fata, si nu mi se pare o solutie ca el sa stea acasa pt a merge eu la lucru iar banii pe care i-as castiga eu sa-i piarda el, si in plus sa nu mai poata sa faca lucruri care lui ii plac si il relaxeaza .Si cei mai important este as fi foarte putin timp cu Miruna. Asa ca mai caut pana gasesc un loc de munca cu program de la 8 la 16 sau la 17.
Didi81 spune:
Am revenit si eu de pe alte meleaguri ![]()
Tecky, la multi ani!!! 
Nu am avut timp sa citesc din urma, doar am rasfoit putin si mi-a sarit in ochi duscutia despre olita.
Tecky, la fel e si Aida acum, cere la olita dar nu face nimic (de regula cere la olita dupa ce face), iar cand am incercat sa o las fara pampers se abtinea mult si bine, si cum ii puneam pampersul isi dadea drumul. Diferenta e ca ea mai demult (prin primavara) facea pipi la olita in fiecare dimineata, si a avut si cateva zile cand cerea sa faca kaki la olita si chiar facea. Nu stiu ce s-a intamplat ca a inceput sa se inhibe... Oricum o perioada nu o sa o mai las fara pampers, doar o pun pe olita cand cere ea, chiar daca nu face nimic.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)

Stef's blog
Are mama 2 baieti: