Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (75)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Andira eu spuneam de geluri. Am incercat calgel si dentinox. Oargelul ala mi-a scapat. Se gaseste in anumite farmacii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Citat:
citat din mesajul lui BDana

Andira eu spuneam de geluri. Am incercat calgel si dentinox. Oargelul ala mi-a scapat. Se gaseste in anumite farmacii?

Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005) si Stefan (12.04.2010)

Am dat o cautare pe google, si uite aici http://babyorajel.blogspot.com/2009/10/baby-orajel_18.html . Eu l-am luat din CA, dar imi era cunoscut numele, cu siguranta il gasesti si pe aici.

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Abia acum beau si eu o cafea ...

User-ul OanaI a primit: 5 kilograme carne, astia nu erau asa zgarciti cu mine

La multe lunite si anisori copii dragi: Casian, Andrei, Tudor, Matei, Oana! Sa fiti sanatosi si sa va faceti parintii fericiti!

Ramy si aici e frig de nu mai pot, am scos si eu nasul afara de dimineata si am intrat inapoi in casa in 2 timpi si 3 miscari, brrr, nu stiu ce fac la iarna

Stanucel drum bun! Sa aveti vreme buna! Si eu iau Ianisu' de-o aripa dupa-amiaza si ma duc la Sinaia la ziua unei f bune prietene

Oanka cand ma uit la Maria ma rog la Dzeu sa fie si Ianis la fel de Duracell, e ultima mea speranta sa mai slabesc, alergand toata ziua dupa el

Va pupacesc, WE placut!

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Semnez si eu condica..

Am vazut poze frumoase cu iepurasi si mai frumosi si voiosi. Nu dau nume pt ca in weekend neuronul e liber si m-a lasat in pom

Oanka - o scumpa si o sfarleaza Mariuca.

In cele din urma mananca si Maya fructele. Secretul e banana. Desi nu vroiam sa-i dau pana pe la 7-8 luni...
Ieri a manacat o banana mare, o para tot mare si o jumatate de mar mic ( marul e cah, eu o inteleg) plus 4 masuri de cereale.
Lapte nu prea vrea, ieri a baut cam 300-400 ml. In conditiile astea ii ajunge fara prob cel matern dar parca nu-i bine..
Apa nici sa nu o vada, in 3 zile a baut 40 ml
In rest a trecut iar la dormitul in brate seara. Nu mai vrea in patut la caruser. Vrea in brate in picioare sa topaie pe mine chiar daca casca de i se rup falcile. Apoi vrea pe taste, sa ia mousel si in cele din urma adoarme cu mouse ul in mana.
A mai avut o faza de genul acum o luna doua si a tinut-o 2 sapt. Sa vedem cat o tine acum.

imi pica ochii in gura de somn desi am dormit 2 -9...
Cred ca o sa trec iar la luat Fe.,......si baut cafea

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Denisa ce bine mananca Maya. Adica foarte mult cantitativ. A mea cand depaseste 100 ml e mare sarbatoare. Legumele nu le mai mananca de 2 saptamani. De 3 zile nici nu-i mai dau ca m-am enervat sa tot arunc.

Chiar fetelor, daca a patit careva, ce sa-i fac sa accepte iar legumele? A avut ea vreo 2 saptamani cand manca de toate si in cantitati normale, mie oricum mi se pare enorm 200 g pt 6-7 luni, ea papa cam 120g. Bine acum ca a avut febra nu ma stresez, e normal sa nu pape, dar dupa.

Andira ce bunatati!!! Morde pofta.

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

'Neata,

feteleee, ajutooor!!!
S-a schimbat din nou parola???
Please, trimiteti-mi si mie ca vreau sa vad pozeee!
Multam!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Dayanara, BDana, metoda de care vorbeste Niki a fost prezentata recent la noi la cursuri de puericultura, ca fiind cea mai buna metoda de a scoate copilului bucatica de mancare cu care s-a inecat. O fi buna si la adulti, dar eu am vazut-o la o emisiune dedicata mamelor, bonelor, etc.

Anca
_
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa la fel mananca silvana si bea lapte si programul de somn s.a rasucit bine :)

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Dayanara, BDana, metoda de care vorbeste Niki a fost prezentata recent la noi la cursuri de puericultura, ca fiind cea mai buna metoda de a scoate copilului bucatica de mancare cu care s-a inecat. O fi buna si la adulti, dar eu am vazut-o la o emisiune dedicata mamelor, bonelor, etc.

Anca
_
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Cred ca am vazut aceeasi emisiune.Dar prin ce am trecut eu acum vreo cateva luni nu doresc la nimeni.Eram in vizita la finuta mea si nu stiu de unde a cules o bucatica de hartie si a bagat-o in gurita.S-a invinetit la fata,nu mai putea respira.Noroc ca a fost mama mea pe faza(mama fetitei s-a pus pe plans si mai sa lesine)i-a dat vreo 2 palmute pe spate,a intors-o cu capul in jos.i-a apasat pe stomagel.Acum care metode o fi dat roade habar nu am,dar a inceput fetita sa vomite..brr..nici nu vreau sa-mi mai aduc aminte..
Trimit imediat parola ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Azi cred ca o sa mai bantui pe aici, incerc sa stau treaza. Piciul oricum ma trezeste la fiecare 1,5h noaptea, iar acum de cand a inceput temperatura e maraita si nu ma lasa deloc sa dorm. Sunt chiauna.

Irene - am vazut ca esti trainer (din poze ). Nu stiu daca ai zis, dar vroiam sa te intreb, in ce domeniu esti? Sper ca nu sunt indiscreta. Daca da, ignore .

Si m-ati omorat cu feeder-ul. Ce-i ala??? Ii da lui Iris sa manance fara ajutorul meu?

De Selina mai stiti ceva? Si nici pe Bumbitza n-am mai vazut-o....

Iar Delia mi-a lipsit la discutiile din capitolul trecut...

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput