Zmeurici de iulie-august 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui theea

Neata tufa

Giova ,Corina da normal ca diluat cu apa ca nu sunt chiar nebuna ,imi dau seama ca arde

Danielle pe unde umbli ca am incercat sa te sun de cateva ori dar iar ai disparut din peisaj.Mai esti in Anglia ???????????

cezara

mai sunt dar nu pt mult timp,pe 4 zburam acasutza
ai PM

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benjamin (23.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

multumesc multumesc de primire fetelor si felicitari

Giova,ma descurc bine,zic eu plecam acasa pe 4 noiembrie,ne mutam inapoi in Ro si o sa fie mult mai usor pt mine,iti dai seama,cu tot familionu` pe langa mine abia astept.in sfarsit un Craciun adevarat cu familia dupa atatia ani,nu imi vine sa cred

mai...pe unde dau cu nasu` si unde ma invart numai de mancare se vb,nu e bine,io bag tot ce prind
pooh,poate te trezesti pe la usa cu mine sa iti gust chiftelele

Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benjamin (23.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Danielle,deci va mutati acasa.....ce fainSotul ce zicei?ii place in Ro?Ce-ti fac fetele?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor

Si eu nu mai stiu ce mancare sa le dau piticilor. M-am saturat eu de ce mananca ei :). ieri le-am facut pulpite de pui cu legume la punga. au iesit foart egustoase dar piticii nu au avut chef de mancare ieri. Nu stiu ce a fost cu ei ca nu au mai stat in casa. zilnic am iesit afara cate doua ore.
Azi le-am facut ficat de pui cu legume tot la punga. Ficam am incercat sa le dau odata mai de mult si nu au mnacat asa ca nu m-am mai stresat. Azi am zis sa le fac iar ca poate mananca. e totusi o sursa de fier. Matei a papat bine dar ana nu a vrut. ea e foarte fitoasa la mancare. Are zile cand papa foarte bine si zile cand scuipa tot si rade. cred ca se ingrasa cu ras fata mea.

Le-am facut si eu ciorbita de perisoare de vreo doua ori dar nu s-au omorat cu ea. asa ca nu am mai facut daca am vazut ca nu mananca. mananca bine ciorba de pui ciorba de vita. le place carnea la gratar. cand sunt la parintii mei tata le face des carnita la gratar cu carbuni. mananca si omleta cu placere si peste.
Nu stiu ce sa le mai fac ca parca prea toata ziua numai peste, oua, ciorba si carne de pui.
Cred ca m-am saturat eu si cu sotul sa le tot mancam resturile si de fiecare data aceleasi.

Danielle felicitari pt bb 3. sarcina usoara si la termen iti doresc.

Piticii dorm acum asa ca ma apuc de facut putina ordine in casa ca arata ca dupa taifun.
Insira tot peste tot si apoi gata s-au plictisit si incep sa se bata care sa stea calare pe mine.
Azi ne-am jucat ascunselea prin casa. Eu ma ascundeam si ei ma gaseau. Nu pot sa va zic ce chiote si tipete au fost pe capul nostru. Ne-am distritat toti trei de minune. Cred ca vecinii nu au fost la fel de distrati de galagia facuta de noi.
Si piticii se joaca impreuna asa frumos si am observat ca se cauta unul pe altul si sunt tristi cand nu sunt amandoi. Uneori mai vine o vecina la mine si o i-a pe ana sa se joace cu fetita ei. ea de fapt vine sa ii i-a pe amandoi dar matei nu vrea sa mearga fara mine asa ca pleaca numai cu ana. se plictiseste matei o cauta o striga nu are chef de nimic. cum vine ana asa mult se bucura ca se vad.
Sambata trecuta ii auzim pe amandoi razand in hohote in sufragerie. cand ma uit la ei ana eraq intinsa pe jos si matei calare pe ea si o pupa pe la gat pe burtica si aradeau amandoi. matei facea cum le fac eu de obicei. ma fac ca ii pap pe la gat pe la burtica si rad amandoi. stateam si eu si sotul si ne uitam din usa la ei cum se jucau. Ni se umple sufletul de fericire cand ii vedem. Ii multumim lui Dumnezeu ca ne-a dat doi copii minunati.

Va pup fetelor

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

danielle, felicitari pt Benjamin! Sa ai o sarcina usoara si dusa la termen. Poate-l faci de ziua mea .
Imi pare bine ca sunteti bucurosi ca va intoarceti acasa, unde mai exact/orasul? Poate chiar aici la mine?
elena, si fetitele mele se calaresc una pe cealalta . De fapt Laura se urca pe Irina si rad amandoua si radem si noi... . Asa ca imi inchipui ca si la voi cam la fel este.
Cu mancarea... nici nu ma mai strezez, ma refer la cat mananca. Acum am un singur bol din care le dau la amandoua. Mi-am dat seama ca fiecare are nevoie de alt cantitate de alimente, asa ca le las pe ele sa hotarasca. Cand nu mai vor sa manance isi dau bavetica jos si gata.Azi la pranz am avut supa de cartofi. Nu stiu cat le-a placut, dar ceapa a avut mare succes. Le-am pus in bol si ele isi luau de acolo, iar eu cu supa de cartofi la ele in gurita. Diseara habar nu am ce sa le dau. La noi are mare succes painea cu almette. Ling prima data branzica de pe paine si apoi mananca si painea. Eu le mai completez cu iaurtel si gata gustarea. Omleta inca nu le-am dat, dar o sa le introduc si eu. Oul de cate ori pe saptamana e ok? Voi ati inceput cu albusurile?
Azi am luat vinete,dovlecei, ciuperci si o sa le fac la gratar. Sa vedem ce succes o sa aiba.

de gemenute

Mergi la inceput

multumesc fetele
mai...sotul mi-a propus mutarea asta,el vrea mai tare acasa,acu ii fac pofta,ce sa fac?

moni,in sv mergem,tu de unde esti?

fetele.....hmmm... cochetele?sunt bine,bataie,rasete,plansete,tras de par,calareala,impinsaturi,chicoteli etc etc daca mai stau mult pana maine nu termin.cam asta e viata lor
le e dor tare de Ro,cel putin Ebonee,nu mai are rabdare.abia asteapta sa vina odata avionu` ala sa ne duca acasa

A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Hola fetele,noi azi suntem un pic mai bine,nu mai face chiar asa de moale,sa speram ca o sa se indrepte repede,multumesc tuturor pentru sfaturi
Waw Danielle bebe nr 3,felicitari si sarcina usoara in continuare,la anul speram sa venim si noi de tot in tara,ma bucur ptr voi ca ati luat decizia asta si noi abia asteptam.
Moniland noi albusul l-am introdus de la 1 an.
Pooh da mi-am dat seama ca nu de la crema schimbata e vina ,ci de la kaka s-a iritat el asa,acum e mult mai bine ,vreau sa vad poze cu carliontii lui Balasz
Giova drum bun spre Alba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Seara buna, mamici de zmeurici!
Greu, greu reusesc sa va mai scriu cu David treaz, asa ca profit de ocazie ca am culcat puiu mic...
Am vrut multe sa scriu, dar intre timp ati scris voi asa de mult ca mi-am uitat ideile.
Ma bucur ca ati vorbit de alimentatie, asa m-am saturat si eu de ce-i dau de mancare ca daca saracul ar sti sa vorbeasca mi-ar zice mami, mai pune si tu mana pe o carte de bucate...
So... la fel si la noi, fructele dimineata(sau seara), feliute taiate din diferite fructe, de obicei mar, para, portocala, mango, piersici nu i-am mai dat demult, dar ii plac mult. Mai papa iaurt simplu sau cu cereale sau cu fructe in el (ii zdrobesc o bucata de banana de obicei).
Iar mancarea calda...ce-mi tuna creierul in ziua aia...piure de cartofi cu spanac si ou, pilaf cu carnita, spaghete cu sos de legume, peste cu legume, etc...
Am inceput sa-i dau si albus, il adora. Inca n-am curaj sa-i dau chiar tot albusul de la ou, dar ar manca pe sparte, ii place foarte mult consistenta albusului fiert. I-am mai facut si omleta si-i place mult. Pufuleti manca asta vara la Piatra cand ieseam pe-afara (nu exagerat), acum am tot timpul cate o punga in casa in caz de criza , dar evit sa-i dau totusi, cred ca papa o punga pe saptamana sau cam asa. (daca ar fi dupa el, ar manca numai pufuleti, hihi)
Borcanele cand ii dau le aspira pur si simplu, ii plac la nebunie. Nu-i dau des, dar sunt cumva usurata sa stiu ca daca sunt pe drum sau pur si simplu in criza de timp sau lipsa de inspiratie, am o salvare. Peste la borcanel i-am dat o singura data si a papat fara probleme.

Acum sa vad ce-mi mai amintesc...
Danielle, ai revenit cu o veste minunata! Felicitari pentru Benjamin, sa ai o sarcina usoara si sa vina cu bine pe lume printisorul familiei! Sa va reacomodati cu bine cand ajungeti in tara! (sotul meu e din sv)
Ungaras, imi pare tare rau ca sufera micuta ta, cred ca e tare dureros. Prietena mea a patit la fel cu fetita ei si dupa ce a incercat toate cremele de care stia si a observat ca nu functioneaza niciuna, s-a dus evident la doctor cu ea si i-a prescris o crema pe care o faceau in farmacie si cu aia i-a trecut. Daca vezi ca nu-i trece lui MC cu nimic, du-te la un doctor s-o vada.
Si apropo de olita, ca intrebai, eu iti recomand sa nu renunti sa o pui pe olita, chiar daca nu face nimic. Important e sa nu sa se dezobisnuiasca de obiceiul asta. Uite eu am facut o pauza destul de mare cu olita(a fost David bolnav, a fost frig in casa pana sa se dea caldura la calorifere, etc) si chiar sunt curioasa daca mai vrea sa stea cand o sa-l pun. Incerc din nou de maine.
Clara, cred ca voi deja sunteti pe meleaguri romantice...Aseptam impresii si poate si poze, sa vedem si noi cum e acolo, sper sa reusiti sa va relaxati, desi stim cu totii unde va va fi gandul...dar Bryce e baiat mare si e pe maini bune.
Ia zi-ne si noua...ai testat cumva toddlereza (limba toddlerilor de care spune in carte) ? Ceva schimbari remarcabile?
Dienuta, ma bucur ca Albert e mai bine, tinem pumnii sa nu se mai repete.
Moniland, Elena, imi si inchipui cum sunt pline casele voastre de chitaieli si rasete. Ce frumos e sa ai 2 copii de aceeasi varsta sau varste apropiate si sa vezi cum se iubesc si se joaca impreuna. Asteptam si noi momentul lui bebe 2(cand o veni...)
pooh, nici eu nu as tunde carliontatul mic... Si mai pune si tu niste poze cu el, ca mi-e dor tare de gropitele lui .

Am cumparat si eu migdale, dar trebuie sa citesc in urma sa vad cum a spun Noce ca se face laptele, ca n-am fost inspirata sa-mi salvez atunci....
In seara asta de gadileam noi si ne hlizeam si la un moment dat David a dat capul pe spate si ce sa vezi...2 masele noi, habar n-aveam ca le are. Nu-s iesite de tot, una are 2 colturi iesite si cealalta doar unul, si mai are una jos iesita de tot. Nici n-am avut curiozitatea sa-l caut de masele pe sus, pentru ca am presupus ca trebuie sa iasa a doua de jos mai intai. So, surpriza.

Si-acum problema mea...ce faceti voi cu copiii toata ziua in zilele urate in care nu iesiti din casa? Ce activitati noi si interesante mai faceti cu ei? Ca de jucarii se plictisesc repede. Mai patruleaza prin casa, scot tot ce prind din sertare si dulapuri...Mi-ar placea sa fac ceva interesant cu el, dar nu prea am imaginatie in directia asta. Daca am calculatorul deschis, imediat cere sa-i dau Baby Einstein, dar ii dau un filmulet-doua, apoi pun muzica si sting monitorul ca simt ca-i prea mult pentru el. Poate mai aveti voi ceva idei.
Gata, dau stingerea, ma duc la culcare ca nu mai stiu ce vroiam sa scriu. (a....maine intra sora mea in saptamana 38...inca putin si voi fi matusica!)
Somn usor, sa aveti o noapte linisita si zmeurei dormiciosi!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Am intrat si eu pe fuga si ce vad!!! felicitari Danielle...bravo de 3 ori+..sarcina e maricica ha? si nu zici nimic?..parca iti pusesei implant in mana ....BRAVO.

Aaaa si nu esti prima graviduta de aici...esti a treia din cate imi amintesc..ba avem si un bebe mic deja..

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui uliiasi
[Si-acum problema mea...ce faceti voi cu copiii toata ziua in zilele urate in care nu iesiti din casa? Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David

Pai...eu o scot din casa..indiferent de vreme...am iesit si pe ploaie cu cizmulutele de cauciuc si suprapantaloni..toate baltile erau ale noastre.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput