Zmeurici de iulie-august 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 5
pooh spune:
Elenada,v-admirat...tare frumosi sunt piticii taiS-au facut asa de mari,offf,nici nu ne dam seama cat de repede ne cresc copilasiiTu arati fff. bineParca ai tinut dieta Rinna....cu aceasta dieta ai slabit?Cat si in cat timp?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
Off-topicFetelor,voi stiti ceva despre ciuperca tibetana?sau din chefirul preparat di nea?M-ar tenta sa fac o cura si acum ma documentez intensPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Giova spune:
va mai amintiti de mine?
Noi ne-am intors din Alba fara Edilinul mic.
azi am fost ocupata a trecut ziua, sa vedem cum trec urmatoarele pana vineri cand mergem la el.
cred ca am sunat si de 10 ori azi...noroc ca am 800 minute de stricat pana in 6 nov. asa ca nu ma las.
Edi e distractia tuturor, se joaca de-ascunsea, danseaza, ii pupa pe toti....eu incerc sa vb. cu el, el ii da telefonul mamei mele si fuge la joaca. Nici nu a plans defel, azi noapte a dormit cap coada, mananca foarte bine si doarme peste zi de 2 ori fara probleme...cu sticla de lapte. sa vedem daca tot asa se prezinta pana la sfarsit.
ma pun sa citesc din urma si revin...daca nu adorm pe tastura...ca m-a lovit un somn....
Badurox! Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
si prinselelor Irina si Eliana! sa cresteti mari si sanatoase si cu un dram de noroc!
Anielas si Miha sa va traiasca fetele si sa va bucure toata viata!
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Giova spune:
Danielle super ca va intoarceti acasa...iti va fi mult mai usor!
Pooh nu am facut chiftelute la cuptor...zi-mi si mie cum le faci?
pt. ce e ciuperca tibetana? cura de slabire?
Moniland eu de la 11 luni ii dau albus...adica i-am introdus galustele din supa, care sunt cu albus. si un ou/sapt.
Elena superbe pozele si copilasii. atre dulci si mari sunt! ce fain ca se joaca impreuna, e mai mare dragul cand ii vad si eu pe ai mei...ai tai sunt si mai faini, sunt de aceeasi varsta.
Uliiasi in zilele urate mergem la cumparaturi, prin magazine, pierdem timpul prin oras, sau acasa se joaca impreuna. La tv Edi nu prea se uita, mai bine...dar macar il are pe frate-su ca si amic de joaca.
maine e sarbatoare...asa ca am zi de shopping...trebuie sa cumpar geaca de iarna lui Marco, merg la dentist...si voi plati facturi...de stau acasa sigur bocesc, mai ales ca nu pot face nimic.
, pe maine.
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Moniland spune:
Elena, foarte bine arati . Cate kg ai acum/ Iar puiutii sunt dragalasi foc.
pooh, ai facut pana la urma peste?
giova, aha, deci l-ai lasat pe Praslea in vacanta la bunici. Te topesti de dorul lui, nu-i asa? Dar cel putin iti mai rezolvi din treburi, iar shoppingul e la fix.
Eliana, printesa de MihaStroescu, sa cresti mare si sa fii sanatosa
de gemenute Laura Ioana si Irina Maria
pooh spune:
Moni,nu,n-am facut peste....dar e pe listaGiova,e greu fara junior,asa?Marco ce zice?Timea in prima zi se bucura ca e singurica,se poate juca ce vrea fara s-o deranjeze Balazs,insa a doua zi deja ii e dor de bebe de nu mai poate....a si plans dupa elCgiftelutele le fac din carne tocata amestec(por/vita) (din carne de pui cred ca ar iesi prea uscat in cuptor)Pregatesc chiftelele normal,dar in loc sa le prajesc in ulei,le asez frumos in tava pe hartie de copt....o sa fi surprinsa,cat ulei o sa iasa si asa din carneCiuperca tibetana se pune in lapte,iar rezultatul va fi un kefir delicios si fff.sanatos........Asta din auzite,inca nu am gustatPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
elenada spune:
Multumesc fetelor dar chiar nu sunt atat de bine cu greutatea pe cat mi-as dori dar avantajul negrului ca subtiaza. Acum am 65 de kg. Am tinut dieta Rina o luna in august si am dat vreo 5 kg jos dar apoi am tot intrerupt si nu mai faceam nici o branza asa ca am renuntat. am urmat o luna de zile o cura de dezintoxicare a colonului pt ca aveam mari probleme cu tranzitul intestinal si eram vesnic balonata de ziceai ca mai fac doi copii. Acum astept sa imi vina CM si ma bag iar la dieta ca nu mai tine faza ca am pus aproape 2 kg inapoi. Culmea e ca acum mananc mai putin decat mancam in timpul dietei dar mananc aiurea si seara. nu mananc nici acum paine sau dulciuri dar daca prima masa a mea e pe la 10 seara va dati seama ca se pune tot. as vrea sa scad sub 60 de kg dar sa vedem daca reusesc.
elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
ungaras spune:
Badurox , La multi si sanatosi ani!
Multumesc fetelor pentru ajutor. Am incercat de toate si nu s-a schimbat nimic. Azi am mers cu ea la medicul de familie si mi-a zis ca nu-i nimic, asa sunt copiii, sa o tin curata. Nu mi-a dat nimic. Pentru ca tuseste si are muci, iar nimic, ca asa sunt copii. Am plecat cum am venit. Acum incerc si ce mi-ai zis tu Pogos. Poate avem noroc. Speram sa fie bine pana maine cand o duc la cresa.
Ma intreba cineva (scuze nu mai stiu)ce mananca la cresa; fructe la ora noua si la pranz painica unsa cu ceva, gem,branza,miere,ii mai duc eu de acasa tot felul de creme. Atat, la pranz o iau acasa.
Elena, te-am vazut si arati foarte bine si puiutii tai sunt minunati.
Va, noapte buna
Giova spune:
Neatza!
Mai sa mor de ciuda...e a 2-a noapte cand Edi doarme cap coada. Mama a incercat in dim. asta sa-mi zica sa-l mai las o sapt., ca tare bine se simte acolo, mananca, e vesel, doarme.....dar nu cred ca as rezista. Pt. inceput e bine si asa scurt.
In plus ii e dor si lui Marco de el...azi dim. cand s-a trezit a intrebat unde e Edi...pe urma si-a amintit. Aseara se plictisea prin casa....s-au invatat impreuna, asa ca le e greu despartiti.
Moni, Pooh e greu fara piticul mic...imi lipseste, dar macar il am pe cel mare si imi revars toata dragostea asupra lui. Numai ca, ii lipseste si lui Edi ...nu mai e bine singur...ma tot intreaba cate zile mai sunt pana mergem dupa el....
Pooh am inteles cu ciuperca aia. si de unde o cumperi?
chiftelutele ies crocante? ca in ulei? as incerca si eu odata. mai i-am facut la Marco cand era mic in cuptor, chiftelute marinate, din pui...tare bune au iesit. as putea sa-i fac si lui Edi.
Elena si eu de la 63,5 am ajuns la 65. acum vreau sa iau si ceva ceai de slabit...sa vedem...trebuie sa ajung la 60...asta e idealul...numai ca e cam greu acum iarna, caci am pofte si parca nu mai am chef de dieta.
Ungaras la cresa nu le da mancare calda? trebuie sa duci tu de acasa tartine cu ceva?
celor ce poarta numele de Dumitru si derivate din el!
merg sa-mi fac planul de bataie pe ziua de azi. Mi-a venit si CM si nu am chef de nimic...
mamica de 2 smecherasi
Moniland spune:
Buna dimineata!
Am inceput ziua facandu-le briose cu morcovi fetitelor. Sunt curioasa daca le place ca ar fi ok ca si gustare langa iaurtel.
ungaras, la muci si tuse as incerca cu umidificatorul in camera. Si eu il bag in functiune ca de cand dau caldura, aerul e uscat si dimineata o aud pe Laura tusind si cu voce ragusita. Peste zi si seara nu are nimic, deci cred ca e prea uscat aerul in camera chiar daca aerisesc de cateva ori/zi.
Giova,Elena, nu e usor cu slabitul dar ce satisfactii ai cand reusesti...... Stagnez si eu pe la 57-58 kg si tare mi-ar place sa ajung la 55. De azi ma duc si la salon. Am facut o intelegere cu sotul: el luni,miercuri si poate vineri la fotbal, eu marti si joi si poate sambata la salon. Ma gandesc ca alea 2-3 kg se vor duce ele daca nu mananc, asa ca incep sa "lucrez" la fermitate. Parca vad ce dezamagita voi fi de LPG .
de gemenute Laura Ioana si Irina Maria