Nov-dec2010 - FELICITARI ANYMONA (137)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hera25
Beatrice sigur te vei descurca. Dar oare eu ma voi descurca cu 2?

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 35+

Hera nu te poate ajuta chiar nimeni? Macar primele luni pana iti intri intr-un ritm...

Mami fericita si implinita de Iulia si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Ce ursuleata mica si scumpa e Andreea!
Alexa, te asteptam cu vesti de-acasa!

Ana
38+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Beatrice, te vei descurca; mie mi-a fost de ajutor la inceput cineva la curatenie astfel incat puteam sa ma odihnesc cat dormea bb; dupa vreo 4 luni deja ma descurcam singura cu toate.Si nu-i musai sa fie toate perfecte.Relax!

Andreea, mami de baiat si 37+ cu

AMR 7 zile!

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

am fost la doctor..am ajuns mai tarziu cu jumatate de ora pt ca era super trafic..mi-a facut si echo..asa cum va spuneam e f bine infipta cu capul in col..colul moale..deschis 1 cm..dar mi-a zis ca cel mai probabil nu nasc zilele astea..bb are 2.8 kg..dar nu sunt departe..apoi am fost cu husbandul sa mancam..am mancat coaste de miel la gratar si o salata superba si un orez cu putina carne si fistic diviiiiin..apoi mi-a cumparat alta verigheta ..el s-a oprit la birou eu m-am dus la un magazin de bb e pe langa noi..am mers pe jos vreo 500 ca eram camn amortita ..am mai luat vreo haine pt bb-elina..am revenit..am vb de carut..mi-l aduce in cateva zile..am vb si de pat si comoda la fel a zis in cateva zile...si cam atat..hai cine naste azi?

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ukume24

Fetelor imi raspundeti si mie va rog unde il simtiti pe bebe?fetele la care bebe e in pozitia craniana?? sunt un pic stresata daca s-a intors bebe sau nu si mai am 2 saptamani pana la control

32+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

acum m-am intors de la gradi si fac si eu ca Misticgirl...raspund cu citat ca altfel uit...

deci, Ukume, si eu sunt la fel de nelamurita ca si tine...eu saptamana asta tb sa merg la control, sa vedem daca s-a intors d-soara..adica tot la 34...si sughiturile le simt mai jos, simt presiune in chiloti - cum ziceau fetele - de miscat insa pare ca misca la fel ca inainte, adica transversal, aproape concomitent dreapta-stanga...in concluzie, habar nu am daca s-a intors
si am niste emotii...

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

ana unde ai vazut-o tu pe dienutza???????

si 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

am fost la doctor..am ajuns mai tarziu cu jumatate de ora pt ca era super trafic..mi-a facut si echo..asa cum va spuneam e f bine infipta cu capul in col..colul moale..deschis 1 cm..dar mi-a zis ca cel mai probabil nu nasc zilele astea..bb are 2.8 kg..dar nu sunt departe..apoi am fost cu husbandul sa mancam..am mancat coaste de mile la gratar si o salata superba si un orez cu putina carne si fistic diviiiiin..apoi mi-a cumparat alta verigheta ..el s-a oprit la birou eu m-am dus la un magazin de bb e pe langa noi..am mers pe jos vreo 500 ca eram camn amortita ..am mai luat vreo haine pt bb-elina..am revenit..am vb de carut..mi-l aduce in cateva zile..am vb si de pat si comoda la fel a zis in cateva zile...si cam atat..hai cine naste azi?

si 36+ cu

Felicitari pt vestile bune! Pana la urma cred ca scoatem agitatele pt tine mai intai si apoi pt Ioana

Ana 37+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Fluturasha sa vedem acum care se va oferi si cu care ma voi acomoda. Dc nu ii trimit inapoi acasa.

Tu ai pe cineva care sa te ajute?Ca stiu ca si tu aveai probleme cu chestia asta.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Doura, felicitari pentru vesti bune...col moale, deschis ? hmm...sa pregatim niste agitate..

ma duc la joaca, ca nu scap....fiica-mea vrea sa invete sa citeasca si eu sunt maestra in a ocoli treaba asta.....ieri m-a intrebat ce inseamna tratat de drept civl....ca a citit ea pe o carte de-a mea...(cu ajutorul lu tati, bineinteles..)

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

pt picasa nu e: ursuleti.novdec2010@yahoo.com ???? cu parola de pe gmail?

Lore 31 + &

Mergi la inceput