Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (75)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ileana frumos cosmonautul, il aveau si cand i l.am luat eu silvanei, dar l.am ales pe cel care.l are si jeni; sa-l poarte kira sanatoasa
da si mie mi.a fost frica sa ma duc sa ma caut si inca mi.e sa stii
poate daca nu stii nu te afecteaza, inca mai cred asta...

briza si eu fac mamaliga putina, intr.o oala mica de tot, malaiul asta de acum se fierbe f repede

am vazut.o pe briana! mama ce bine.i sta cu parul strans! e schimbata total, e o frumusete!!!! si ce micuta era cand s.a nascut...

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ah rammy pantalonasii din aia galbeni avea si ivan, ii facuse mama cadou din romania :) de asta mi.erau dragi, aveau si bluza...am sa caut pozele

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Oana, ulcer???Hai mai...ai grija multa de tine...fa-o pt Eric, da???

Dayanara , tu de ce boli vorbesti acolo?? Revino-ti in fire!! Nu te mai gandi la boli din astea autoimune..incurabiel!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Ancule rarut si rapid pe aici prin ograda, hm hai da vina pe Codrinu'sau .... ai si tu vreo ferma ? bey, i-a trimis careva proci si ancai? ca fara denisa am ramas ...

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Seara buna si de la noi.

[Oana si Roxana sanatate multa dragele mele .

Andira bine ai revenit!
Mihaela sanatate multa printesei tale!
Briza curaj draga mea, sa stii ca nu esti singura cu nopti secsi. Ieri noapte cred ca si de 10 ori ne-a trezit, tare agitat a fost apoi a zis sotul ca e luna plina

si noi avem un pic de temperatura, avea acum la culcare 37,9 poate tot dintii sa fie? noi inca nu avem niciunul.
Castelana multumim de intrebare, suntem bine, Robin s-a mai adaptat la cresa, tot cu mucii e dar parca nu asa de rau ca la inceput. bagam tratamente homeopate. Eu nu ma plang de vremea de aici, dupa 9 ani m-am obisnuit...

Cori am vazut-o pe Eliza, tare draguta si frumoasa . si cum zicea ea ma-ma, mi s-a inmuiat inima. astept si eu sa aud de la feciorul meu, mi-a zis o singura data cam acum o luna si de atunci numa ta-ta-ta...

Nu am apucat sa vizionez pozele noi dar recuperez eu in weekend.
Michelle stiu ca iti e greu dar si eu zic ca e mai bine aici decat acasa cu copilul si socrii... hai ca trec lunile astea si o sa aveti apoi o amintire placuta, sper. Macar pt miscare, parcuri si aer curat si tot e un castig. Si veniti pe la mine la lucru si mancam macar la amiaz cateodata sau la un suc

ce parola ati schimbat fetelor? cea de la picasa? daca da mi-o trimitesti si mie pls????
pupici si noapte buna!

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

User-ul OanaI a primit: 24 bucati ou, 9 litri vin, 19 bucati paine, 10 kilograme carne

Rebiana saru-mana
Miria, am senzatia ca am fost cam rece in mesajul ce ti l-am trimis.Scuze, si ai de la mine un mare saru-mana si voi tine cont de propunere

Stefanna mami de BIANCA-NICOLA si LUCA ALEXANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

STEFANNA - Ai scris cum ai simtit. Stai linistita si nu-ti face griji si din cauza asta.
O noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

am vazut poze cu prichindeii scumpi rau de tot..am lasat cate un mesaj la fiecare...si fetelor care s-au intalnit azi in parc...

am reusit sa o adorm pe adelina care nu a vrut altceva decat sa stea la mami in brate...incercam sa o adorm,cand ziceam ca doarme mergeam incet la ptaut,cand o puneam in patut facea niste ochi imari ca jurai ca nu a dormit niciodata... offff dar ma pacaleste nu se joaca...asta e, imi iau si pacaleli,si uite asa ma chinui sa o adorm de la ora 20.30...dar acum a adormit si doarme asa frumos...o pupa mami si pupam toti bebelusi si le uram o noapte buna si cat mai linistita...

noapte buna si la mamici....
pe maine

FILMULETE
POZE

mamica de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVAMIKA spune:

Fetelor multumesc celor care ati intrebat de starea mea de sanatate(Rebiana, Briza....si nu stiu dc mai era cineva ca am citit pe diagonala.Ma simt destul de bine, chiar neasteptat de bine.Scuze ca nu v-am raspun mai devreme dar mi-e cam greu sa stau pe scaun sa va citesc....asa ca v-am citit in picioare.Taietura are cam 1,5-2 cm dar nu m-a durut nici pe departe asa cum m-au durut celelalte alunite scoase(inca 3 la activ).Acum astept rezultatul biopsiei peste 2 sapt....eu sper sa fie ok desi doctora nu parea f optimista.

Lindal o sa-ti sciu PM maine cu amanunte ca sa nu le plictisesc aici pe fete.

Briza scuze abia acum cand mi-ai scris am vazut PM-ul tau.Adresa de mail nu e una uzuala asa ca nu intru tot timpul. Promit ca pun cateva poze cu mine nashica.Nu am inca pozele oficiale de la fotograf , am doar cateva de la niste prieteni.-ici ptr Ericutul cel nocturn.Ce articol ai citit despre ROR? MA INTERESEAZA SUBIECTUL

Denisa da, am mai fost la Moeciu in septembrie doar un weekend.-ici pt Mayut...e un copil minunat si are niste mutrisoare tare sincere.

Rebiana,Felicitari mamica studioasa+ cu 2 copii+ serviciu!

Multumim ptr laudele adresate Evei , oricum nu e singurul bebe care merge de-a busilea....am vazut-o si pe Eliza (CoriMami) care merge f bine.....si sunt convinsa ca mai sunt destui bebei care au luat-o din loc....si dc nu au reusit inca, au tot timpul din lume sau poate si-au dezvoltat alte abilitati(vorbesc,manaca frumos...nu ca Eva).

Mai voiam sa adaug ceva..... ptr fetele care au inceput sa dea antibiotic la bebei, neaparat sa dati si probiotice(ex. Enterolactis,Biotics). Antibioticele distrug microflora intestinala generand diaree, constipatie sau alte dereglari ale digestiei. Flora intestinala sanatoasa este baza unui sistem imunitar rezistent.Probioticele se vor administra la distanta de cateva ore fata de AB. Scuze dc s-a mai discutat, dar voiam sa fiu sigura ca se stie.Sper sa nu aveti nevoie de tratam cu AB.

La probleme trecem si noi biberonul , din care inca n-am invatat sa bem....ii rontaie tetina dar in ruptul capului n-o duce sa suga din el.Prin urmare am inceput sa-i dau direct din cana.....doar ca tb sa fiu atenta ca se uda.

Gata! ma bag la somn ca Eva doarme de 3 ore...iar eu stau si butonez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle_sf

Salut din nou

Am venit si noi de afara, mie mi-au inghetat toate cele, Andrei a dormit bustean

Mie imi este greu aici pentru ca am venit mai mult de umplutura, pentru a fi cu al meu sot. Dar se pare ca el trebuie sa mearga zilnic la scoala, adica pleaca la 7 dimineata si vine la 6 seara, pentru ca face naveta pana in Ghent (unde nu am gasit cazare, deci stam in Bruxelles). Nu cunosc pe nimeni (in afara de Ina, dar ea e la servici mititica, nu se poate plimba cu mine... ) deci sunt toata ziua singura. Banii se termina repede pentru ca totul este mult mai scump ca la noi, iar fondurile noastre sunt totusi raportate la Romanica... plus niste cheltuieli neprevazute si gata, s-au duuuuuus Intr-adevar, e fain din alte puncte de vedere, ma plimb de nebuna km intregi pe jos (macar poate slabesc un pic), descopar tot felul de locuri faine, mai casc si eu ochii la una alta. In week-end suntem toti si atunci e si mai fain, dar tare repede se mai termina

Na, eu fiind obisnuita cu multi prieteni, cu toate trebuincioase primite de la tara, cu masina, cu alt confort financiar, cu casa si pisicile mele ma adaptez mai greu... dar nu ma plang decat un pic asa la voi, ca nu vreau sa vada si al meu sot ca imi e greu... Rezist eu 4 luni ca doar n-o fi asa greu, mai ales ca suntem totusi toti 3 Mi-ar fi fost mai greu acasa singura si cu vizitele nepretuitului si nelipsitului socru

Scuzati povestea lunga, dar sunt nevorbita rau

Nu mai stiu cine intreba de febra cand ies dintisorii, si Andrei a facut la primul dintisor vreo 2 zile, dar in jur de 38, o singura data am pus supozitor cu paracetamol si atat, a trecut

Va pup, multumesc mult pentru parola, ma duc sa ma uit si eu la pozici

Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE

buna dimineata!
draga mea eu mananc "painea ta" cam la 3-4-5 ani, asa ca stiu prin ce treci si te inteleg perfect!
niciodata nu plec cu asteptari mari in alt loc, asta ca protectie personala, nu am asteptari, nu am nici deziluzii.
pana acum m-am bucurat de tot timpul liber, ca am avut tim berechet sa ma ocup de hobbiurile mele, sa citesc, sa ma plimb, sa cultiv prietenii, pentru a lua-o ciclic de la capat.
In tara am aceeasi prieteni de ani de zile, cea mai buna prietena o am din scoala generala, altii din liceu, altii dupa, cu fiecare cultiv alt tip de relatie.
Aici... ce sa zic multe etnii, alt tip de relatie.
traiul in velgiatura m-a invatat sa am o relatie cu sotul meu speciala, el este prietenul si confidentul meu, cu el dezbat si bune si rele, este persoana cea mai de incredere.
Oricum este superb cand ne intalnim cu prietenii cunoscuti in alta parte a lumii, de ex in luna septembrie am mers intr-o insula cu niste prieteni cunoscuti in Japonia, ei acum locuind in Barcelona.
Tu bucura-te de ce vezi acolo, cu al tau sot, cu baiatul superb ce-l aveti.
Am totusi o vaga impresie ca-ti lipseste socrul tau si golul asta nu se poate acoperi!

te pup si ca o confidenta ce am mai facut-o te inteleg, nu-mi plac belgienii... am stat cateva luni in Ghent, noroc ca e frumos locul.

castelana mami fericita

Mergi la inceput