Zmeurici de iulie-august 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

zau de stiu ce are...s-a trezit la 8:30 bine dispus , dupa care de la 9 a inceput cu maraieli si statea numai la mine in brate. acum a adormit....sper sa nu-l incerce vreo raceala ....

Elena super ca le-a placut copiilor in colectivitate. si edi e pasionat de carioca....mi-e groaza sa nu-mi tapeteze casa, asa ca le tinem la distanta de el.
Noce mergeti in tzara? cred ca de abia asteptati...
Motana sper sa scapati de durerile dentare cat mai repede.
Ungaras ce dulcica a fost MC. Of...bine ca v-ati revenit repede, draga pitica....
Cornelia si mie mi-a zis dr. ca pana la 18 luni trebuie sa s einchida fontanele. la edi nu o mai gasesc. mai are Vladimir aproape 3 luni...nu e timp? e prea mare?
Ungaras i-am scris si Monicai...vezi ca mirosul urat al guritzei poate fii si din cauza viermisorilor. aaa...uite ca si Uliiasi zice la fel.
uliiasi asa e...greu cu perioada de acomodare...chiar si la al2-lea bb e tot asa de greu....dar lasa ca poate isi revine micuta si accepta sanul. ce face? s emulge pana atunci?
Moniland bine faci c anu te grabesti cu antibioticul, poate e ceva viral si niic febra nu e mare. Trebuie asteptat 3-4 zile si daca nu trece, atunci dat antibiotic.

si fug sa adun din casa, daca altceva nu pot face.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Multumesc pt. raspunsuri. Eu sunt cu drobul de sare . Mai avem aproape 2 luni pana la 1 an jumate, dar... Ii dau 4 pic. de vigantol/zi de cand s-a nascut (cu ceva intreruperi din cauza d emamica si bunica uituca ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Gata, am adormit piticu. Ma gandeam sa ies mai intai afara, dar avea deja 5 ore de cand era treaz, asa ca l-am adormit (in carut, cu biberonul in cioc...)
Giova, tu cum in adormi pe Edi, avand in vedere ca doarme inca de 2 ori pe zi? Il pui in patut si somn?
Probabil ca sora mea isi va scoate lapte daca o sa aiba sanii prea tensionati.
Ungaras, urata patanie ati patit cu totii, bine ca ati trecut cu bine de ea .
Mai fetelor, nush ce m-a apucat, dar de cateva zile citesc burticile de iulie-august 2011. Cred ca m-a luat melancolia. Ce fain e sa retraiesti toate emotiile si trairile pe care le ai la inceput. Si nesiguranta aia, e tare fain. Am luat-o razna (sau mai vreau unu mic....)
Gata, ma duc sa spal vase. Pup!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor

Motana ti-am trimis PM cu nr meu de tel. E ok si pt noi la 12 ziua. azi vad ca e ciudat afara cand sut nori cand soare dar daca ieisiti sa ne ziceti.

La multi ani tuturor celor care azi isi serbeaza ziua onomastica.

sanatate multa zmeuricilor bolnavioare

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Va multumesc frumos pentru urari!!

La multi ani sarbatoritilor de azi!!

revin dupa ce mai citesc din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Motana, Maria e foarte isteata si acum (deh...cioara), are o memorie (mai ales vizuala) fantastica. Suntem la capitolul asocieri de cuvinte si propozitii fara predicat. Cea mai lunga asociere de cuvinte ete "nani, nani puiu mami". Repeta orice cuvant, bine nu foarte corect, dar si intelege ce spune, adica nu repeta ca papagalul, arata ce reprezinta cuvantul respectiv. Este sociabila, dar mai mult cu copiii, cu adultii pe care nu ii cunoaste, sau pe care nu ii place este mai retinuta si le face "pa" sau le zice "loc" adica sa plece de unde au venit. Este foarte expresiva si ei inteleg ce vrea sa spuna si o lasa in pace.
Ii place sa studieze albumele foto si recunoaste persoanele, le zice pe nume. Si ii mai place sa plimbe prin toata casa cartile de Disney de la Adevarul, le stie si pe alea dupa nume.
In rest e foartec activa si nu ma lasa sa fac nimic, de aia scriu rar si telegrafic pe aici, mai putin acest mesaj, la care am scris 2 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ziua buna si de la noi! Si La Multi Ani cu sanatate tuturor celor care poarta numele arhanghelilor!!!
Moniland si eu stiu ca unul dintre simptomele de viermisori e gurita mirositoare. Am citit ca am piticisi pe astia greu ii dibui la o adecasi iti datorez scuze pt ca chiar dc nu a fost intentionat am racait in treaba cu vaccinul taman cand tu te perpeleai cu Irina, din pacate am vazut mesajul tau dupa ce il trimisesem pe al meu. Numai de piticii mei nu aveai tu nevoie. Tu ai fost o draguta cam-ai iertat is mi-ai dat pup.
Mq, era o gluma la gluma ta cum ca e tare ponegrit Rorrrrrr pe aici Nu contestam deloc documentarea.si noi pupam ardeleanul
Giova poate or fi dintisorii sau e pur si simplu obosit. Oricum voi sunteti domni, a mea nu serveste in carucior, din motive de figuri multe si tatic comod dar si simtiotr la figurile fie-siiasa ca eu alerg, alerg pe sist run Forest, run! (ps. sper ca n-am speriat cupilul, dupa m-am gandit ca prea l-am atacat verbal asa brusc ca o tralalala)
Motana, si a mea mai se rusineaza sau altele de genul, dar a fost prima oara cand a facut o boacana si i-a fost rusine, de obicei face gurita in forma de o si chiar zice ooooooo
Unguras, sunt convinsa ca toate simtim la fel cand ne uitam la ei, efectiv mi-era inima plina atunci seara, eram vulnerabila si nu imi vine sa cred, repet , ca e puiul meu. Iti umple casa un copil efectiv. Una e sa le inutuiesti(sentimentele), sa-ti doresti copil si alta e cand e prezent in viata ta si e puiul tau si simti efectiv. Bine ca ati scapat repede cu treaba cu branza. MC iubareata.
Elenada, ce au mnai facut fetele cu indemnizatia? si eu intentionez sa deschid proces. si te-am vazut la stiri pe prima, felicitari!
si acum mi-am adus aminte a cata oara? ca tot uit pana ajung sa scriu: am vazut Weleda in farm Dona, pt cine e interesata, piperat la pret, dar buuuuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

ungaras mirosul neplacut al gurii (halena) are mai multe cauze, dar la varsta fetitelor noastre se elimina din start cariile dentare.
Corneliamultumesc. Nu stiu cum e cu fontanela.
Corinna, poate e reactie la vaccin , poate s-a racit...habar nu am. Acum nu mai are deloc temperatura dar e in continuare maraita.
Motanaantibiotice in ultima instanta si sper sa nu faca puroi.
Giova, si eu asa am crezut ca e reactie la vaccin,dar dr mi-a zis ca nu. Viermisori???!!!

de gemenute Laura Ioana si Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibuga spune:

mqqm-mersi.
m-am mai linistit,esti mai informata decit o armata de asistente si chiar medici de pe aici lol.
sa vezi azi am sunat la sanepid sa intreb de vaccinul rubeolic,separat de restul.mi-a zis tipa ca nu mai au asa ceva,doar ROR.vroiam sa stiu daca ror contine acele saruri si timesoral la care a raspuns cu habar n-am urmat de cine sunteti? hehe,daca eram de la inspectorat probabil ar fi fost mai lunga conversatia ...sau cine stie..ultima chestie a fost cu rapelul (habar nu avea cei rapelul)si mi-a dat o explicatie ca la un copil de 6 ani.vaccinul se repeta.cu asta am multumit pt timpul dsei...

moniland-inainte sa-i dai antibiotic fa-i un exudat faringean cu antibiograma,asa elimini orice suspiciune.daca e viroza antibioticele nu au nici un rost.

giova-am sa-n incerc

cornelia--noi suntem reversul medaliei.la ambii copii fontanela s-a inchis pe la 8-9 luni.s-au nascut cu f.de 1cm juma,deci ff mica.nici asa nu e bine.nu pot sa le dau mai mult de 1pic de vigantoil in lunile cu r,iar vara nimic.e pericol sa se calcefieze si restul fontanelelor,ceea ce ar fi dezastru.baiatul mare a facut presiune la cap din cauza asta(cel putin asa mi-au spus medicii),iar cel mic asa nervos este in zilele astea ca incepe sa-mi fie frica sa nu trecem iarasi printr-o asemenea experienta,spitale chestii....cit de mare e fontanela lui Vladimir?

noce-superbe pozele !!!mi-ar place sa mai vedem si noi alte meleaguri sigh...
sanatate tuturor,va salut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Hellooo si de la noi!!!!Balazs e mai bine,sper sa scapam odata de otita asaMaine mergem la control....Mai,fetelor,chiar ca nu m-am gandit ca otita a aparut ca o reactie adversa la ROR,dar sa stiti ca s-ar putea......Chiar nu pricepeam cum am dat de ea,cand nu era racit si cu secretii nazale aiurea,nu e sensibil la curent,frigCornelia,si noi avem probleme cu fontanela.....era prea mare de cand s-a nascutLuam cate 3 pic. de vigantol/zi,inclusiv pe lunile de vara....iar dupa ce terminam cu antibioticul,facem o cura de calciu lacticA zis dr. ca are fontanela ca un copil de 6-8 luni,dar asta e,se va inchide,deocamdata nu vede semne de ingrijorareChiar nu stiu ce sa cred,ce sa zic......Moniland,multa sanatate Irinucai......ati scapat de febra?Noah,ca am citit tot ce ati scris,dar am uitat ce vroiam sa mai zicFug sa fac ceva de mancarePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput