Nov-dec2010 - FELICITARI ANYMONA (137)
Raspunsuri - Pagina 3
inacat spune:
Fetelor,
sunt in picasa.com in Documente si nu reusesc sa deschid "lista burtici in ordinea DNP-ului". Gresesc cu ceva? E vre-o smecherie?
34+
ana_o spune:
Allexxia, multumim pentru noul capitol! Te asteptam cu vestile dem la medic!
Ratusca, daca vine aici, nu-i mai dau drumul. Oricum, stiu sigur ca n-o sa vrea el sa mai plece. Eventual noptile... dar dupa ce nasc, nu mai pleaca el... trebuie sa stea sa aiba grija de bebe, cand nu doarme si nu papa, in tp ala sa dorm eu.
Lore, pe unde-ai umblat?? Prezenta!!
Ana
38+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva zile...
roxana-ioana spune:
In cele din urma am ajuns si eu acasa de la scirbici si pina acum am incercat sa recuperez ce ati scris voi de dimineata. Greu tine lumea pasul cu voi, poate dupa ce termin si eu cu serviciul voi avea mai mult timp de stat pe net.
Prea multe detalii de bebe nu pot sa dau, mergem in 1.11. la control si atunci voi stii mai multe. De 2 zile misca cam putin si sunt putin stresata cind vad ca trec citeva ore bune si el nimic, dar sper ca e bine.
M-am cam intins de data asta cu scrisul, mai citesc din urma si revin.
Vlad Andrei
beatrice75 spune:
Mie imi da numai la coaste, sus, sub sani. Si sotul zice:"Asa, foarte bine, daca eu nu i-am dat cand a trebuit, da-i tu!"
36+
37 ecografic
lore76 spune:
ana n-am disparut, am recuperat ce s-a scris
am incercat sa intru pe picasa si nu merge, s-a schimbat ceva si eu nu stiu??????
Lore 31 + &
ana_o spune:
Am vazut-o pe Dienuta, e superba!!!!!!!
Ana
AMR cateva zile...
roxana-ioana spune:
tocmai misca ursuletul meu, deci m-am mai linistit pentru o perioada de timp.
Vlad Andrei
ana_o spune:
Numai ce-am intrat eu... merge.
Citat: |
citat din mesajul lui lore76 ana n-am disparut, am recuperat ce s-a scris am incercat sa intru pe picasa si nu merge, s-a schimbat ceva si eu nu stiu?????? Lore 31 + & |
Ana
AMR cateva zile...
andreeacc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o Am vazut-o pe Dienuta, e superba!!!!!!! Ana 38+, viitoare mami de, David Ciprian AMR cateva zile... |
unde? vrem si noi!
Andreea, mami de baiat si 37+ cu
AMR 7 zile!
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care