Nov-dec2010 - FELICITARI ANYMONA (137)
Raspunsuri - Pagina 6
allexxia_m spune:
FELICITARI anymona !!!!
CRESTERE RAPIDA PENTRU robert alexandru, SANATATE MULTA SI SA FIE MANCACIOS!
TIE REFACERE RAPIDA SI TE ASTEPTAM CU DETALII
38+
ral_eli spune:
FELICITARI ANYMONA!
BINE AI VENIT ROBERT ALEXANDRU! SANATATE MULTA SI NOROC IN VIATA!
34+
allexxia_m spune:
Doura felicitari pentru vestile bune! Deci clar avem de pregatit agitatele!
Ioana, Miruna felicitari pentru vestile bune!
Chiar Ana zi-ne unde ai vazut-o pe Diana!
38+
mirunam spune:
ANYMONA, FELICITARI!!! Sa va traiasca omuletul, sa fie sanatos, fericit si iubit!!!
AMR 3 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 37 +
danaint spune:
Revin eu din oras, prevazatoare deschid intai ultima pagina scrisa, sa vad dc e vreo veste noua, nu era nimic, si apoi ma apuc metodic si cam lent sa citesc ce ati scris de dimineata...
Si cand ajung la sfarsit, ce sa vezi, aparuse veste noua intre timp
FELICITARI ANYMONA!! BUN VENIT ROBERT ALEXANDRU!!
Imi revin din emotie, si incerc sa imi aduc aminte ce mai vroiam sa scriu...
s37 Lucas Petru
ukume24 spune:
size=3]FELICITARI ANYMONA!!!! rOBERT aLEXANDRU BINME AI VENIT PE LUME!! SA FII SANATOS SI MANCACIOS CA SA CRESTI MARE REPEJOR SI SA VII CU MAMI ACASA[[/size=3]
Doura tu intrebai cine mai naste azi si ai vazut ce repde a venit mesajul anymonei?? Felicitari pentru rezultatele bune de la eco. Sa pui p0oze cu ce ai cumparat pentru bebelina.
Ioana ma bucur mult ca au iesit bine analizele!!
fetelor va multumesc mult de raspunsuri. Eu sunt un pic debusolata pentru ca acum simt mult mai multa miscare in chiloti cum zice Ana dar si transversal. Parca ma impinge concomitent in stanga si in dreapta. Ideea e ca o data il simt ca sughite jos si o data in stanga mai sus. OFFFce paranoia sunt
32+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
allexxia_m spune:
sa va zic ce am facut si eu la control ....
fetita este o grasuna: 3,400 kg
colul "beton" si inchis - deci am sa fiu aici ca sa felicit si pe Ioana, Doura, Ana sau cine stie cine o sa mai nasca !!!!
fetita cica "se simte foarte bine in burtica" are toate semnele bune si ca ii prieste asa!
deci fetelor, eu mai stau pe aici si o sa am grija sa modific prima pagina pentru fiecare dintre voi !
38+
tigrutz spune:
Anymona, felicitari, sper ca sunteti bine amandoi, sa veniti repede acasa!
Alexa, felicitari pt vestile bune, cred ca sunteti tare emotionati sa va primiti printesa acasa.
Beatrice, cu siguranta te vei descurca, nu-ti face probleme. Va fi perioada de acomodare putin mai grea la inceput, dar instinctul te va invata.
Noi am ajuns aseara cu Vlad la spital,tuseste ingrozitor, respira greu, se plange de dureri de burta...are pneumonie, asa ca zilele astea stam acasa cu tratament, aerosoli si tot tacamul
34+ cu