Nov-dec2010 - FELICITARI ANYMONA (137)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

lore....ursuleti.novdec2010@gmail.com.....aici suntem toate
pe ursuleti_novdec2010@yahoo.com se vor pune pozele cu ursuletii!!!

Kitty

33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

M-am intors de la dr. Este inutil sa va explic ca am stat o ora si un sfert la usa, v-ati obisnuit si voi.

Raportam:

Bebe este bine infipt in col, colul este moale, ca de obicei. Presimtirea mea ca a coborat foarte jos si il simt in chiloti, cum spune Ana, este corecta. Radea de mine ca imi este frica ca il scap in mers .

La eco avea 3,500

Si acum partea mai putin distractiva... esarfa a devenit circulara in toata regula, nu sunt sanse sa scape de ea pentru ca nu are loc de manevre. Nu se stie inca daca nasc natural sau nu . Mi-a spus ca se va vedea in functie de eco pe care o vor face cand ajung la spital, obligatoriu. Aste e culmea . Cum sa nu dai in depresie .

Am intrebat si de fire si mi-a spus ca le schimbam... ca la copii . Eu de unde sa stiu ce schimba el. Ultima cusatura mi-a fost facuta la Euroclinic, deduc ca nu au folosit ata de goblen, si tot au sarit toate firele

Am intrebat si de anestezie si i-am spus ca stiu ca in Municipal au o fobie cu anestezia. Mi-a spus ca unii au fobii, nu toti si ca daca o sa tip ca vreau se va indura sa imi faca, dar ca a doua nastere e mai usoara... iar povesti pentru copii .

Si colac peste pupaza m-a usurat si asistenta de 100 Ron pe care nu trebuia sa ii platesc. Asa ca m-am intors plina de nervi, cu toate incertidunile din lume.

Tot ce stiu este ca le las inaintea mea pe Ioana si pe Ana si ma lupt cu Doura... care naste prima. La cum simt lucrurile saptamana viitoare il vad pe bebe live

Doura, felicitari pentru vestile bune de la dr si pentru ziua frumoasa! Foarte draguta partea cu verighetele...

Beatrice nu ai cum sa nu te descurci. O sa vezi ca totul vine de la sine. Inveti singura sa gestionezi cat mai multe, sa iti cunosti bebele, sa faci tot ceea ce iti doresti fara ca el sa sufere... trebuie doar un pic de rabdare. Nu vei reusi probabil din prima zi, eu cred ca prima luna e mai grea, nici atat. Cred ca cel mai greu este sa ai doi din care primul sa fie pana in 3 ani... Atunci poate fi ceva mai dificil, altfel cu unul singur e inca usor.

Ma duc sa meditez asupra sortii

AMR 3 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

miruna
ah si mi-am adus aminte..m-a intrebat de epidurala..i-am zis ca nu vreau ..a zis ca daca o sa am contractii prea dureroase sau travaliu prea lung o sa fie pregatita in caz ca imi schimb parerea..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Doura acelasi lucrui mi-a spus si mie doctorul! anestezia va fi acolo pt orice eventualitate.....hihihi

Kitty

33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Doura de ce nu vrei epidulara?

Alina (37+ sapt) si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Fluturasha sa vedem acum care se va oferi si cu care ma voi acomoda. Dc nu ii trimit inapoi acasa.

Tu ai pe cineva care sa te ajute?Ca stiu ca si tu aveai probleme cu chestia asta.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 35+

Da, la mine s-a rezolvat, e mama in concediu deja si apoi de la 1 noiembrie renunta soacra la servici (sta in Bucuresti si vine doar sa ma ajute, nu va sta cu noi). Si ne intelegem si bine. Iti doresc sa gasesti pe cineva si sa fiti compatibile, ca e mare lucru. Daca nu se rezolva te gandesti la dandusa si iti spui ca se poate, desi e mai greu.

Mami fericita si implinita de Iulia si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

doura felicitari pt vestile bune! si ai un sot minunat

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Beatrice, cu unul singur te descurci f bine, chiar fara nic un fel de ajutor. Eu nu am avut ajutor nici macar 5 minute, in afara sotului cu care facem baita seara, care se joaca cu el, il schimba, gateste destul de des, ma rog, ma lasa sa dorm mai mult sambata si duminica mai ales ca sunt gravi acum el e ajutorul meu la toate. Dar cand e la job, in delegatii etc eu si Luca suntem singuri. Mancam impreuna, facem nani impreuna, de aia e si asa atasat ca ne are numai pe noi doi si doarme cu noi, se joaca cu noi, cu noi tot tot. Nu avem nici familie aproape, nici multi musafiri. Daca unul din nooi nu e acasa o zi este f speriat, se uita peste tot, ne cauta, ne vrea impreuna.

Greu va fi cu 2 copii, imagineaza-ti, o sa am un nou nascut si un baietel de numai 2 ani, tot singura acasa cu ei. Sa vezi distractie. Mi-e putin teama de data asta, mai ales ca nu stiu cum va reactiona Luca, dar asta e. Primul an va fi greu. Apoi de la toamna viitoare, cand Luca face 3 ani merge la gradinita, Noah va fi mai mare, ma descurc altfel. Dar pana la vara viitoare vai de funduletzul meu. Asa ca stai linistita, cu unu e floare la ureche, chiar si cand nu te ajuta absolut nimeni, nici la curatenie, nici la mancare, nici la copil, la nimic. Si chiar cand esti departe de tara ta, de familie, de prieteni, si tot te descurci, dar tu ca ai familia cat de cat aproape...

Eva & Luca (08.09.2008) acum 30+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Buna fetelor. Am intrat numai sa va spun ca robert alexandru a vrut sa ne cunoasca muuuult mai devreme decat trebuia. Prin urmare, azi la ora 12 a venit pe lume. Am nascut natural la filantropia unde cred ca mai stau vreo 2sapt. Bb are 2 kg fix, 47 de cm si desi e prematur dr zic ca va fi ok. Revin cu detalii cand pot. Va pup. Seara buna.

31+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Beatrice, si eu ma gandesc la asta.. N o am pe mama nici macar cateva zile insa il am pe sotz. Pt sprijin moral mai mult

Doura felicitari pt bebelina sanatoasa!

Ioana, bravoooooooo pt analizele perfecte!!

Anaaaaaaaa unde o vedem pe Diana, zeita frumusetii?

Miruna felicitari pt BB grasun!!

Anymona, FELICITARI!!!!!!!!!!!!!
Bine ai vEnit ROBERT ALEXANDRU!

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Iar vin sa ma plang!Daca ati stii ce va invidiez ca puteti iesi din casa!!!Asa m-am plictisit!Cum spuneam, voi sunteti legatura mea cu exteriorul.
Acum e tanti cu curatenia la mine si mai ma conversez cu ea!Dar eu vreau afara!!!Cand vine sotul, deja nu se mai vede soarele pe cer si culorile astea frumoase!asa as pleca la munte!Acolo culorile copacilor sunt superbe si diverse.
Fetele, pe voi va va ajuta cineva cu bebeii? ma sperii uneori pt ca eu voi fi mamica 24 de ore din 24. Va sta mama cu mine in primele 2 sapt, va fi si sotul acasa o sapt in concediu, dar apoi? Oare ma voi descurca?

36+
37 ecografic

Ana, 37+, mami de Matei

AMR 2 s

Mergi la inceput