Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (75)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Am primit parola!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

oanka80 este o scumpa doamne ce frumoasa este!!!! ce imi place cum se intoarce ea inapoi la mami....o scumpica mica....

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

briza, niki, asa am patit eu cu ivan, avea vreo 7-8 luni cred sau mai mult...l.am pus in carucior sa dau cu aspiratorul, era langa mine, dar i.am dat o revista cu hartie destul de groasa si lucicoasa, special sa nu o poata rupe, a supt la ea pana a inmuiat.o si si.a bagat hartia in gura, a vomat, respira, dar tot tusea si nu.si revenea, cand am incercat sa.i dau suzeta o scotea ca si cum ar mai fi avut ceva in gura, m.am uitat si i se lipise o bucata de cerul gurii...daca i se lipea mai jos nu stiu cum as f scos.o, oricum fazele astea sunt nasoale rau si totusi ivan n.a fost un copil care sa bage in gura, nici pe afara, nu.mi imaginez cum va fi silvana ca tot ce vede intai baga in gura

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ANDIRA - Da, luna aprilie este o luna frumoasa. Plina de flori, caldut, soare si mai ales senzatia optimista ca vara deabia incepe.
In noiembrie, nu stiu cum sa ii organizez ceva fatucai. La gradi, cred ca voi face tambalaul mare cu tort si sucuri si nebunii.
Acasa, din cauza lui Casi nu prea am curaj sa bag multa lume. Doar e plin sezon de viroze, iar el e prea micut.

Cred ca asa voi face pana la urma, ca ea se bucura de harmalaia de la gradi. Daca era alta situatia, aduceam copii acasa cum am facut in alti ani, dar acuma nu cred.

IOANA - Bine, uite nu zic de noiembrie ca-i urata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

miria si eu lui ivan pe 2 decembrie, tot la gradinita i.o serbez

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

LA Multe Lunite sarbatoritilor nostri:

Casian, Andrei, Tudor, Matei,si Oana , sa cresteti mari, sanatosi si voinici!!!

va rog imi trimiteti si mie nou parola? multumesc

noi avem tot temperatura, azi dimineata 38,5 acuma 38, nu stiu daca e de la muci/raceala sau de la dinti?

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Na ca am cautat pe prima pagina pe cat noiembrie e nascuta Ioana, si ati scos listuta. Ntz ntz!
Deci, nu zic nimic de luna noiembrie / sfarsitul anului, ca si eu sunt nascuta tot pe acolo, iar prietena mea cea mai buna la inceputul lui dec .

Dar mi-am adus aminte vroiam sa va zic ca m-ati impresionat cu cuvintele frumoase Ioanaa, Miria, Rebiana, Castelana - de atatea ori, Irene, Honey, Ella si na ca nu mai stiu - capitolul trecut cand m-am "intors".
inca o data pe toate (si cele nementionate, dar nu ma puneti sa mai citesc odata ca ma impusca picii! ). Insa imi aduc aminte eu pe parcurs!

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

fetelor am cumparat niste crap pt a face paste de peste si marinat la borcane pt iarna. as putea sa ii dau si Mariei crap? am citit aici ca ati dat o parte dintre voi pastrav si salau. crapul are carnea ceva mai grasa....dar va intreb pe voi, poate ma luminati

putem face carnita de pui, curcan sau legumele la gratar?? sunt acceptate de bebei?

va doresc la toate un weekend minunat!!

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Ok, nu as fi insistat pe acest subiect daca nu ar fi fost totusi important de stiut, ptr ca nu vreau sa contrazic pe nimeni. Dar manevra Heimlich descrisa de Nibi niki astfel:
roxi,decat batut pe spate(care nu face mare treaba)mai bine intors copilul cu spatele la tine,luat in brate si cu o mana apasat pe stomac.(Barbia trebuie tinuta in piept). nu se aplica la sugari in nici un caz. Doar la adulti si copii mari.La sugari manevra heimlich se aplica tinand copilul pe spate, cu capul mai jos decat trunchiul si apasand cu degetele mai cu 2-3 cm mai jos de stern. Exemplificare http://energienaturala.wordpress.com/2010/07/05/manevra-heimlich-care-a-salvat-vietile-a-mii-de-oameni-inecati-sufocati-cu-mancare-sau-cu-alte-corpuri-straine/
Sa dea Doamne Doamne sa nu avem niciodata nevoie de asa ceva, dar am considerat ca trebuie lamurit acest lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Salut toate fetele dragi!
La Multe Lunite iepurasilor sarbatoriti azi! Sa fie sanatosi si voiosi!
Dana, Oana, am vizionat filmuletele cu minunile voastre, cat de activi sunt! Doamne ajuta s-o tina tot asa!
Andira, da, sunt trainer in mai multe domenii, principalul domeniu fiind "Business Management and Administration", dar in principiu sunt "trainer" pt alti "trainers", daca pot sa ma exprim asa. Am scris pe scurt, pt ca nu vrea sa plictisesc fetele, dar poti sa ma intrebi orice, iti raspund cu mare placere. Si multa sanatate pisicutelor tale! Ce-mi place cum le alinti!
Vazut pozicile, lasat comentarii.
Multumesc fetele pt urarile de sanatate, sunt bine, de fapt, Diana este foarte sanatoasa, eu sunt ceva slabita, dar eu zic ca sunt pe drumul cel bun.
Sa aveti un weekend super fain!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput