Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

CUSA

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

CUSA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Seara buna!

La multi ani Cusa!

Casa de piatra Maribell, multa fericire va doresc!

La multe lunite sanatoase si fericite floricelelor noastre! (inclusiv a mea care face astazi juma de an)!

Multumim tuturor pentru urari, le intoarcem inzecit!

Ioana (Artu)[flo] N-am simtit ca spun ceva interesant, am tot mai des senzatia ca nu prea intereseaza pe nimeni ce zic (cu cateva exceptii, desigur)
Chiar voiam sa te intreb 2 chestii: cum adica a testat Sabina, adica a supt acele bucati de mancare sau a si ajuns in burtica ceva, s-a "hranit"? scuze (intrebarea e probabil stupida), insa nu am apucat sa studiez despre autodiversificare, de-asta nici nu am incercat (inca)
Si mai voiam sa te intreb, Arturicii de la ce varsta au primit lego? Imi place tare de ei cum au o pasiune pt jocul asta, aduce multe beneficii, mi-ar placea sa le cultiv gustul asta si baietilor mei..

Nu pot zice mai mult acum, sunt pe fuga rau, dar in schimb va pe toate! Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Sorana,
1. Sabina deja musca, mesteca si inghite; pe banana de azi (cam 1/3 dintr-o banana medie) a sarit de zici ca nu mancase de o sapt; si a terminat-o
2. de mici mici; nu cred ca aveau un an cand am inceput; intai cu niste cuburi moi (din cauciuc; nu le mai stiu ) apoi am trecut la Lego Duplo iar pe la 4 ani la Lego "mic".

Sabina, Sanatate multe micutei

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Bun gasit!

La multi ani Cusa - multumim pentru portia de tort! Daca spui k e de ciocolata buna, primesc:P!
La multi ani si floricelelor de 6 luni, Tudorashi de Sorana si Alina, precum si celorlalti sarbatoriti ai zilei!

Ck - ai fost super tare cu liliecii - bine le-ai mai spus !!!

Sorry pt faza cu botezul - ingrozitor! Nu vreau sa imi imaginez ce a a fost acolo... Doamne apara si pazeste!

Oanarus-carui rit apartii? Am sesizat ca nu a scufundat piul la botez... dar nu am retinut coordonate din lacasul de cult.

Sanatate Emma de Tatiana!

Artu - sunt din ce in ce mai tentata, recunosc!:)
Sper sa imi conving si sotul ca nu e in primejdie puiul nostru...
"gagging-ul" e acea faza de preinnec? Sabina nu a experimentat nimic in genul?

Sabina, am uitat sa spun: In Carfu' am vz si niste gecute la 40 lei super dragutze... noi insa am mai primit cite ceva si ne vom mai abtine o vreme...desi e tare greu! Tot de la primii pasi.

Virgi: intrebare si iar incep cu comparatiile... dar numai din curiozitate. PUIUTII nostri sunt nascuti in acceasi zi: Ioana ta sta in fundulet bine? Ca MAteo inca nu sade bine... il mai pun in scaun pt antrenament dar nu il fortez... si acum ma intreb: daca pina la 6 luni nu sta perfect il mai pun incep diversificarea...sau mai astept? Eu sunt decisa sa mai asteptam chiar daca ne mai prostim cu cite o leguma, un fruct... in joaca.
Si Ioana ta are initiativa si ar putea papa singura deci!:)
Fetele-s mai precoce;)!

Sorana, eu nu am apucat sa te strig? Ca tare aveam de gind zielel trecute, gindindu-ma la tine si la vointa ta cu dieta.
Care-s rezultatele?
Si eu ma intrebam sincer care-s jucariile care merg la baietei dupa cele cu jocuri de lumini si muzica? Noi deja suntem "acolo" si tare-i mai plac zgomotele scoase de o mini-toba care are acorduri de baterie. Cine stie ce "lautar" zace in pielea puiutului:)!
Poate ne mai spuneti, pe etape, ce e recomandat baietilor.

Artu - cum sunt scaunele dupa ce alimente solide ai introdus? Mai ales dupa astazi... m-ar interesa.
Daca nu vrei sa dai detalii aici, pls pe mail/PM.

Noapte buna acum!
Avem program de joaca in noaptea asta: a dormit azi de 4 ori, ultimul somn de la 20 la 22. Apoi baia: nebunie pe capul nostru!

Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul

Mergi la inceput

Mary, sunt zilnice.
Insa noi suntem intr-o faza pre-BLW cu un singur aliment pe zi.
"gagging-ul" functioneaza; si Sabina scuipa orice bucata ce nu o poate pasa.
Insa pe zi ce trece e si mai interesata insa si mai "hulpava"

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

Mary, Ioana sta in fundulet in bratele mele cand o bat pe spate dupa ce a mancat sau cand mai stau la calculator. Am mai pus-o pe canapea acum cateva zile insa sta ce sta in echilibru apoi cade pe o parte. Pediatra zice ca pe la 6 luni sa o pun sa stea in fundulet. Acum, daca ea trage sa se ridice singurica in leganus sau carut sau scaunul de masa, eu o las.Ca doar nu pot sa o leg cu forta sa stea pe spate.Insa nu face des faze din astea, ci doar observ ca se intampla in ultimele zile. In rest, e lenesa mare la capitolul intors pe burta sau de pe burta pe spate.Pur si simplu n-are chef, nu o atrage, habar nu am.Daca o pun pe burta sta, e vesela, apoi incepe sa maraie. Daca e pe spate, abia asteapta sa o ridic, numai cand era nervoasa si maraita a facut efortul sa se intoarca singura pe burta...cam asta e cu evolutia ei...

Virginia si Ioana(19.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Multumesc dragi mamici, Artu, Discordia,Veronicah, Bia si Sorana!

Maribell casa de piatra si Dzeu sa va dea tot ce va doriti si pupici pt micuta printesuca!
De asemeni casa de piatra si tie Taty-ana si pupici pt dragalasa Emma!

Mergi la inceput

Mary, daca incepi cu BLW iti recomand sa astepti pana sta bine in fundulet;

Sorana, am ajuns cam la 2 l de ceai/zi!
De mancat tot prostii mananc insa muult mai putine din cauza cantitatii de ceai

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Ola

Multumim de urari

Madamar nu exista jucarii de baieti si jucarii de fete. Pentru un copil, o jucarie e jucarie, indiferent ca e papusa sau masina. Noi, adultii, suntem cei care impartim jucariile in aceste doua categorii.
Din punctul meu de vedere, nu exista raspuns la intrebarea ta.
Si ca sa spun si din experienta mea - lui Tudor nu i-au placut niciodata masinile. Acum are....vreo 6 de toate cu care se joaca extrem extrem de rar. I-am cumparat initial vreo doua, dar daca am vazut ca sunt cazute in dizgratie...am renuntat. In schimb are un carucior de papusi. Roz (in magazin erau doua carucioare, unul roz si unul verde, am facut tot ce am putut ca sa il conving ca ala verde e mai cu motz. In final a castigat el si a iesit din magazin cu caruciorul in brate si zambind fericit). Cu care a plimbat o buna perioada de timp pe Fifi (o papusa floare). Apoi a plimbat un ursulet. Dupa ce s-a nascut Sisi, ieseam la plimbare toti trei - eu impingand la caruciorul copilei si el impingand la caruciorul lui roz in care statea lesinat un urs maro.
Ii place in schimb sa surubareasca - manevreaza surubelnita cu o singura mana. Si niciodata nu greseste sensul. Bate cuie cu ciocanul ca un adult si nu si-a zdrobit niciodata degetele.
Am incercat si noi cu Lego dar nu prea il atrage. Ii place puzzle-ul in schimb. Cel mai mare puzzle al lui de acum are 63 de piese. In fiecare zi isi intinde puzzle-urle pe aici si ma uitam zilele astea sa ii iau unul de 100 de piese.
L-au atras literele de foarte mic, astfel ca la 1 an si jumatate recunostea toate literele alfabetului - nu stia sa le si pronunte dar mi le arata.
Ma rog...pot vorbi mult si bine pe tema "Tudor si jucariile lui". Ideea e ca nu exista jucarii pentru fetite si jucarii pentru baieti si ca fiecare cumpara jucarii in functie de preferintele copilului. Asta cand creste copilul un pic mai maricel, ca acum cat sunt mici cumparam jucarii care ne fac noua cu ochiul.

Fug ca fii-mea nu doarme si mi-a pregatit o surpriza in pampers.

Mergi la inceput