Fluturasi de martie-aprilie 2011 (53)
Raspunsuri - Pagina 5
simonacip spune:
Sunt la serviciu...ca am de lucru munti...
Nu m-am cantarit, dar sigur 63 O sa vad miine dimi. O sa pun si burta, a crescut mult sapt asta.
Simona, mami de baieti David si Matei si 20+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
bb_yasmi spune:
offf simo, si matei cu cine a ramas??? asteptam pozici cu burtica... sunt sigura ca e frumoasa foc...
mami x2 , de printesica si printisor s 22
felicitas spune:
Buna dimineata fetitele!
Catank eu te cred castravetii cu miere sunt foarte buni, iar placinta moldovenesca ( invartita cum ii zice in zona mamei) ti se topeste in gura daca este facuta corect. Bunica facea o placinta cu dovleac. Mami e din Basarabia , la fel si sotul meu . Deci bebelina mea va fi mai mult moldoveanca, decat ardeleanca .
Si intr-adevar in Moldova se fac multe soiuri de mancare si delicioase, putin mai usoare decat cele ardelenesti. Dar si carnatii,cartabosii ardelenesti sunt foarte buni.
Da este pacat ca, copii nostri au posibilitati mai reduse de a manca o mancare naturala. Dar depinde si de noi romanii, ca noi am cazut in lancezeala, si ne-am lasat influentati de vanturile din apus de la vladica pana la opinca.Ne-am bucurat cand au venit supermarketurile pline cu e-uri, si ne-a mai fost lene sa mergem la piata sa cautam produse, sa dam banu nostru la taran nu la multinationale. Da stiu e mai greu sa te duci dupa fiecare chestie la alta sursa, dar gustul e super bun.Eu de exemplu de la supermarket cumpar doar lucruri din alte tari, care la noi in piata nu le gasesti.
Restul de la piata.Sotul zice ca de 2 ani nu prea a mai cumparat de la supermarket. Pai de atunci m-a cunoscut pe mine.
Cand a fost in spital i-a adus cumnata niste rosii de alea de vata, nici nu s-a atins de ele a zis sa-i fac eu o salata, buna aromata cu rosii din piata.
Si plus ca si taranii s-au domnit chiar nasa mea mi-a spus. Sunt cu venituri modeste, dar nu-si pun in gradina cu toate ca ar putea.
Nasa mea ,de exemplu, este o persoana cu venituri considerabile peste medie oricum, cu toate acestea sotul ei si ea au casa la tara, pe langa ap de la oras si cresc animale. O gospodarie in toata regula cu vaca, gaina etc. Au si un om angajat care ii ajuta.Este de munca, dar au si satisfactia ca se hranesc sanatos. La banii lor ar putea sa zica ca ei sunt prea de fite ca sa munceasca la agricultura.
Admiratia mea la acest capitol pt evrei , in Israel nu am vazut nici un super market, si l-am intreabat pe ghidul nostru evreu care s-a nascut la Botosani de ce si a zis ca evreii nu sunt prosti sa manance e-uri si nu isi iau singuri painea de la gura.
Roxy felicitari pt bebelina.
Simonacip sper ca Matei e mai bine si schimba uracinea aceea de doctorita, sigur e domnisoara sau o baba acra care a uitat cum se cresc copii.
Pt fetele din bucuresti dati-mi va rog nr de tel de firma de taxi serioasa. Ca marti dimineata ajung la gara de nord si vreau sa fac comanda de taxi pt aeroport la Baneasa. Trebuie sa-mi iau si costum de baie, inca unu pentru Egipt. O sa iau si un borcan sa pun soare, caldura si valuri de mare, daca le gasesc pe acolo si va aduc si voua .
Feli cu Miriam in burtica 21 +
anaxena spune:
buna dimineata!!
am mancat aseara cu sotzul tot ce era in vasul roman,mai ramasese un pic si dupa ce ne=am foit in pat ne=am hotarat sa terminam totusi macarea nu cumva sa se strice..buna mancare,acum tre sa adun niste retete
azi ma duc la salon,ca-n fiecare zi de altfel,asha ca nu o sa fiu activa si cand ma uit ce frumos e afara ...asha ma incarc cu energie!!!
va pup pe toate si sa avetzi o zi frumoasa
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 19+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
roxy_s spune:
neata burtici
dorm ca o valiza de cateva zile, tot la 10 ma trezesc.
bb_yasmi chiar radeam cu al meu aseara ca zicea la fel ca sa nu mai beau afinata ca o imbat pe bebelina dar iti dai seama ca am baut o gura, n-am putut sa ma abtin ca a iesit asa buna.
catank te-am prins. ai mancat cioco cu e-uri.dar ai vazut ce bune sunt e-urile, nu?
georgy ce burtica frumoasa ai. mie mi se pare destul de maricica nu mica
fetelor va multumesc la toate pentru felicitari
toate burticile.
S-a intamplat minunea mult asteptata22+
roxy_s spune:
catank si mama face placinta cu dovleac. tu zici de dovleacul ala portocaliu nu? mama face de fapt, strudel cu dovleac si stii cum iese??? mananc juma' de tava odata, asa bun iese.
fetelor am pus pozici cu bebelina, de fapt este numai una. fatuca se vede dar nu chiar asa din fata ca n-a vrut sa stea. chiar zicea si doctorul ca sa mai stam putin ca poate se intoarce cumva mai bine, dar n-a vrut si gata
S-a intamplat minunea mult asteptata22+
bb_yasmi spune:
am terminat papica si acum stau relax cu tava cu papa si cu laptopul in pat....
oare asta ce o fi micul dejun sau pranzul???
bb_yasmi spune:
roxy am vazut bebelina.... ce clar ii se vad trasaturile fetei.... chiar daca nu a reusit sa o prinda toata la fata...
anamira spune:
Neata fetelor asa cu intarziere
N-am intrat mai repede ca al meu sot de 2 zile a acaparat laptopul si n-am avut loc de el. A descoperit blog-ul si cica acum si-a tras si el blog
Incer ca pun o poza de la eco cu bebelina noastra scumpa si draga
_
Graviduta fericita cu o minune in burtica 15+