Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 10
Madamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui veronicach ia uitati ce jucarie frumoasa am gasit http://cgi.ebay.co.uk/VTECH-HELLO-KITTY-SOFT-BABY-BOOK-TOY-3-18-MONTHS-NEW-/140469081886?pt=UK_Toys_Creative_Educational_RL&hash=item20b49c171e ce spuneti nana maria si restul gastii? mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 bebe |
Am vz in carefour carticica, alternativa pt baietei, cu coltzuri de ros si pagini fosnitoare. Suuuuper! Nu ma puteam desprinde de standul de jucarii.
Si mi-au mai placut tare jucariile de la Fisher Price, cu lumini si muzica...
Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul
Madamar spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nikolett2445
Vero e mmmmddaaa ,jucaria la primul copil imi permiteam acum consider risipa de banii daca nu-i am Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010) DAVID(15 MAI 2006) |
Felicitari pt initiativa, Nicolette!
Eu cred ca voi ajuta copilasul cu Hipospadias, a carui drama o gasiti pe blogul Carlei.
Eu ma tin departe de standul de jucarii pentru ca eu, precum un copil stau cu ochii acolo si nu ma desprind.
Nu ca as lua foarte multe, insa tre' sa vad ce face fiecare...
Chiar si cu cartile pentru copii "ma ocup" si-mi propun sa ii cumpar lui Mateo, insa nu acum...
Eu ma gidneam la un sistem, pe viitor, prin care sa le stimulam copiilor nostri, altruismul, si... curiozitatea, facind schimb de jucariile de care ei se plictisesc... pentru a nu fi nevoiti de fiecare data sa achizitionam unele noi. Nu stiu cine va imbratisa ideea, dar mie mi se pare interesant!:)
Fericita, puiul
nikolett2445 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Madamar
Felicitari pt initiativa, Nicolette! Eu cred ca voi ajuta copilasul cu Hipospadias, a carui drama o gasiti pe blogul Carlei. Eu ma tin departe de standul de jucarii pentru ca eu, precum un copil stau cu ochii acolo si nu ma desprind. Nu ca as lua foarte multe, insa tre' sa vad ce face fiecare... Chiar si cu cartile pentru copii "ma ocup" si-mi propun sa ii cumpar lui Mateo, insa nu acum... Eu ma gidneam la un sistem, pe viitor, prin care sa le stimulam copiilor nostri, altruismul, si... curiozitatea, facind schimb de jucariile de care ei se plictisesc... pentru a nu fi nevoiti de fiecare data sa achizitionam unele noi. Nu stiu cine va imbratisa ideea, dar mie mi se pare interesant!:) Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10 Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace! Fericita, puiul |
Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)
nikolett2445 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Madamar
Felicitari pt initiativa, Nicolette! Eu cred ca voi ajuta copilasul cu Hipospadias, a carui drama o gasiti pe blogul Carlei. Eu ma tin departe de standul de jucarii pentru ca eu, precum un copil stau cu ochii acolo si nu ma desprind. Nu ca as lua foarte multe, insa tre' sa vad ce face fiecare... Chiar si cu cartile pentru copii "ma ocup" si-mi propun sa ii cumpar lui Mateo, insa nu acum... Eu ma gidneam la un sistem, pe viitor, prin care sa le stimulam copiilor nostri, altruismul, si... curiozitatea, facind schimb de jucariile de care ei se plictisesc... pentru a nu fi nevoiti de fiecare data sa achizitionam unele noi. Nu stiu cine va imbratisa ideea, dar mie mi se pare interesant!:) Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10 Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace! Fericita, puiul |
cunosc grup de mamici cu copii de generatii diferite care fac schimb de haine incaltaminte si jucarii,practic le ruleaza si cand aduce ceva primeste altceva in schimb
DAVID(15 MAI 2006)
aleesicoo spune:
buna
Maribell, casa de piatra si multa sanatate printesei!! Petrecere frumoasa!
acum am venit de afara, a dormit Karina de la 12.00 pana la 15.30
ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
oanarus spune:
Buna feteleor!
Maribell, casa de piatra si petrecere frumoasa!
Nana, si eu te citeam cu mare placere ,te rog sa nu pleci!
Mary, se pare ca pici nostri sunt intelesi, la ora aia a adormit si Mihai, si tot asa diminetile noastre sunt compromise, in plus de cand s-a trezit (adica de la 12 )n-a mai dormit deloc si am fost si la plimbare, sigur iar adoarme pe la 6 se trezeste la 8 si apoi mai doarme noaptea tarziu,nici eu nu stiu cum sa-l fac sa aiba un program cat decat normal!Sper ca e doar o faza prin care trec si se va termina curand!Scutecele de la wikies ,( da sunt din kaufland) sunt mai grosolane decat pampers ,insa n-avem alta alternativa,ni s-au mai recomandat cele de la babylove, insa eu n-am de unde sa le iau asa ca am ramas la wikies.Eu n-am fost la medic cu iritatia,zici ca ar fi fost infectie,hmmm?
taty_ana spune:
maribell CASA DE PIATRA!!!!!MUULTA SANATATE,FERICIRE,IUBIRE SI SA VA BUCURATI DE ANTONIA PANA LA ADANCI BATRANETI!!
in legatura cu ceaiul eu ii dau de la humana ceai de chimen si fenicul,este instant fff gustos,n-are zahar.....are un gust si o aroma buna,am gustat iar Emma il bea cu placere,plus ca o ajuta si la burtica...are lactoza care o ajuta si la kk....iar in el pun pic de vitamina c
Virgi17 spune:
DECI :
NANA, te rugam sa revii printre noi, nu se poate sa parasesti forumul cand ne cunoastem de un an!! Nu-ti dai seama ca ne lasi cu inima franta?
Maribell, va doresc tot binele din lume, sa va iubiti mereu ca-n prima zi si sa va bucurati de printesa si sa ii mai faceti surioara sau fratior!!
Ioana mea doarme dusa in scaunelul leganus, a fost in vizita la pranz la bunicuti, caci au facut 49 de ani de casatorie, a dormit putin acolo, nu a vrut sa pape, a stat in brate la mine si a tinut o lingurita de plastic in mana cu care a bocanit in masa ritmat! In final a plans a oboseala, am mai amagit-o nitel si apoi am plecat spre casa.A rezistat eroic in vizita 2 ore jumate!
I-am cumparat si restul de ustensile pentru diversificare, lingurite micute si delicate, castronase, canuta cu cioc moale pentru mai incolo ca sa se invete sa bea singura apa, suzete pentru 6 luni+, boluri de 150ml pt congelare alimente si microunde.
Maine imi iau inima in dinti si ii fac supa de legume!!!!! Are portia de 1 lingura!Sa vad cate ore imi ia lingura asta pana inghite ceva...
Intrebare intrebatoare: [/b]la mine in piata nici un magazin nu are lapte Milli asa cum mi-a recomandat pediatra. Mamici care ati inceput diversificarea, cu ce laptic faceti branza de vaci pentru bbebe?Ca sa stiu si eu peste 2 saptamani ce sa cumpar...la noi e plin de zuzu,dorna,fulga, danone.
Virginia si Ioana(19.05.2010)
Madamar spune:
citat din mesajul lui nikolett2445 |
cunosc grup de mamici cu copii de generatii diferite care fac schimb de haine incaltaminte si jucarii,practic le ruleaza si cand aduce ceva primeste altceva in schimb
DAVID(15 MAI 2006)
[/quote]
Din punctul meu de vedere este o atitudine foarte practica, deoarece nu ma aflu printre cei care stau stralucit dpdv financiar; este posibil sa nu imi fie impartasita ideea in totalitate, insa nu asta vreau.
Fericita, puiul
Madamar spune:
citat din mesajul lui oanarus Buna feteleor! Maribell, casa de piatra si petrecere frumoasa! Nana, si eu te citeam cu mare placere ,te rog sa nu pleci! Mary, se pare ca pici nostri sunt intelesi, la ora aia a adormit si Mihai, si tot asa diminetile noastre sunt compromise, in plus de cand s-a trezit (adica de la 12 )n-a mai dormit deloc si am fost si la plimbare, sigur iar adoarme pe la 6 se trezeste la 8 si apoi mai doarme noaptea tarziu,nici eu nu stiu cum sa-l fac sa aiba un program cat decat normal!Sper ca e doar o faza prin care trec si se va termina curand!Scutecele de la wikies ,( da sunt din kaufland) sunt mai grosolane decat pampers ,insa n-avem alta alternativa,ni s-au mai recomandat cele de la babylove, insa eu n-am de unde sa le iau asa ca am ramas la wikies.Eu n-am fost la medic cu iritatia,zici ca ar fi fost infectie,hmmm? Mami de Mihai Alexandru(22.05.2010) www.eticker.co.za/tickers/quw7q3r7o93fq3wr.png " target="_blank">Asa creste Mihai "There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE" |
DA, presupun ca a fost vb. de o infectare a zonei piciorusului de la continutul pampersului, sau de la eroziune, stiu eu!? In cazul nostru asa a fost, pt ca a facut si o pustula cu lichid galbui, pe care am spart-o cu un ac de seringa, steril - apoi am facut totul aalbastru de la albastrul de metil; dupa uscare dadeam cu Sudocrem.
Pufies gasesti in Carefour, iar babylove de la dm, din cluj!
Despre somn acum: desi s-a trezit la 12 si ceva si a dormit de la 2 la 3.30 si de la 8 la 9.30, Mateo a picat rapus de somn mai devreme de 12 noaptea... sper sa ne indreptam cu somnul, sau cum spui tu, sa fie doar o faza trecatoare... Altfel ar fi culmeeeaaa!!!
Sper ca s-au inteles si in seara asta si are nevoie de somn si puiutul tau!Pupici si o noapte luuunga si linistita!
Fericita, puiul