Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (75)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanka80

am pus si eu un filmulet cu Maria mea draga, tot ce o intereseaza acum e sa se prinda de orice poate si sa stea in picioare

http://www.youtube.com/watch?v=62CZ_lLpxho

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

mamaaaaaaaaa ce acrobatii !!! n-are pic de astampar, pe mine deja ma sperie gandul ca va incepe si Ovi, candva, sa se "catere"...mi-e teama sa nu se loveasca...
Si mai am o fobie, scarile interioare, pana cand va invata sa le urce si coboare singur...mi-e inima purice..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Miria, idei de party n-am, dar sa nu te mai aud cu "urat in perioada aia", ca si eu sunt nascuta in noiembrie si mi se pare tare frumoooossssss
fata sa se faca bine si ghemotocul de om din patutul din coltul camerei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Va salut si eu, dar nu stau mult, ca piciul mic e evident marait.

Am trecut iar la aerosoli, de data asta cu Ventolin, care mi-e foaaaarte cunscut, din iarna trecuta cand ma chinuiam cu Nati si aerosolii.
Dr m-a intrebat aseara daca am pe cineva cu astm in familie. Naiba, asta imi mai trebuia, sa stau acum cu gandul ca poate ajunge la astm cu brosiolitele astea...

Apropo, Jeni - multa sanatate!

Ina - multumesc!
Citisem la un moment dat cum povesteai de copilasii care isi asteapta parintii... of, ce mi s-a strans inima...

Rox - asa e, n-am vazut, scuze!
Cum mai esti?

Andra, Mihaela - da, pun poze, dar trebuie sa intru de pe calc sotului, pentru ca l-am avut in CA cu noi, si toate pozele sunt descarcate pe el, eu nu am decat cateva. Dar ma mobilizez.

Ella - pai de-aia ti-am dat site-ul, sa mai saliveze si altcineva pe tastatura, cum am patit eu cand l-am descoperit. Si uite asta am facut eu aseara, pana sa plecam la spital. Super simplu, si f bun: http://gourmandine.ro/retete-aluaturi-dulci/treccia-russa-cozonaci-cu-nuca-si-stafide/ .
Ce fel de masina ti-ai luat?

Si pt cine e amator de fursecuri, uitati aici o reteta super tare, eu o fac in draci de cand am descoperit-o http://crazymothercooker.blogspot.com/2010/09/chocolate-chip-cookies-cu-unt-sarat.html . Sunt excelente, si extraordinar de usor facut. 10 min aluatul, 10 min la cuptor. Timp aditional de stat aluatul la frigider - vreo 2h, dar nu se pune ca nu te incurca cu nimic in timpul asta .
Eu am chiar acum aluatul in frigider, de aseara, n-am mai apucat sa-l fac ca am stat sa se faca cozonacii. Va stau la dispozitie pt lamuriri suplimentare .
Aaaa, ce va sfatuiesc e sa puneti o ciocolata cu lapte si una neagra, ies mai bune decat doar cu ciocolata cu lapte. Eu cred ca o sa incerc si cu ciocolata alba / neagra.

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Buna dimineata, vorbaretelor!

Daca tot ati baut cafeaua, noi dam o feliuta de tort si un suculet, fara alcoale ca e dimineata, bre, si ne imbatam!

Ioi, ce bine e sa dormi toata noaptea! Sotiorul meu drag a dormit cu Andrei si eu am huzurit de la 9 jumate pana la 6 dimineata Sa va mai zic ca a spalat si vasele aseara si acuma de dimineata spala rufe ? Da, stiu, vreti si voi asa un sotior

Castelana, Ina, Erina

Va multumim pentru urari, vi le intoarcem inmiit

Meniul de ieri/azi, ca am uitat:

dim: mar copt + 2 feliute portocala + branzica/ compot de mere si pere + cereale
pranz: legume cu pulpita pui/legume cu carne vita
seara: lapte cu orez/iaurt + branza + mamaliguta

Va pup, ma duc sa fac niste clatite (sunt preferatele sotului ) sa aveti o zi minunata!

Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui castelanaC

Citat:
citat din mesajul lui michelle_sf

Salut din nou

Am venit si noi de afara, mie mi-au inghetat toate cele, Andrei a dormit bustean

Mie imi este greu aici pentru ca am venit mai mult de umplutura, pentru a fi cu al meu sot. Dar se pare ca el trebuie sa mearga zilnic la scoala, adica pleaca la 7 dimineata si vine la 6 seara, pentru ca face naveta pana in Ghent (unde nu am gasit cazare, deci stam in Bruxelles). Nu cunosc pe nimeni (in afara de Ina, dar ea e la servici mititica, nu se poate plimba cu mine... ) deci sunt toata ziua singura. Banii se termina repede pentru ca totul este mult mai scump ca la noi, iar fondurile noastre sunt totusi raportate la Romanica... plus niste cheltuieli neprevazute si gata, s-au duuuuuus Intr-adevar, e fain din alte puncte de vedere, ma plimb de nebuna km intregi pe jos (macar poate slabesc un pic), descopar tot felul de locuri faine, mai casc si eu ochii la una alta. In week-end suntem toti si atunci e si mai fain, dar tare repede se mai termina

Na, eu fiind obisnuita cu multi prieteni, cu toate trebuincioase primite de la tara, cu masina, cu alt confort financiar, cu casa si pisicile mele ma adaptez mai greu... dar nu ma plang decat un pic asa la voi, ca nu vreau sa vada si al meu sot ca imi e greu... Rezist eu 4 luni ca doar n-o fi asa greu, mai ales ca suntem totusi toti 3 Mi-ar fi fost mai greu acasa singura si cu vizitele nepretuitului si nelipsitului socru

Scuzati povestea lunga, dar sunt nevorbita rau

Nu mai stiu cine intreba de febra cand ies dintisorii, si Andrei a facut la primul dintisor vreo 2 zile, dar in jur de 38, o singura data am pus supozitor cu paracetamol si atat, a trecut

Va pup, multumesc mult pentru parola, ma duc sa ma uit si eu la pozici

Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE

Am totusi o vaga impresie ca-ti lipseste socrul tau si golul asta nu se poate acoperi!

castelana mami fericita

Michelle si mie mi-e dor de socrul tau deja celebru, dar tie, te inteleg

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

La multi ani copilasilor care azi aniverseaza un numar de luni. si ptr mamicile lor.
Am vazut si noi filmuletul cu Maria cea fara frica de nimic.
Cum spunea Ioana, ma apuca tremuriciul cand ma gandesc la perioada asta in care permanent trebuie sa fi cu ochiii pe ei. Si chiar si asa o mai patesc. Al meu numai daca sta in fund si pica pe spate pe covor si patura deasupra, mama, mama ce tragedie este. Barbat adevarat
Eu deja am un mare stres cu deszbracatul si imbracatul lui Stefan. DEsi mi-am imbunatatit tehnica cat am putut, tot se lasa cu plans , tipete din partea lui si nervi si transpiratii din partea mea. Mai ales cand mergem afara, ies din casa gata obosita, transpirata si cu capsa pusa.

Mergi la inceput

Miria - si eu vreau sa o sarbatoresc pe Irina peste 6 luni, cand face 6 anisori (cand a trecut timpul???). Cred ca o sa mergem la un loc de joaca, nu stiu inca exact, o sa ma gandesc. Mi-ar place sa o serbam cumva mai deosebit, si eu sunt in cautare de idei.
Apropo de noiembrie, eu am zis dupa prima sarcina ca nu e de mine sa nasc la sf anului, nu-mi plac toamna si iarna . Aprilie este luna mea preferata, mi se pare cea mai frumoasa - de la Irina mi se trage.
Si pe Nati as fi nascut-o tot in aprilie daca ma trezeam la timp - iti dai seama, diferenta de fix un an , iar Iris mi-a tras clapa cu 4 zile. Ma rog, nu se pune....

Sa stii ca ma gandesc si daca imi vin idei, iti spun. Sa-ti traiasca pustiul si sa te bucuri de amandoi!

Mergi la inceput

Nu mai stiu cine zicea de gelurile de dinti ca n-au efect. Sa stiti ca au, pe bune , le-ati testat? Eu testez tot ce-i dau, pe pielea mea, sa fiu sigura ca nu-i dau ceva stricat. Iar Baby Orajel-ul amorteste instantaneu gingia, fara gluma. Cred ca are lidocaina sau ceva asemanator, ca dupa 2 sec de la aplicare nu te mai doare nimic . Si cred ca mai are si efect de bulversare, "unde-i gingia meaaaaaa!?!?!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

am vazuta pe maria ce mai escaladeaza si se plimba n.are treaba! sa vezi la primavara se va tine perfect, va merge cu mami de manuta!

dimineata acum
papaya+mar+cereale

i.a placut tare , am pus jumate papaya, cealalta jumate am pus.o in folie, cum ai zis tu castelana

fetelor multumesc, o sa repet analizele oricum, faza e ca aici cand la spital e totul full, spitalul te trimite la clinica privata, ei platesc normal, pt ca nu mai sunt locuri e treaba lor, dar eu nu vrea la privat, aici e mai bun la stat, asa ca prefer sa astept cat va fi nevoie si nu ma duc la privat ca nu.s multumita

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Rox - 5555 de mesaje postate...

Gata, va las, ma duc la fursecuri si la pici...

Mergi la inceput