Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (75)
Raspunsuri - Pagina 16
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui EVAMIKA Rebiana,Felicitari mamica studioasa+ cu 2 copii+ serviciu! EVA IOANA 15 MARTIE 2010 |
si face si poze cu Brancu, deci are timp de toate cele! pup Rebiana
ai dreptate in ceea ce scrii despre antibiotice, mai bine cat mai departe de ele.
nici noi cu stim ce este biberonul, dr mi-a zis ca de acuma nici sa nu insist, mai bine sa-l invat cu paharul, cu ciup, fara, cum o fi.
te pup
fetele am intrat ca doarme castelanaul meu sa va scriu, dar imi este cumplit de somnnnnnnnn, E nor aici si eu cum sunt meteodependenta (Ina de aia nu-mi place clima, e umed, rece, nor, inchis, ca nu e frig dar mi se pare depramanta) Sotul meu imi zice ca meteodependenta mea se cheama lene de fapt.
va pup si azi dau cafele cu cofeina ca-s zombi rau
va pupup si wk-end cat mai placut!!!!
castelana mami fericita
carmickey spune:
buna dimineata dau o cafea,haideti va invit la cafea...
la multe lunite bebelusilor sarbatoriti azi,multa sanatate,veselie si cat mai putine raceli,nas infundat etc...
la multe lunite
FILMULETE
POZE
mamica de Adelina 16.04.2010
BDana spune:
`Neata
Stanucel iau si eu o inghititura din cafeaua ta.
Parca e mai bine acum
Copilul asta al meu are ambitia sa ma trezeasca de la 6 dimineata in fiecare zi. Iar in timpul zilei doarme max cate o ora, in 3 reprize.
We placut va doresc.
Ramy77 spune:
Neata,
STANUCEL, CASTELANA,vroiam sa dau cafeaua, dar vad ca ati fost mai rapide, asa ca, multumesc de cafeae mai buna facuta de altul...
Brrr, ce frig a fost afara azi noapte...Mi-a inghetat geamul la masina...Si cred ca in rezervorul cu apa pentru parbriz am solutie de varasper ca nu a inghetat si ala...nu ca ar fi prima oara
ROXI, IOANA28, multumesc de complimente
ROXI, au si bluza pantalonasii aia galbeni. Imi plac ca sunt grosuti si cum e toata ziua pe jos, cu toata caldura din casa, sunt chiar buni. Eu am primit costumasul de la o prietena.
User-ul OANA a primit: 30 bucati ou, 10 kilograme carne, 5 litri vin, azi mai darnici putin astia de la aprovizionare..
Va doresc tuturor un week-end placut.
Ramy77 spune:
"La multe lunite!"iepurasilor : Matei de bobita2010, Andrei de michelle_sf, Matei de Lindal, Tudor Cristian de bordeancavio, George Casian de miria_cristina si Oana Iulia de nemary !Sa cresteti mari si sanatosi!
carmickey spune:
oana User-ul OanaI a primit: 9 litri vin, 10 bucati paine, 30 bucati ou, 10 kilograme carne
eu am scris datele mele de nastere pe contul comun celelalte mamici sarbatorite...sper sa fie ok...
maine vreau sa plec pentru o zi la brasov....sper sa avem vreme frumoasa...
we placut
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina 16.04.2010
miria_cristina spune:
'Neata, fete!
Azi sunt melancolico-dragastoasa.Baietelul meu implineste jumatate de am, desi are, inca, mai putin decat cat a stat in burtica.
Of, dragul lui mami! Mi-a furat sufletul de cand e in patucul din coltul camerei.
oanka80 spune:
am pus si eu un filmulet cu Maria mea draga, tot ce o intereseaza acum e sa se prinda de orice poate si sa stea in picioare
http://www.youtube.com/watch?v=62CZ_lLpxho
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
miria_cristina spune:
Dami e cu fumigena la nas. Mare inventie, dar la cate secretii are cred c-o pun pana se marita sa faca inhalatii.
Are stari oscilante, cand e cuminte, cand le comite cu ochii la tine.
Mai are si ea un pic si implineste 6 ani. Habar n-am cum sa-i organizez ziua de nastere.
Fetele cu copilasi mai mari, dati-mi niste idei. Va fi si urat in perioada aia, ca e nascuta in noiembrie.
Ce buna e cafeaua bauta cu voi! Merg s-o mai innadesc nitel.
oanka80 spune:
La multe lunite!iepurasilor : MATEIde bobita2010, ANDREI de michelle_sf, MATEI de Lindal, TUDOR-CRISTIAN de bordeancavio, GEORGE-CASIAN de miria_cristina si OANA-IULIA de nemary
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)