Nov-dec2010 - FELICITARI ANYMONA (137)
Raspunsuri - Pagina 7
EvaF spune:
FELICITARI, ANYMONA!!!!
Eva & Luca (08.09.2008) acum 30+ cu Noah (30. 12. 2010)
Madanic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Iar vin sa ma plang!Daca ati stii ce va invidiez ca puteti iesi din casa!!!Asa m-am plictisit!Cum spuneam, voi sunteti legatura mea cu exteriorul. Acum e tanti cu curatenia la mine si mai ma conversez cu ea!Dar eu vreau afara!!!Cand vine sotul, deja nu se mai vede soarele pe cer si culorile astea frumoase!asa as pleca la munte!Acolo culorile copacilor sunt superbe si diverse. Fetele, pe voi va va ajuta cineva cu bebeii? ma sperii uneori pt ca eu voi fi mamica 24 de ore din 24. Va sta mama cu mine in primele 2 sapt, va fi si sotul acasa o sapt in concediu, dar apoi? Oare ma voi descurca? 36+ 37 ecografic |
Pe mine ma ajuta doar sotul, nu avem pe nimeni aici. Problema mea mare este cu cine las fetita cand intru in travaliu, ca tati vrea sa vina cu mine. Am rugat niste prieteni sa o tina ei, sper numai sa nu dureze mult travaliu de data asta.
Si prima oara tot singuri am fost, te descurci mai usor zic eu fara sfaturi de la toti.
Madalina
mami de Isabella Andreea si 37+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
AMR 18 zile
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
ukume24 spune:
Alexia si Ioana felicitari pentru vestile bune!!
fetelor oare JoAnn ce mai face???? Nu mai stim nimic de ea de ceva vreme.
Sugubina tu cum esti??
32+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
Madanic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Hera25 Ukume la mine bebele nu s-a intors si ii simt capul direct in stomac, chiar simt cum se indeasa acolo. Tu cum il simti? Beatrice sigur te vei descurca. Dar oare eu ma voi descurca cu 2? Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 35+ |
Esti sigura ca e capul, la mine are funduletzul infipt in stomacul meu. Tot rotund este .
Pentru ca ziceai de exercitii de intors bebe, pelvic rocking se numesc le gasesti pe net, iar terapia prin atingere se numeste hapnotomie.
Stiu ca un chiropractor specializat poate sa-ti intoarca copilul insa nu stiu cati medici din astia gasesti in Ro, nu prea e o specializare raspandita.
Madalina
mami de Isabella Andreea si 37+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
AMR 18 zile
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
anya2010 spune:
Felicitari Anymona, sa dea DD sa fie totul bine, sa ia Robert Alexandru rapid in greutate si sa va bucurati de el cat mai repede acasica
Ana 37+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
andreeacc spune:
Felicitari Anymona!
Bine ai venit bebe Robert!
Fetelor, cum incep sa apara vestile...deja a inceput odiseea pe bune!Nu imi vine sa cred, parca ieri deschidea Bravegirl primul capitol!
Mirunam, asadar saptamana viitoare, zici...sa vedem, eu cred ca mai ai de asteptat, la cat efort ai facut tu sarcina asta, esti inca bine.
Doura, sa ne spui cand trebuie sa dam din pompon!Bag seama ca bubulina ta e nerabdatoare sa te cunoasca.
Tigrutz, sanatate multa lui Vlad!
Allexxia_m, succes la modificatul paginilor! E bine de stiut cine va avea grija de noi.
Fetelor, niste pariuri, ceva, cine naste urmatoarea?
Andreea, mami de baiat si 37+ cu
AMR 7 zile!
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
douradoudou spune:
FELICITARI ANYMONA!!!!BINE AI VENIT BB ROBERT ALEXANDRU..SPER SA MERGETI ACASA CAT SE POATE DE REPEDE..NOI VA ASTEPTAM
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 36+ cu
beatrice75 spune:
waw, Anymona!
chiar zilele trecute te intrebam ce face Robert Alexandru.
Al meu Robert Alexandru a fost tare nazdravan azi!
36+
37 ecografic
douradoudou spune:
merci fetelor ..intre timp am facut putin curat prin casa si dus ..mai stau 10 minute si ma duc sa-mi aranjez parul..si gata pe ziua de azi..cred ..o sa pun poze cu ce am mai cumparat azi sau maine ..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 36+ cu
Hera25 spune:
Anymona felicitariiiiii!!! Sa creasca mare bebe si tu sa ai laptic din plin.
Madanic da sunt sigura ca e capul in stomacul meu, caci am fost ieri la eco. Am facut ex de pe net, am facut si efort prin casa, plimbari...etc. Acum asta e...
Si eu zic ca te descurci mai usor fara sfaturile binevoitoare. Decat nervi mai bine lipsa si liniste sufleteasca....Acum vom vedea ce va urma...
Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 35+