Fluturasi de martie-aprilie 2011 (53)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanales spune:

felicitari, Roxy

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna seara fetele!

Azi m-am furisat doar sa pun poze cu burtica,ca fiica-mea nu a avut chef de somn..asa ca abia acum am si eu putin timp pt mine.

Mandreeac si Catank pentru aprecieri si celorlalte fete de asemenea!Si nu sunt eu cea care se "plangea"de burta mica..ca-s fata cu "experienta"si stiu cat de mare creste!

Anaxena,am uitat sa-ti multumesc de parola!

Roxy felicitari pentru bebelina maricica!

Scrish felicitari pentru primele miscari ale lui bebe !

Strumphy e bine sa te duci totusi la urgenta pt acele dureri,desi maimult ca sigur nu e nimic grav..e mai bine sa fii linistta.Ma confrunt si eu cu ele de cateva saptamani si mi s-a recomandat mai multa odihna,cu fiica-mea care nu sta o clipa e cam greu.
Asa lasa treaba si bucatareala si leneveste mai mult!

Simona sanatate multa lui Matei!

Happiness stu ca mi-ai raspuns la problemele mele de sanatate si am uitat sa-ti multumesc macar.Din pacate eu nu reusesc sa fiu constata deloc pe forum.Cateodata nu citesc cu zilele si ma pierd de discutii.
Multumesc oricum...din fericire am ajuns la dr.si parca nici problemenu am mai avut!

Ce mai aveam eu de zis???Nu mai stiu..recitesc...poate,poate!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
Giulia!

Mergi la inceput

Ioanales bine ai venit printre noi.Sarcina usoara si bebe la termen!

Georgiana

Giulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

ioanales, bine ai venit georgiuly, si eu ti-am admirat frumusete de burtica
eu maine si poimaine absentez ca si-a luat sotul liber si umblam toata ziua sa mai vedem oferte de casa..si gata, sper sa fie ultimele zile si ne hotaram doamne ajuta sa fim impacati cu alegerea..
va pup si sper sa am ce citi cand revin

mami de Vlad 09.04.2009 si 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Roxy felicitari ptr bebelina jucausa si grasuta
Strumfi mergi sa faci eco asa te linistesti . Sa stii ca si mie mi s-a intamplat asa, bebelina mea a miscat prima data pe la 15s apoi n-am mai simt-o vreo 2 sapatamani -acum misca in fiecare zi asa frumos

fericita 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Ioanales bine ai venit sarcina usoara in continuare
Scrish felicitari ptr primele miscari
Madutza
Yasmi

fericita 21+ cu

Mergi la inceput

MIki multumim frumos!
Si noi umblam zilele astea,ca de la 1 ne mutam...asa ca azi am fost la achizitii,frigider,masina de spalat,televizor sotului,cu diagonala mare( el masura peretele sa vada ce diametru sa aiba...i-am sugerat sa-si maasoare bugetul).Mai avem de alergat dupa canapea si masa in salon...si sper sa terminam odata!

Iony ti-am admirat si burtica frumoasa,crestecreste,vad ca ti-a aparut linea nigra,la mine inca nu..dar stiu ca va aparea...in schimb buricul e iesit de la 3 luni.

Sotul meu inca nu a aparut...!

Noapte buna!

Georgiana

Giulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Merci fetele pt urarile de sanatate. Se pare ca avem nevoie!
Moooama dar voi gatiti aproape zilnic si faceti numai bunataturi.
Catank imi place de tine ca esti "naturala 100%"E adevarat ca ai si cu ce acolo, dar probabil puteai fi si invers. fetele si sa poarte sanatoasa hainutele Ioana!
BB_yasmi...ah ce m-as plimba si eu, dar sa fiu linistita, cu sv pus in cui si copiii sanatosi. Vreau cam multe pt o plimbare, nu???
Miki, spor la case, sper sa alegeti varianta optima!!
Roxy, felicitari pt prichindutza!Asteptam si pozici desigur sa vedem daca e mumoasa ca mami[pup]
Georgyiulisuper burticutza ai acolo!spor la cumparaturi!
Madutza, ma bucur ca ai mai dat un semn...hai, intra mai des!

Va las coffee pt dimineata si ma intorc la tusea mea

Simona, mami de baieti David si Matei si 20+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

simo, doamne ajuta sa iti rezolvi si tu cu medicalele sa stai linistita pana poti intra in prenatal si copilasii sa fie sanatosi. cum se simte matei??

iony,

miki, spor la vizitat case si sa aveti o zi norocoasa!!!

roxy cu afinata sarbatoriti??? ametesti copilul mami

andreea ti-ai cumparat rochita de la real?? la noi sunt in 3 variante de culori, maro inchis cu crem-maroniu, mov inchis cu un movuliu putin mai deschis, si mov deschis spre rozaliu cu mov putin mai inchis.

ally cum a fost examenul de conducere??? hi hi...cred ac ne ocolesti ac sa nu dai de baut....

mada revin: esti bine mami??? hai da si tu un semn pe aici...

alina.n tare scumpa esti la vedere.... te cert!!! si iti dau si un mare ca te asteptam sa apari.

viss te pregatesti de mers la nunta?? distractie faina sa ai!!

antguess tu ce mai faci?? esti bine??

banatencele mele ati disparut toate.....

restul fetelor dragi care nu ati mai scris demult...va pe toate si va astept sa reveniti!!

simo azi e vineri...cum stam cu greutatea??? te trag de urechi??? sau numai de chef de asa ceva nu mai ai ???esti acasa?

eu am pus papa la foc si astept sa fie gata ca am asa o pofta de mancare de mazare cu snitele....

mami x2 , de printesica si printisor s 22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mada acum am vazut ca ai scris aseara! ma bucur ca esti bine si hai fi la fel de activa ca si pana acum!!!

mami x2 , de printesica si printisor s 22

Mergi la inceput