Zmeurici de iulie-august 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui uliiasi
Si-acum problema mea...ce faceti voi cu copiii toata ziua in zilele urate in care nu iesiti din casa? Ce activitati noi si interesante mai faceti cu ei? Ca de jucarii se plictisesc repede. Mai patruleaza prin casa, scot tot ce prind din sertare si dulapuri...Mi-ar placea sa fac ceva interesant cu el, dar nu prea am imaginatie in directia asta. Daca am calculatorul deschis, imediat cere sa-i dau Baby Einstein, dar ii dau un filmulet-doua, apoi pun muzica si sting monitorul ca simt ca-i prea mult pentru el. Poate mai aveti voi ceva idei.
Gata, dau stingerea, ma duc la culcare ca nu mai stiu ce vroiam sa scriu. (a....maine intra sora mea in saptamana 38...inca putin si voi fi matusica!)
Somn usor, sa aveti o noapte linisita si zmeurei dormiciosi!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David

mai...la mine nu exista plictiseala,poate ca am si doo motzate care isi ocupa timpul singure??
de ce nu iesi la o plimbare prin mall?in vizite? nu prea ai multe ce face cu ei acuma ca is mici,asteapta sa mai creasca un pic si iti da de lucru de nu ai sa il mai vezi plictisit

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benjamin (23.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blanca000

Am intrat si eu pe fuga si ce vad!!! felicitari Danielle...bravo de 3 ori+..sarcina e maricica ha? si nu zici nimic?..parca iti pusesei implant in mana ....BRAVO.

Aaaa si nu esti prima graviduta de aici...esti a treia din cate imi amintesc..ba avem si un bebe mic deja..

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

blanca,nu mai am implantul din ianuarie,nu mai stii cand imi bateam capu` ca vreau sa il scot?
nu am mai fost luat nici un fel de AC de atunci si asa a venit bebe Benjamin nu ca m-as supara,ca trebuia o putzulina din asta in casa ca la noi pana si catelu` e fetita,si pisica

mai...nu am vazut nici o graviduta naoua si de asta am crezut ca is prima hai sa facem o listuta pe prima pagina sa vedem care ce si cum

Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benjamin (23.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

dienutza de cand m-am hotarat sa merg inapoi acasa parca nu mai trece timpul,nu mai am rabdare nu stiu ce e cu mine.mai am olecuta de treaba pe aici,sper sa rezolv cu toate,sa le inchei frumos si vine si noiembrie si m-am carat
nu prea multi se dau dusi acasa si cand aud ca eu ma intorc ma i-au la intrebari,ca ce fac acasa?acasa e nasol,nu e nimic de facut...eeeeee o tzara de creier iti trebe si nu mori de foame

A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Neata!
Danielle, esti chiar a patra graviduta (Ayda, care a nascut, Chance, Monitza). La cat mai multe!!!

Ungaras, si eu zic sa o pui pe olita chiar daca nu face, iar iritatiile probabil ca sunt de la cresa ca au lasat-o neschimbata. Ce mancare primesc bebeii acolo si cum le dau sa manance?

Uliiasi, Maria se mai uita la Baby tv, avem la Dolce. Sunt desene speciale pt bebelusi, foarte scurte si simple, colorate, foarte bun programul pt cand o sa invete engleza, caci e in engleza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Da, Blanca, ai dreptate, se pot scoate copiii acum afara, chiar daca e o ploicica, dar eu ma gandeam ca vin geruruile alea urate de nu-ti vine sa scoti nici varful nasului afara. Ma gandeam la activitati interesante de facut in casa atunci cand este cazul de stat in casa. Ori or fi ei prea mici acum si trebuie lasati in lumea lor sa se joace...
In mall nu l-am dus niciodata, si sincer mi-ar cam fi peste mana ca eu sunt singura peste zi cu el, ar trebui sa iau taxiul, cu carut si copil mi se pare cam complicat. Si in mall ce sa fac? Sunt atat de aglomerate...

Danielle, pai da, cand sunt mai multi copilasi in casa e bestial, ca se joaca impreuna.

Corinna, da, pai si noi avem, dar eu ziceam de ceva in afara de calculator/televizor, ca nu le face bine sa se uite prea mult. Ca daca ar fi dupa el, numai de calculator ar sta agatat.

Gata, nu mai pot scrie, ma cearta David....

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

uliasi, eu ma bazez pe vizite in perioada urata. La tv si calculator fetitele mele nu au stat deloc pana acum. In mall parca nu-mi vine sa le bag, dar nu se stie ca pana la primavara e mult. Acum e perioada de plimbat prin casa orice jucarie: carucior, aspirator, masinute... Se mai joaca cu mingi, pahare/butoiase/boluri.Laurei ii plac hainele si cum gaseste una cum o pune pe ea. Cand vede Irina si ea la fel face, dar se plicti repede. Dar inca mai profitam de soare.
danielle, eu sunt din TgMs.

Irina Georgiana, printesa lui Anielas sa cresti mare si sa fi cuminte, dar cred ca deja esti domnisoara in toata regula.LA MULTI ANI!!!
BADUROX, LA MUTLI ANI!!! viata lunga si fericita alatur de cei dragi

de gemenute Laura Ioana si Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

La multi ani buni, Irina Georgiana!
La multi ani fericiti, Badurox!

Felicitari Danielle!!!!

Sa vina sanatos bebe Benjamin! Ce frumooos

Si DRUM BUN acasa! Noi va intelegem, iar in Suceava sunt niste locuri minunate, ne-ar placea si noua sa stam la tara pe acolo prin zona. Spor la impachetat, vandut, cumparat cadouri si ce mai aveti voi pe acolo.

Dienutza si voua DRUM BUN ACASA daca simtiti ca a venit momentul. Stiti promo-ul ala pe protvi cu "Intr-o zi am sa ma intorc acasa" ?

Uliiasi si noi am iesit iarna trecuta zilnic afara, imi amintesc ca lui Filip ii placea, n-a racit niciodata, abia aici la caldura a dat de muci. Acum ca ne-am obisnuit cu caldura (tocmai am intrat in casa dupa stat la 50-60 de gr) si eu as avea retineri cu iesitul in ger, dar stiu ca e sanatos.

Elenada cred ca-s minunati piticii tai impreuna

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

Buna fete!
Am intrat sa te felicit danielle, sa ai sarcina usoara in continuare!
Si ungaras incearca sa o stergi pe piticuta cu apa cu bicarbonat pe langa crema care o folosesti. La noi Revikenul e fantastic, dar ai zis ca la voi nu este. Insa incearca sa folosesti si apa cu bicarbonat la fiecare schimbat de scutec. Sa stii ca face minuni si noua ne-a fost recomandat de pediatra, nu e din auzite. Sper sa-i treaca Catalinei iritatia.
va pup, nopte buna!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006) si de Tudor Petru (22.07.2009)
"Fara familie, omul pe pamant e ca o frunza care tremura in vant..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neata fetele!
Moniland, noce- multumim de urarile la adresa Inei...sambata am serbat-o, a fost fff frumos ..nici nu-mi vine sa cred ca am fetita de6 anishori. Ina e tare fericita ca a primit o gramada de cadouri..dar cel maifrumos este un acvariu cu pestisori de care are ea grija.

Noi suntem bine..dar avem un program tare aglomerat. Ania creste si este scumpa foc..o mica maimutica ce o imita in toate pe Ina...e mult mai usor la bb2..asta pt fetele care se intreaba cum e...esti mult mai relaxat.

Acum este o perioada ff frumosa..fetele au inceput sa se joace impreuna..si asa cum povesteau Moni si Elena..ti se umple sufletul de fericire cand le vezi

Merg sa o pregatesc pe Ina de gradi...pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor

Am pus si eu niste poze cu piticii si cu mami.
Le vedeti aici

pupici

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput