Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 9
veronicach spune:
Reallaura sper sa nu te fi suparat cuvantul..poate nu l-am ales eu tocmai bine...dar unii bebei sa incep sa mearga, un pic cracanati
stiu ca Ilinca inca nu merge...te pe tine si Sabina daca v-a deranjat cuvantul
Sabina ma va mitralia oricum, dc am suparat-o
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alinutzaa Cristina eu nu dau nici un fel de ceai. Nici apa. Doar lapte praf. Am incercat sa ii dau apa o data si a vomitat si ce mancase cu vreo ora jumate inainte. Asa ca am renuntat. Iar ceai nu ii dau pentru ca...eu nu vad rostul ceaiului dat asa, fara sa fie nevoie. In cazul unei boli da, dau ceai, dar doar de sete nu. Pe Tudor la fel l-am invatat. De sete se bea apa. Nu ceai, nu suc, nu nimic altceva. Acum, cand ii este sete, bea apa si dupa aia face (uneori bineinteles) "Aaaaaa, ce buna e apa mami" (si se freaca satisfacut pe burta) Alina Mamica de Toto (05.08.2007) si Sisi (18.05.2010) Drumul spiridusilor |
Din pacate eu i-am dar baby drink pt colici,si fiind foarte gustos,nu accepta baby calm sub nici o forma(care si mie mi se pare groaznic),asa ca ma gandeam la un ceai calmant,dar si cu gust bunicel...
Nicoleta depinde de biberon,eu pe cel de la nuk am gasit 7,in triunghiul ala de reciclare,dar pe cel de la bebe-jou si primii pasi nu scrie nimic
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
veronicach spune:
ia uitati ce jucarie frumoasa am gasit http://cgi.ebay.co.uk/VTECH-HELLO-KITTY-SOFT-BABY-BOOK-TOY-3-18-MONTHS-NEW-/140469081886?pt=UK_Toys_Creative_Educational_RL&hash=item20b49c171e
ce spuneti nana maria si restul gastii?
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010
bebe
cris_09 spune:
F5,F5,F5....liniste totala
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
nikolett2445 spune:
Salut fetelor! Ca tot se apropie sarbatorile am indraznit cu acest mesaj.
Imi permit sa scriu un mesaj umanitar nu foarte costisitor,daca il credeti nepotrivit treceti cu vederea si ne vom vedea de bb in continoare.
De cativa ani am grija de doi copii din familie ,rude si primesc de sarbatori,Craciun si Sf.Pasti ,mici cadouri din partea mea,anul acesta nu s-a mai intamplat nu mai am posibilitatea financiara ,daca aveti cum sa le trimite-ti cate ceva am sa va dau adresa si am sa va fac poze cu ei .
Eu le cumparam o p pantaloni o bluza, pluovar si niste tricouri la fiecare si dulciuri,nu cheltuiam mai mult de 300 ron,le impachetam frumos si organizam o atmosfera frumoasa de sarbatorii de o ora.
Anul acesta nu le-am luat decat cateva caiete si un ghiozdan la inceputul scolii.
Puteti sa le trimiteti si lucruri mai vechi eventual daca aveti copii mai mari care nu le mai folosesc.
Alexandra are 10 ani 120 m inaltime si 23 kg ,puteti sa-i trimiteti caiete ,sau rechizite ca are nevoie la scoala de ele
Andrei are 6 ani 8 luni,probabil o sa mearga si el la scoala la anu,nu stiu sigur are 105 cm si 16 kg,cat baiatul meu de 4,5 ani,este foarte scund ,am fost cu el la endocrinologie la sp Parhon Bucuresti pt investigatii sapt trecuta,a primit multe analize…..,
Iar mama lor are 40 kg si 150 inaltime
Adresa lor este
Simion Mihaela,oras Stefanesti,sat Paladesti nr 7,jud Arges
Daca va incadrati si ati putea sa le trimiteti ceva de Craciun …va multumesc,eu va promit poze pt fiecare cu bucuriia copiilor.
incerc sa le fac maine poze sa vedeti cine sunt
Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)
nikolett2445 spune:
citat din mesajul lui zguby77 Multumesc din suflet tuturor celor care si-au amintit de mine, |
La multi ani si din partea mea stiam ca ne citesti si pt tine un si o ,cum ziceai
DAVID(15 MAI 2006)
nikolett2445 spune:
citat din mesajul lui veronicach ia uitati ce jucarie frumoasa am gasit http://cgi.ebay.co.uk/VTECH-HELLO-KITTY-SOFT-BABY-BOOK-TOY-3-18-MONTHS-NEW-/140469081886?pt=UK_Toys_Creative_Educational_RL&hash=item20b49c171e ce spuneti nana maria si restul gastii? mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 bebe |
Vero e mmmmddaaa ,jucaria la primul copil imi permiteam acum consider risipa de banii daca nu-i am
DAVID(15 MAI 2006)
Madamar spune:
Bun gasit!!!
Cris, Vero,Alina - si la noi, daca nu ii dadeam desteptarea intr-un mod fin, ar fi dormit si dupa ora 12. De la 1 azi-noapte. La 2.30 a dat semne din nou ca vrea sa doarma, si culmea, neajutat, a reusit sa adoarma, fata de aseara cind doar in brate s-a lipit somnicul de el.
Si eu ma trezesc pe la 7 si apoi la 10 din nou, sa ii dau sa pape. NU ma pling, doamne fereste, doar ca are un program de tip care merge in cluburi!!! As vrea sa ii reglez si eu programul, cu trezire la max. ora 9.00, dar nu reusesc! Dimineata mea e compromisa, intotdeauna!
Azi am adormit si eu la 5 dimineata, pt ca am stat la studiu despre BLW, mai ales ca am reusit un contact cu mamica posesoare a blogului despre "cum se creste un pepitzel", care sta in Montreal, Canada.
Artu, daca te intereseaza sa iei legatura cu ea, iti dau pe PM nick-ul!
Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul
Madamar spune:
MARIBELL,
iti doresc din suflet sa fii o mireasa frumoasa, sa te bucuri de ziua asta alaturi de sotul tau si sa iti aduci aminte cu placere de ea.
Iar dupa aceasta zi, sa va urmati calea impreuna, fericiti, mai uniti prin voia lui Dumnezeu!
Casa de piatra si mai multi copii frumosi (ca s-a dovedit ca stiti sa faceti!)
iar tu,
PRINTESA ANTONIA
sa primesti botezul cu bine, sa fii cumintica si sa nu plingi!
Sa fii sanatoasa si sa ai o fire puternica, precum a mamicii tale!
Sa influentezi ingerasii sa iti aduca si fratiori!
Cite un buchet mare de flori pentru fiecare si pupici de asemeni!
Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul