Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (75)
Raspunsuri - Pagina 18
BDana spune:
Andira eu spuneam de geluri. Am incercat calgel si dentinox. Oargelul ala mi-a scapat. Se gaseste in anumite farmacii?
andira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BDana Andira eu spuneam de geluri. Am incercat calgel si dentinox. Oargelul ala mi-a scapat. Se gaseste in anumite farmacii? Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005) si Stefan (12.04.2010) |
Am dat o cautare pe google, si uite aici http://babyorajel.blogspot.com/2009/10/baby-orajel_18.html . Eu l-am luat din CA, dar imi era cunoscut numele, cu siguranta il gasesti si pe aici.
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
andra_s spune:
Abia acum beau si eu o cafea ...
User-ul OanaI a primit: 5 kilograme carne, astia nu erau asa zgarciti cu mine
La multe lunite si anisori copii dragi: Casian, Andrei, Tudor, Matei, Oana! Sa fiti sanatosi si sa va faceti parintii fericiti!
Ramy si aici e frig de nu mai pot, am scos si eu nasul afara de dimineata si am intrat inapoi in casa in 2 timpi si 3 miscari, brrr, nu stiu ce fac la iarna
Stanucel drum bun! Sa aveti vreme buna! Si eu iau Ianisu' de-o aripa dupa-amiaza si ma duc la Sinaia la ziua unei f bune prietene
Oanka cand ma uit la Maria ma rog la Dzeu sa fie si Ianis la fel de Duracell, e ultima mea speranta sa mai slabesc, alergand toata ziua dupa el
Va pupacesc, WE placut!
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
honeybaby spune:
Semnez si eu condica..
Am vazut poze frumoase cu iepurasi si mai frumosi si voiosi. Nu dau nume pt ca in weekend neuronul e liber si m-a lasat in pom
Oanka - o scumpa si o sfarleaza Mariuca.
In cele din urma mananca si Maya fructele. Secretul e banana. Desi nu vroiam sa-i dau pana pe la 7-8 luni...
Ieri a manacat o banana mare, o para tot mare si o jumatate de mar mic ( marul e cah, eu o inteleg) plus 4 masuri de cereale.
Lapte nu prea vrea, ieri a baut cam 300-400 ml. In conditiile astea ii ajunge fara prob cel matern dar parca nu-i bine..
Apa nici sa nu o vada, in 3 zile a baut 40 ml
In rest a trecut iar la dormitul in brate seara. Nu mai vrea in patut la caruser. Vrea in brate in picioare sa topaie pe mine chiar daca casca de i se rup falcile. Apoi vrea pe taste, sa ia mousel si in cele din urma adoarme cu mouse ul in mana.
A mai avut o faza de genul acum o luna doua si a tinut-o 2 sapt. Sa vedem cat o tine acum.
imi pica ochii in gura de somn desi am dormit 2 -9...
Cred ca o sa trec iar la luat Fe.,......si baut cafea
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
mihaelagrosan spune:
Denisa ce bine mananca Maya. Adica foarte mult cantitativ. A mea cand depaseste 100 ml e mare sarbatoare. Legumele nu le mai mananca de 2 saptamani. De 3 zile nici nu-i mai dau ca m-am enervat sa tot arunc.
Chiar fetelor, daca a patit careva, ce sa-i fac sa accepte iar legumele? A avut ea vreo 2 saptamani cand manca de toate si in cantitati normale, mie oricum mi se pare enorm 200 g pt 6-7 luni, ea papa cam 120g. Bine acum ca a avut febra nu ma stresez, e normal sa nu pape, dar dupa.
Andira ce bunatati!!! Morde pofta.
Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)
babyangel spune:
'Neata,
feteleee, ajutooor!!!
S-a schimbat din nou parola???
Please, trimiteti-mi si mie ca vreau sa vad pozeee!
Multam!
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 7 -a
babyangel spune:
Dayanara, BDana, metoda de care vorbeste Niki a fost prezentata recent la noi la cursuri de puericultura, ca fiind cea mai buna metoda de a scoate copilului bucatica de mancare cu care s-a inecat. O fi buna si la adulti, dar eu am vazut-o la o emisiune dedicata mamelor, bonelor, etc.
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 7 -a
dayanara spune:
denisa la fel mananca silvana si bea lapte si programul de somn s.a rasucit bine :)
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
nibi_niki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyangel Dayanara, BDana, metoda de care vorbeste Niki a fost prezentata recent la noi la cursuri de puericultura, ca fiind cea mai buna metoda de a scoate copilului bucatica de mancare cu care s-a inecat. O fi buna si la adulti, dar eu am vazut-o la o emisiune dedicata mamelor, bonelor, etc. Anca _ mami de Codrin (20.03.2010) si de Lucas (21.09.2000) Codrin luna a 7 -a |
Cred ca am vazut aceeasi emisiune.Dar prin ce am trecut eu acum vreo cateva luni nu doresc la nimeni.Eram in vizita la finuta mea si nu stiu de unde a cules o bucatica de hartie si a bagat-o in gurita.S-a invinetit la fata,nu mai putea respira.Noroc ca a fost mama mea pe faza(mama fetitei s-a pus pe plans si mai sa lesine)i-a dat vreo 2 palmute pe spate,a intors-o cu capul in jos.i-a apasat pe stomagel.Acum care metode o fi dat roade habar nu am,dar a inceput fetita sa vomite..brr..nici nu vreau sa-mi mai aduc aminte..
Trimit imediat parola ..
andira spune:
Azi cred ca o sa mai bantui pe aici, incerc sa stau treaza. Piciul oricum ma trezeste la fiecare 1,5h noaptea, iar acum de cand a inceput temperatura e maraita si nu ma lasa deloc sa dorm. Sunt chiauna.
Irene - am vazut ca esti trainer (din poze ). Nu stiu daca ai zis, dar vroiam sa te intreb, in ce domeniu esti? Sper ca nu sunt indiscreta. Daca da, ignore .
Si m-ati omorat cu feeder-ul. Ce-i ala??? Ii da lui Iris sa manance fara ajutorul meu?
De Selina mai stiti ceva? Si nici pe Bumbitza n-am mai vazut-o....
Iar Delia mi-a lipsit la discutiile din capitolul trecut...
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)