Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (75)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

mi-am amintit..
astero, pe unde sunteti?? inca in Ro? turneu prin tara nu faceti?
Nafi, deci existi da nu ne mai scrii? cum a fost acasa.etc. etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Irene eu in pozele tale am vazut o fetita dulce cu ochisori de un albastru cum rar intalnesti. Si o mamica cu o talie cum nici in liceu nu aveam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Corimami, scuza-ma ca nu am mentionat-o si pe Petala ta frumoasa, am vazut-o si pe ea, draga de ea, cum spune ea "ma-ma"! Mi-a ramas in minte fata ei asa de dulce cand mananca si "vorbeste".

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Multumesc mult Dana pt complimente! Vaai, si daca ai sti cat ma chinui sa ma ingras, eu sunt ca Oanka din punctul acesta de vedere. Si cand ma ingras putin, se intampla sa ma imbolnavesc si iar slabesc, si tot asa! Fetele, sa nu aruncati cu rosii in mine, dar mai bine, gras, frumos si sanatos!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanka80

am pus si eu un filmulet cu Maria mea draga, tot ce o intereseaza acum e sa se prinda de orice poate si sa stea in picioare

http://www.youtube.com/watch?v=62CZ_lLpxho

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

Imi place tare! Are atata siguranta in miscari! Pup cu drag .

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Am descoperit motivul maraielilor, refuzului hranei, al tipatului neconsolat de acasa sau din parc si altele pe care le-am experimentat abitir in ultimele 2 saptamani.. Marei ii ies incisivii centrali de sus. Nu stiu daca amandoi o data insa ambele locuri sunt marcate de puncte albe unde deja s-a subtiat gingia; mai evoluata pare treaba la dintele din stanga.
Sper sa sparga rapid gingia sa n-o mai chinuie :( Abia ii iesise al doilea dintisor de jos.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVAMIKA spune:

Oanka, e super scumpa Maria cum se ridica si cum merge in patru labute....am vazut si filmul cand se baga pe sub sutana lui tati....mi-am bagat nasu'prin filmulete tale sper sa nu te superi.

Irene am vazut-o si pe micutza ta...pare durdulie...nu pot lasa comentarii pt ca nu am cont pe webshots.Da, are niste ochi superbi vad ca si voi aveti ochii albastru-verzui.

Vreau si eu parola!!!Ieri imi mergea, de fapt ramasesem cu vechea parola logata....acu vad ca nu mai vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVAMIKA spune:

Mihaelagrosan, parca tu intrebai de legume....la noi a functionat o lingura se iaurt peste legume.Nu le mai accepta, desi ii era foame...cred ca iaurtul le-a dat alt gust si vreau sa zic ca s-a lins pe botic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Hai ca m-am intors!

Castelana , Ioanaa28 - iata ca n-am disparut iar, doar mi-am tras sufletul un pic si am incercat sa mai citesc din urma.

E mai greu sa ma reobisnuiesc cu singuratatea de acasa dupa ce la mama erau cel putin 5 alte persoane in jurul meu care se ocupau de " entertainment"-ul lui Ricky.ce usor era! floare la ureche zau! fetelor care aveti ajutoare pe langa voi, sa le apreciati la adevarata valoare ca tare bine mai este!

Pai hai sa va povestesc:

partea I - Drumul spre casa!in avion Ricky a fost cel mai cuminte bebe. in timp ce insotitoarea de bord si-a spus "poezia" cu ce trebuie facut in caz de urgenta etc etc...musiu privea curios la difuzorul de deasupra scaunelor de unde venea vocea si se hlizea de ziceai ca tipa spune bancuri , nu alta! Pe urma a adormit in bratele mele si s-a trezit cu 10 minute inainte de a ateriza la Timisoara unde am schimbat avionul.

In aeroport la Timisoara i-am dat sa pape mar ras si pe urma am descoperit camera ptr bebici unde l-am schimbat de scutec si l-am alaptat

In zborul spre Bucuresti a dormit din nou ca un ingeras iar la coborare m-a ajutat un tanar (cam de seama mea) care l-a luat pe musiu in brate cat m-am imbarcat eu , am luat bagajul de mana si am recuperat caruciorul la coborarea din avion.Tipul deja nu il mai lasa jos din brate...asa de fascinat era de Ricky Iar Ricky deja il "adoptase" ca il tinea de gat de ziceai ca se cunosc de cand lumea!

Pe urma m-am intalnit cu fratele meu care ne astepta si am fost la un bar in aeroport unde am pregatit un biberon cu lapte si i-am pus musteriului burta la cale. Dupa care am plecat spre Braila. am facut 4 ore de mi-au iesit ochii din cap! Doamne..cate gropi...soferi nebuni...altii cu carutele..babutze sinucigase...restrictiile de viteza de rigoare si altele ca doar stiti si voi bine cum se circula in RO. Ricky a dormit ca 2 ore din 4 iar iar celelalte 2 mi-a tzopait in poala de m-a facut de comanda, eram ca dupa 5 ore la fitness. la ora 21.00 intram pe usa la mama , adica la exact 12 ore de cand iesisem pe usa de acasa din IT.

Trimit acum si ma duc sa il mai "obosesc" un pic pe Riccardo care acum sta in scaunelul lui cel nou ( l-am luat pe cel de la Chicco , Polly 2 in 1 )

Revin cu partea a doua cat de curand pot.

de Riccardo

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Servus!

FAC CAPITOL!!!(si schimb si parola ca la poze)

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput