Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

neatza, hai ca azi dau io cafeaua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata fetele!
Din pacate eu intrevad,ca in curand,ca si nana vor pleca multe fete de pe aici,deja in unele zile e liniste mormantala,si cred ca e asa din cauza ca in ultimul timp sunt tot mai multe neantelegeri si certuri,nu pot sa inteleg de ce totusi...doar suntem toate de acord,ca poti sa cresti 9 copii,atunci cand nu e vorba de al tau,nu ai de unde sa stii ce e mai bine pentru el,numai o mama stieVorba Sabinei,certuri aiurea in tramvai
In fine...din pacate nu am avut timp sa va citesc,si nici nu stiu cum o sa reusesc,pe motiv de bebe plangacios,insa vin si eu o intrebare:ce ceai dati bebelusilor?
Stiu ca s-a mai vb despre asta,si cineva scrise de un ceai pe care am zis,negresit sa-l tin minte,insa....la naiba,nu a fost asa
Asa ca va roaga baba de mine(de 23 de ani) sa va repetati plssssss!!!!

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

intru si eu pe fuga, cat se mai joaca Matei singurel
inca o data va multumesc pentru remedii...i-am dat Coryzalia, sincer cred ca este mai bine...nu mai tuseste, nu se mai ineaca dar acum "aud" niste secretii uscate undeva si asta probabil de la aerul uscat din camera
Reallaura wow in picioare..si spui Sabina ca si micutza ta...wow cum stau?! asa cracanate? hi hi mi-l si imaginez pe al meu
gaby(rosca) i-am pus ser fiziologic ieri,caldutz, si a stat mult mai cuminte,,,poate ca nu l-a deranjat temperatura...oricum am inventat un joc..."uite isi pune mama, acum Matei. MAMA. MATEI "
aly multumesc frumos de aprecieri
cris09 nu am idee de ceai, sorry
si legat de somn..ia auziti aici eu de cand s-a nascut Matei nu am avut decat 3 nopti in care el a dormit toata noaptea, si atunci l-am trezit eu ca eram stresata...in rest 2-3 treziri pe noapte sunt normale
nu ma deranjeaza...sunt f obisnuita

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

VAI, VAI UITASEM
CASA DE PIATRA MARIBELL!!!!
SA NU FIE NICI UN BABAU, NICI LA NUNTA, NICI LA BOTEZ, NICI IN VIATA TA
ANTONIA SA-TI FIE DE FOLOS BOTEZUL SI DE ASTAZI SA ITI ASCULTI INGERASUL SI SA PAPI CA SA NU-SI MAI FACA MAMI GRIJI
TE PUUUUUP
SI AICI O www.crestinortodox.ro/cantari-bisericesti-audio-mp3/muzica-religioasa/live-te-deum-laudamus-la-multi-95548.html" target="_blank">DEDICATIE

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Iar sunt rupta de oboseala si somn.
Fii-mea a capatat "bunul" obicei de a adormi bustean abia pe la 3 dimineata. Cand sa ma culc eu...se trezeste ea si stam la vorbe si povesti si chicoteli. Plange daca incerc sa o adorm. Intr-un final glorios adormim amandoua, ea in pat cu mine bineinteles. Ghiciti la ce ora imi da desteptarea Tudor dimineata?

Maribell, casa de piatra! Sa aveti o viata frumoasa impreuna si sa va iubiti o mie de ani! Sa iti traiasca micuta crestina, sa fie cuminte, sanatoasa, mancacioasa, norocoasa. Petrecere frumoasa

Acestea fiind zise...ma tarasc precum melcul pana la bucatarie si ma apuc sa ranesc pe acolo. Dupa aia imi iau copiii in spinare si ma duc in parc. Va dati seama ca Sisi, care a adormit pe la 2 jumate azi noapte, doarme si acum, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Cristina eu nu dau nici un fel de ceai. Nici apa. Doar lapte praf. Am incercat sa ii dau apa o data si a vomitat si ce mancase cu vreo ora jumate inainte. Asa ca am renuntat. Iar ceai nu ii dau pentru ca...eu nu vad rostul ceaiului dat asa, fara sa fie nevoie. In cazul unei boli da, dau ceai, dar doar de sete nu.
Pe Tudor la fel l-am invatat. De sete se bea apa. Nu ceai, nu suc, nu nimic altceva. Acum, cand ii este sete, bea apa si dupa aia face (uneori bineinteles) "Aaaaaa, ce buna e apa mami" (si se freaca satisfacut pe burta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

zguby, sanatate si fericire, cu scuzele de rigoare ca nu am apucat sa intru pana acum!
Maribell casa de piatra! Numai fericire!
Teo frumoasa melodie, mi-ai facut dor de Greciiiiaaaa!

Multumim fetelor de felicitari pentru Ilinca si vreau sa o felicitam si noi pe Ekaterina! Nu va mai enumar sa nu scap pe cineva, dar va pe toate
Vero Ilinca nu sta cracanata, insauneori prinde cate o pozitie mai caraghioasa, mai aplecata intr-o parte si incepe sa planga sa o iau de acolo ca nu stie sa se desprinda inca.

Cris-09 Eu ceai nu dau fetii. Nu vreau sa o invat cu ceaiuri, sper sa bea apa. DAr poti sa-i dai baby drink sau baby calm/baby tea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

CASA DE PIATRA!

Draga Maribell, sa aveti o viata frumoasa de aici inainte, sa aveti parte de tot ce va doriti.

Petreceri frumoase!!!!

Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Cris, eu am incercat acum la Tudor cu Baby Calm si cu ceai de tei (speram sa il mai linistesc noaptea) dar el inca nu vrea sa puna gura pe biberon, asa ca eu fac ceaiurile degeaba ca sa am ce spala dupa, adica bibe....

Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata si de la noi!
Dupa o saptamana in care nu am deshis calculatorul, ah si ce bine a fost! Mai nasol acum ca a trebuit sa citesc atata si sa fac curatenie in mailuri!

Casa de piatra! fetelor proaspat maritate, asemenea si lui Maribell, sa aiba o zi de neuitat!

Nana- comeeee backkkk! Esti una din persoanele pe care o citesc cu placere!

Si cate o pt toate fetele, doar pt ca azi sunt intr-o dispozitie excelenta! (altfel nu ofer flori)

Corina/crissy(sorry nu mai tin minte care era cu cifra 7 pe biberon)- unde sa ma uit, caci ochiu' meu a cautat pe toata suprafata biberoanelor si nimic! Sa aplez oare si la ceilalti 3?

Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h)

Mergi la inceput