Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Virgi17

DECI :

NANA, te rugam sa revii printre noi, nu se poate sa parasesti forumul cand ne cunoastem de un an!! Nu-ti dai seama ca ne lasi cu inima franta?

Maribell, va doresc tot binele din lume, sa va iubiti mereu ca-n prima zi si sa va bucurati de printesa si sa ii mai faceti surioara sau fratior!!

Ioana mea doarme dusa in scaunelul leganus, a fost in vizita la pranz la bunicuti, caci au facut 49 de ani de casatorie, a dormit putin acolo, nu a vrut sa pape, a stat in brate la mine si a tinut o lingurita de plastic in mana cu care a bocanit in masa ritmat! In final a plans a oboseala, am mai amagit-o nitel si apoi am plecat spre casa.A rezistat eroic in vizita 2 ore jumate!
I-am cumparat si restul de ustensile pentru diversificare, lingurite micute si delicate, castronase, canuta cu cioc moale pentru mai incolo ca sa se invete sa bea singura apa, suzete pentru 6 luni+, boluri de 150ml pt congelare alimente si microunde.

Maine imi iau inima in dinti si ii fac supa de legume!!!!! Are portia de 1 lingura!Sa vad cate ore imi ia lingura asta pana inghite ceva...
Intrebare intrebatoare: [/b]la mine in piata nici un magazin nu are lapte Milli asa cum mi-a recomandat pediatra. Mamici care ati inceput diversificarea, cu ce laptic faceti branza de vaci pentru bbebe?Ca sa stiu si eu peste 2 saptamani ce sa cumpar...la noi e plin de zuzu,dorna,fulga, danone.

Virginia si Ioana(19.05.2010)

Virgi, nu stiu ce sa spun: eu Dorna folosesc mai cu incredere decit celelalte... Mai ales DANONE, NUUUU!!!
Dai o fuga saptaminal in supermarket, si tre' sa gasesti si Milli...nu?
Ma bucur pt Ioana ta, ca a fost fata fina la bunici - s-a purtat frumos... stie ea de unde-i vor veni cadourile, pe viitor!

Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ck_29 spune:

buna seara...mai spre dimineata asa...

si noi tot pe modelul...ne trezim din ora-n-ora..asa ca asteptam trezirea de ora 12

de-adevaratelea ca copii astia sunt vorbitii...ca si fata mea dormea toata noaptea (1 singura trezire)...si acum se trezeste toata noaptea

din ce am citit...si ce am retinut...

noi sterilizam pe suzi la cateva zile; in rest spalam 1 data/zi cel putin cu apa si sapun, si clatim bine; daca o scapam des pe jos..sau pe afara..o spalam mai des

nu bem ceai, asa ca nu stim sa ne dam cu parerea...doar am auzit ca baby drink are zahar mult ....deci nu e bun

nu am inceput diversificarea, dar studiem cu interes BLW...probabil incercam ceva mixt

detergent folosim Dermalin, si clatim suplimentar...din cauza de dermatita atopica; Dermalin lasa hainutele fara miros, dar cam tepoase....drept pt care...CALCAM toata ziua

de fapt, calcam cam de 2 ori pe sapt cand se aduga gramada mare, si nu mai avem haine curate pt schimb; calcam tot ...ce are contact cu pielea cu mare atentie...la noi calcatul este necesar...tot din cauza de dermatita...si ce ziceti daca va zic ca le calc si pe fata si pe dos

si altele...
eu caut storcator de fructe...unul care sa aiba putine piese de spalat...pt cand o sa incepem diversificarea

am notat...Primii Pasi in carrefour...pt chestii diverse necesare diversificarii

dermatita noastra se prezinta foarte bine; dupa aproape 2 luni, are si printesa mea iar piele de bebelus; ma bucur tare ca si-a revenit pt ca de cateva zile a inceput sa se scarpine.....fara motiv, doar asa din placere....scarpina cearceasul, canapeaua, pe mine etc; daca ar mai avea si motiv, vai de pielea ei..la propriu!

si noi ne delectam cu piciorusele..par chiar mai delicioase decat manutele; ei ii pus suzeta in gurita, ea si-o scoate si baga ori mama ori piciorul in schimb[:d]

azi a ras prima data cu hohote...fara sa o gadil sau dragalesc eu; a ras ea ca a vrut...asa din senin; eu o gadilam si tot incercam sa o fac sa rada, pt ca are un ras asa de cristalin, si imi era drag sa o aud..deci cum zicea cineva...copilul rade cand e pregatit!

nu mai stiu ce voiam sa zic, dar aud foieli, asa ca ma duc, poate o pacalesc cu suzi, si sa doarma mai departe

pup fetele matinale...sau cum sa zic...liliecii de noapte?!

fericita mamica de bebita Teodora 15.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

Buna dimineata ,cred!Si eu huhurez de noapte,piciul a dormit de la 7 la 9:30 , iar apoi a adormit la 12:20, si nici nu s-a trezit inca,la mine a fost seara de rasfat adica dupa dus manichiura,mi-am pus si o masca,iar acum am intrat putin pe net si apoi somn,parca vad ca pe cand ma pun sa dorm se trezeste.
Cris,(parca tu ai intrebat de ceai).Eu ii dau lui Mihai ceai de chimen si atat,eu ii dau ceai din maternitate,am inceput cu baby calm apoi doar ceai de chimen, pe noi ne-a ajutat mult si la burtica, nefolosind altfel de remedii contra colicilor, de fapt nici nu stiu daca am avut!Oricum nu bea f mult max 20=30 ml pe zi, dar eu tot ii fac zilnic,daca il bea bine daca nu asta e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata

M-a luat si pe mine raceala si pe fata acum ca Mirci e bine. Mai dar tuseste de nu poate dormi deloc. I-am bagat aerosoli si Prospan

Vero vai mai, cum sa ne suparam?? Si daca atatea cracanata nu ma suparam
nana mai scumpo, cum sa te superi asa si sa dispari?? e pacat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Neata

La multi ani Cusa! Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si norocoasa

Sanatate multa floricelelor si mamicilor bolnave.

Care va bagati la o cafea? Eu am una in fata dar e cam desirata saraca. Cred ca am pus cam mult lapte. Ma duc sa o mai innadesc putin.

Azi vreau sa ajungem pe la Muzeul Taranului la targul de Sf.Dumitru si dupa aia ne oprim prin Herastrau probabil. Sper sa fie caldut afara

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte.
Theo nu am facut bulinele de cascaval ieri ca am avut alt program. Azi nici atat. Dar i le bag lui Tudor in meniu maine alaturi de niste carnita si niste legume.

Mergi la inceput

Virgi cand o sa incep sa ii fac branzica lui Sisi, eu o sa merg pe Covalact cel mai probabil. Mai ales ca il gasesc usor pe aici pe la mine.

Am aici langa mine, la un Kaufland, un dozator de lapte. Oare sa ii iau lapte de acolo sa ii fac branzica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

buna dimineataaaa!!!!

azi sunt fresh! pe baiatul cel mare mi l-a luat cumnata mea la ea de ieri si a ramas acolo si peste noapte, iar mama a dormit cu cel mic in camera, asa ca eu nu m-am mai trezit o noapte intreaga!!!! Doamneee, ce bine am dormit, de aseara de la 12:00 pana la 8:30 dimineata, nu pot sa cred!!!

ieri nu am putut intra nici macar sa va salut, am fost nasici de botez, am botezat un finut superb. din pacate, cand l-a bagat preotul cu capsorul la fund in cristelnita, nu stiu cum s-a intamplat de a tras rau apa pe nasuc si dupa ce l-au scos nu mai putea respira, horcaia groaznic, ne-am speriat rau, iar fina mea a inceput sa planga, nu vreau sa-mi aduc aminte ce groaznic a fost...
dupa cateva minute de bautut pe spate si scuturat si-a revenit din horcait si a inceput sa respire normal... si cand ma gandesc ca fina mea l-a rugat pe preot sa nu-l bage cu capul la fund si el nu a fost de acord...nu mai zic nimic!...
sunt tare fericita ca la Alex eu am cautat pana am gasit o bisericuta unde preotul a fost de acord sa nu mi-l bage cu capul de tot in apa, ca altfel nu as fi stat linistita deloc.

vorbeati de ceai: eu lui bebe mic ii dau ceai de fenicul, 100% natural si bio, special pentru bebelusi, luat din DM, Babylove. e la pliculete, se lasa 5-6 minte la infuzat, lui Alex ii place foarte mult!

Maribell, cred ca ai avut o nunta si un botez ca in povesti! CASA DE PIATRA, sa fiti sanatosi si fericiti toata viata!!!

Mergi la inceput

Alinutzaa, si noi avem un dozator de lapte in apropiere si i-am facut lui Denis branzica dulce si cu lapte de acolo, a iesit foarte buna.

Mergi la inceput

fetelor, detergent bun bio pt haine se gaseste si in Auchan, la pret OK.
e un stand special bio cu detergenti, balsam de rufe, sapun, etc...
noi l-am testat, este bun. l-am testat chiar dupa ce ii trecuse dermatita lui Denis. si nu a reaparut.

Mergi la inceput