Zmeurici de iulie-august 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 17
Motana spune:
Elena, azi am fost ziua, pe la 12, ca sa prindem soarele ala fain. De obicei iesim supa amiaza. Dar daca mai e asa fain afara, poate mergem si maine tot asa mai devreme. Voi pe la cat iesiti?
Moniland spune:
LA MULTI ANI MIHAELA
LA MULTI ANI GABRIELA 
LA MULTI ANI MIHAI
LA MULTI ANI GABRIEL 
de gemenute Laura Ioana si Irina Maria
Moniland spune:
Buna dimineata!
Irina tot cu febra, azi dimineata 38,1 dar peste noapte nu i-am dat nimic. Poate suntem pe drumul cel bune. Dar sunt usor nelinistita in sensul ca ii miroase gurita. Acesta o fi un semn ca are puroi? Ieri dimineata cand a vazut-o dr. a zis doar de rosu in gat, dar i-a simtit deja mirosul guritei. Daca si atunci avea miros si doar rosu in gat fara puroi, oare sa nu aiba legatura mirosul cu puroiul? Sau ma agat de orice cu speranta ca scapam de antibiotic. Voi ce parere aveti?
de gemenute Laura Ioana si Irina Maria
ungaras spune:
Neata,
La multi ani Mihaele si Gabriele!
Moniland sanatate multa zmeuricii. Eu am simtit la Maria Catalina mirosul guritei acum vreo patru luni si am zis si eu la toti doctorii. Numai ca atunci cand miroseau si ei nu simteu nimic. Apoi mi-au spus ca -i sanatoasa nu-i nici un motiv de ingrijorare. Dimineata ii miroase gurita rau de tot si nu mi se pare deloc normal dar eu nu-s doctor iar cei care sunt nu ma ajuta asa ca sper sa-i treaca.
Petreceri frumoase sa aveti!
Cornelia spune:
La multi ani fericiti Mihai, Mihaele, Gabrieli si Gabriele!
Multa sanatate bolnaviorilor!
Uliasi, felicitari surorii tale. Multa sanatate beebelinei!
ROR - inca nu l-am facut. Am tot amanat, dar cred ca totusi i-l voi face. La vaccinul de 1 an, m-a intrebat daca prefer sa il faca atunci sau separat, peste 2-3 luni - am ales a doua varianta.
Eu am alta problema cu Vladimir: nu i s-a inchis fontanela! La controlul de 1 an, pediatra mi-a spus ca pana la 1 an jumate e timp. De atunci nu am facut nimic. Ii dau in continaure D3. Trebuie sa ajung cu el la medic si probabil ii va prescrie calciu. Stiti daca are si alte implicatii faprul ca nu s-a inchis fontanela?
Corinna1982 spune:
Mihail si Gavril si tuturor care isi sarbatoresc azi ziua numelui!
Moniland , eu cred ca este reactie de la ROR. Tot asa a avut si Maria putin rosu in gat si febra peste 39. Din moment ce convulsiile febrile pot fi reactie la vaccin, clar temperatura poate fi mai mare de 38 de grade, dar nu stiu ce e cu doctorii astia ca si mie mi-a zis ca nu da nicio reactie acest vaccin. Amigdalita, faringita si alte infectii ale tractului respirator pot fi reactii ale acestui vaccin. Printesele tale nu au avut probleme pana acum, asa ca e cam mare coincidenta, nu crezi? Pupici si sanatate micutei!
Giova spune:

tuturor celor care poarta numele de Mihail, Gavril, Gabriel si derivate ale acestora!
Noi suntem ok, azi ploua si e urat afara. Ieri am fost in excursie la Arad si cam atat....nimic nou!
incerc sa citesc di urma, sa vad daca reusesc sa-l dau jos pe Edi din bratele mele.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Motana spune:
Cornelia eu citisem maidemult ca fontanela se termina de inchis pe la 18 luni, daca nu si mai tarziu parca. Eu chiar ma si gandeam ca mai e pana se inchide... de aia nici nu m-am intrebat oare daca la noi e gata.
Moniland sanatate micutei. Vad ca esti bine pe pozitie cu administratul antibioticelor, f bine. Poate e de la vaccin, asa inclin si eu sa zic.
Corinna ce mai face printesa cea desteapta? Din cate imi amintesc eu vorbea ea mult si numara si toate chestiile inteligente :)
Am pus poze pe contul comun.
La Multi Ani sarbatoritelor de azi! 
Giova spune:
Alina ma bucur ca mama ta este bine. Doamne ajuta!
mai eu nu am vazut papuci cu s/n/l, poate la voi, dar la noi nu mi-au sarit in ochi. ma voi uita totusi si informa. oricum se gasesc modalitati: luam cu scai si modele mai late, sau daca au si siret, cautam sa aiba si fermoar intr-o parte...cel putin la ghete asa i-am luat, ca sa-l pot incalta.
Motana voi ati venit de tot in tara? si tati a ramas in mexic?
mQQm ma bucur ca se inteleg bunica cu nepotul si invers. asta conteaza, asa esti si tu linistita si-tio poti vedea de ale tale.
si noi avem probl. cu sapca in cap si umblatul prin locuri nepermise. sa speram ca le rezolvam in timp si cu rabdare.
Monica_2008 uauuu....traiti pe picior mare acolo in Italia
. te asteptam mai des si cu poze.
Bibuga ma bucur ca sunteti bine. te asteptM mai des pe aici.
Noce Istambul? ce frumos de voi! super. te asteptam cu poze si impresii. Poate ai scris pe blog...e drep ca nu l-am mai citit de cateva zile.
Moniland sanatate Irinei! nu e reactie de la vaccin?
Stiu ca, guritza miroase atunci cand sunt viermisori.
Emanouela sper sa se acomodeze puiul cat mai repede.
revin mai tarziu, ca urla disperatul mic.....
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
uliiasi spune:
Buna dimineata!
La multi ani sarbatoritelor! 
Noi suntem bine, ne pregatim sa iesim afara. Dumnealui e treaz de la 6....
.
Moniland, multa sanatate Irinucai. Pai vad ca nu face febra mare, nu te grabi cu antibioticul. Dr mea tot timpul imi spune sa astept cel putin 3-4 zile cu febra si cu antifebrile inainte sa ne hotaram sa trecem la altele gen antibiotic. Singura data cand i-am dat lui David antibiotic (degeaba pana la urma
) deja era la sfarsitul celei de-a patra zi cu febra peste 39. Mirosul de la gurita poate si din cauza de viermi, asta asa ca informatie (am prietene care au trecut prin asa ceva cu fetitele lor, cica e f intalnit la varsta asta). Oricum, mai asteapta o zi-doua si vezi cum evolueaza situatia. Puroiul(daca este) ar trebui sa se vada in gat daca se uita bine un doctor.
Cornelia, pai mai ai de asteptat cu fontanela pana sa-ti faci griji. Pana la 1 an jumate are tot timpul sa se inchida. Noi continuam cu vigantolul pana la 1 an jumate 2 pic/zi, apoi cica ne-a zis dr ca pot sa-i mai dau pana pe la 6 ani in lunile cu "r".
Noi ROR-ul cred ca-l facem in primavara, cand ne intoarcem de la Piatra. In caz de reactii adverse vreau sa fie dr lui pe aproape.
Sora mea se externeaza azi, totul e ok, doar ca micuta nu vrea sa pape de la san. Mi-a zis ca nu-si cumpara lapte praf ca sa nu aiba ispita in casa si-o sa se chinuie pana accepta sanul. Tare grea e perioada de inceput...
Gata, va las, sa aveti o zi insorita si sarabatoritelor petrecere frumoasa azi!
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David