Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 12
Gabitza1977 spune:
Theo, am sa incerc si eu reteta de la tine!
din cate stiu eu, mancarea greceasca e delicioasa. poate ne mai impartasesti cateva retete!
Gabitza1977 spune:
Ia uite cum era sa uit ce era mai important!
Urez cu drag, LA MULTE LUNITE SI MULTI-MULTI ANI FERICITI, sanatate si multe impliniri si bucurii pentru:
cusa
Tudor de Onana
Tudor Andrei de alinettero
Vlad Andrei de OanaMar
Darius Gabriel de tutulyna
Razvan de anca16
oanarus spune:
Buna dimineta la amiaza!
La multi ani fericiti Cusa!
La multi ani si floricelelor
Tudor de Onana
Vlad Andrei de OanaMar
Razvan de anca16
oanarus spune:
Gabi, ce ma enerveaza preotii astia!E musai musai sa-l bage de tot in apa, mai ales ca mamica l-a si rugat sa nu il bage!Saracuta nici nu vreau sa-mi imaginez prin ce-a trecut in momentele alea , numai ca un preot sa incapataneaza sa faca cum vrea el!La noi nici macar nu-i baga in cristelnita,doar ii uda cu apa pe cap si apoi ii unge cu mir si mi se pare mult mai ok, decat sa tremure mamicile de fiecare data cand e scufundat bebe.Sincer mie mi se pare barbara metoda asta, mai ales cu bebei mici!Sper sa nu se isce controverse pe tema asta ,e doar parerea mea!
cusa spune:
Buna dimineata!
Ms mult Alinutza, Gabitza1977 si Oanarus!
Va invit pe toate azi la o felie de tort de ciocolata buna buna...
Pupici si o duminica frumoasa la toti si toate!
taty_ana spune:
hello,
La multi ani !!
Tudor de Onana
Razvan de anca16
Vlad Andrei de OanaMar
noi am luat-o de la capat cu raceala,de dimineata Emma tuseste,o tuse seaca si de mancat fff prost 60ml dim la 9 si 60 ml la ora 15 cu nici un chip n-am putut sa-i dau mai mult nici cu lingurita nici cu bibe imi vine sa ma urc pe peretiiar pe mine ma dor toate,cap gat,oase...stiti cumva se poate face exudat in gat la bebe?ca tare mi-e sa nu aiba ceva ca pe mine ma jeneaza gatul de 1 sapt si nici ca-mi trece si am luat o gramada de pastile de supt,ma gandesc sa n-am vreun streptococ si sa nu-i fi dat si ei....a fost prea frumos o saptamana fara stres cu papat 150-180ml la o masa...asta e,sunt curioasa la sf lunii sa mergem la dr sa vad cat a mai luat in greutate ca dupa cantarul nostru e jaaaaale
arturicii spune:
Hello tuturor
Maribell, CASA DE PIATRA si MULTA FERICIRE!
La multi ani Cusa!
La multi ani sarbatoritilor de azi!
In ultimele zile Sabina a testat: o pruna, o floare de conopida si papaya; succes total ptr fiecare; am avut ziua si noutatea.
In plus, a invatat sa muste cu gingiile; imediat cum prinde mancarea musca, mesteca, inghite
Si de cand a stat prima data singura in fund nici ca se mai opreste; numa asa ar sta.
Cris, eu nu ii dau nici ceai nici apa
Nikol, pastrez adresa si cu prima ocazie expediem si noi ceva; nu promit ptr Craciun insa banuiesc ca o surpriza e oricand bine-venita
Mary, concluziile studiului despre BLW ni le zici si noua?
F f bun ideea cu schimbul de jucarii; pana pe la 3 ani merge.
Virginia, patruzecisinouadeani????!!! Uau, felicitari! La multi ani!
Branza de casa stiu ca se face cu lapte 3.5% nu cu praf.
Naaaannnnaaaaaaa.........
Sorana?
Gabitza, of, ce experienta neplacuta. Bine ca e ok bebe
cum ieri am avut musafiri azi am o chiuveta plina ochi de vase asa ca fug la treaba
Ioana & Arturicii'S
Ioana5255 spune:
salutare si de la noi,
am avut o noapte crunta, Alex tuseste pana vomita, nu stiu ce sa fac. I-am facut aerosoli, ii dau antibiotic, ii dau eurespal, nu reactioneaza la nimic. Imi e groaza, ca vine iarasi noaptea. Si astea mici parca o iau iarasi de la capat. Un lucru e cert, o retrag de la gradi.
Tatyana se face exudat la bebe, am facut eu gemenelor la o luna si ceva. A fost mai simplu decat la Alexandra
gabi ce sa zic de preot. Al nostru doar le-a dat cu un pic de apa pe cap si atat. Saraca mamica, dar si tu ca nasica ce spaima ati tras. Ma bucur, ca te-ai putut odihni.
Mary ma bucur, ca ti-a fost de folos pontul cu Primii Pasi. Au si lucrusoare, dar nu in Carrefour, tre sa le cauti prin oras.
Alina sinoi ne facem cumparaturile de la Kaufland Rahova sau Vulcan cum mi-o zice.
Maria iti urez si eu Casa de Piatra, sa fiti fericiti si sa va bucurati de micuta Antonia.
Urez si eu La multi ani tuturor sarbatoritilor.
Virgi17 spune:
Sara buna si de la noi!
Da, Artu, 49 de ani au facut! Si daca iti imaginezi, pe mine m-au facut la 14 ani de la casatorie, pe sora-mea, la 8 ani...asa a fost sa fie,erau alte vremuri, fetele se maritau mai devreme decat acum. Mama la 20, eu la 33.In final, am avut copii la aceeasi varsta.
Noi azi am avut prima ligura de supa(crema de legume). Succes total si la noi! A fsot nitel contrariata la inceput, dar mi-am pus si eu crema intr-un bol si am inceput sa mananc in fata ei, sa zic ca ce bun e.... ma urmarea atenta si apoi i-am bagat iar i lingurita si a inceput sa o linga, sa bage mana in ea, sa se linga pe degete. Am terminat destul de repede lingura cu supa, cred ca ar mai fi mancat, insa i-am dat apoi lapticul, ca sa nu fie prea mult din prima si sa pot sa o urmaresc daca e totul ok. Maine avem portie 2 linguri! Oricum, in scaunel a stat numai ridicata, oricat am inclinat-o nitel pe spate conform pozitiei scaunului, ea se tragea de abdoment si se tinea cu mana de margine si statea ridicata, numai asa i-am dat supa...era cat pe ce sa se lipeasca de masuta cu gura...am vazut ca nu prea ii mai place sa stea data pe spate, se trage si in carut sa se ridice. E clar, fata mea era pregatita sa inceapa papa. Sa vedem maine cum mai e.
Ne-am plimbat prin parc si am stat la soare(eu, ca Ioana maraie cand ii vine soarele pe fata). A fost tare bine. Chiar, e vreuna din fete, care mai da vreo tura prin parcul Ioanid sau Gradina Icoanei? Ca noi pe acolo ne facem turele zilnice.
Virginia si Ioana(19.05.2010)
discordia spune:
CUSA
Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)