Zmeurici de iulie-august 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Seara buna! n-am mai scris de pe la 1800..
La Multi ani Flosideea, Pooh si Patriciei pt maine!!! Sa fiti sanatoase si iubite!Multumesc si eu pt urari!
Mai am tras cu okiul dar n-am timp nici de citit si nici de scris
Acum am zis sa citesc cata ceva, pana nu se trezeste radarulSuntem bine si ne pregatim de vaccin. Ror nu facem si zic drept ca m-am decis asa si datorita voua. Multam fain!
Am zis sa scriu de data aici si nu pe la sobecte streine ca vaz ca mi-ati ridicat mingea la fileu Deci:una bucata pupa in grafic kile, papa cu zile mai bune mai putin bune, mai bine dispusa mai putin , ma rog, "canuta om sucit". Si in mare e un omulet minunat si in special e si mai minunata si ne tot minunam noi ca-i asa si ca-i a noastra. Durerea si mandria mea: face absolut ce vrea ea. Iar cand mai ma asculta, e asa cat sa dau si eu din coada, o onoare parului meu ca nu-l tapeaza, bucleaza Clasicele maini in gaunoi, in wc, cu spus de n ori Nu, dupa care ridicat infractoare mica de la locul cu pricina si indepartata de obecte sau obecte indepartate de ea. Dar durerea e ca pleaca de langa mine afara, se duce si dc ii spun ca eu nu o urmez si ii fac cu mana ca plec, imi face si ea cu mana. adeca "meri sanatoasa", "umbla cu Dumnezeu" mami!Calatorie sprancenata! Nu vrea de manuta, asta a fost de mult prea putine ori, cata a fost nesigura pe echilibrul ei, aici n-am decat sa-mi pastrez smiorcaiala pt mine, dar totusi dc nu de drag macar ca trebuie sa merem de mana in anumite situatii si nu vrea si pace, cu nimeni! In schimb se tine ca un catel dupa lume, dc ii pare ei simpatica sau interesanta, dupa caini,etc. Si cade in nestire si o las unde stiu ca nu e pericol sa se loveasca, dar cand fuge de mine(si de tati) o ia si pe teren minat.Si cel mai tare mi-e frica sa nu-si rupa dintii sau altele in zona capului. Si asa ca eu inteleg ce spuneti voi Motana si Clara cu pusul de-o parte intr-un loc de meditatie cu sau fara mine, dar afara ce fac? Ca s-o duc acasa nu stiu cat intelege dansa sa lege fapta de fapta? Si are o uitaturaaa cand nu-i convine ceva!
Eu ii spun nu , nu e voie, incerc sa o iau, sa-i explic ca face au, ca pe astea le cunoaste, ii distrag atentia sau mai exact incerc , ca stie ft bine ce vrea si nu se lasa vrajita de mine. Si strig dupa ea si o chem si vorbesc singura. Si uite asa ma frustrez si nu fac tantrum dar mai am zile si eu cand scrasnesc din dinti, rare, ca in rest dau din buze. Si mai face o faza mai nou. Se duce intre oameni sau copii, mai nasol de mine cand merge intre tipi mai tinerei si sta si se hizileste la ei, strange din oki si nasuc si isi arata dintii sau efectiv ii fixeaza ori gura-casca la discutii, ma chinui sa nu o urmez decat dc e absolut necesar, nu raspunde dc o chem si face tam-tam dc o ridic de acolo chiar dc ii spun eu ca nu e frumos sa se uite asa la oameni. De trantit inca nu s-a trantit, dar probabil ca urmeaza.
Si pe cuvant, dc nu ii dau atentie, atunci nu stiu ce se numeste atentie, inclusiv la desene stau cu ea si ma implic, fac cum spun aia ca ea inca nu presteaza asa ca ma transpun eu. Si cand fac treaba in casa si se tine dupa mine, ii cant, ii spun ce fac, ma joc in timp ce trebaluiesc. Seara dc o las sa merg in bucatarie , ramane cu taica-sau. Nu e singura mai deloc. O simt categoric ca vrea sa conduca, nu e vorba doar de testat limitele noastre. Ideea e ca nu vreau sa smintesc nimic in personalitatea ei, sau sufletelul ei, dar nici sa faca in special chestii care o pun in pericol sau de prost gust(ca nah trebuie educata sa nu se holbeze la oameni sau altele). Asa ca la noi e greu. Trimit hoful meu si mai citesc dc mai apuc. Macar am apucat sa va scriu ce ma bruiaza de ceva timp si prevesteam ca asa va fi, am simtit-o bine, chestie deloc consolatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna fetele
Nu am mai reusit sa scriu de multisor,cam greu cu Albert langa mine ,dar va citesc in fiecare seara.
Giova am vazut pozele cu frumosii tai
Crixia,sara-amira si theea v-am votat pe toate 3.
Flosideea LA MULTI ANI!!!!!
Cornelia ce mai face Vladimir,nu ai mai pus de mult niste poze cu copilasii tai frumosi
Noi suntem bine,zilele astea am mai profitat de vremea frumoasa de afara si am stat mai mult prin parculet,Albert incepe sa zica din ce in ce mai multe cuvinte,de vreo cateva zile nu mai mananca asa de bine si la cat e el de inalt mi se pare ca e cam slabut,dar macar acum e iarna si nu prea se vede prin haine,sper ca pana la primavara sa se mai ingrase si el putin.
Pooh multa sanatate va doresc si petrecere frumoasa in weekend,poate mai pui si niste poze ca mie dor de ochisorii lui Balasz,dar mai ales de carliontii lui

Am mai descarcat si eu niste poze aici:http://family.webshots.com/album/578935360yECtsZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Lucialu la fel face si Albert cand iesim afara,nu vrea sa stea deloc pe langa mine,o ia prin parc si se tot duce,degeaba ii fac eu pa,ii spun ca pleaca mama ,ca el isi vede de drumul lui si a inceput sa planga dupa toate jucariile la toti copiii,ale lui nu mai sunt bune,sper sa treaca mai repede perioada asta si sa se joace si el cu copiii de varsta lui si sa nu mai alerg dupa el tot timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata fetele
La multi ani! Flosideea si Pooh si tot ce va doriti scuze de intarziere dar imi vine da-mi arunc copilul pe geam, de cateva zile numai intr-o maraiala si urlet o tine
La multi ani! Patricia sa fii sanatoasa si fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Flosideea!

La multi ani Patricia!

Dienutza, nu am mai reusit sa incarc poze, cu toate ca mi-am tot propus. Poate in week-end .

Vladimir a crescut si el ca toate zmeurelele. Este lipicios si dragastos in continuare, dar e in faza in care ne ia si la palme . Il cam ataca pe Stefan, care deocmadata il tolereaza, dar s avedem pana cand In rest, imi suna cunoscut tot ce povestiti voi pe aici. E o perioada foarte frumoasa, cu multe achizitii si satisfactii.

A, a reusit performanta sa evadeze din patut. Din fericire, nu s-a lovit prea tare, dar vroiam sa trag un semanl de alarma, in cazul in care mai dorm in patut de bebe, aveti grija ca sunt plini de energie si surprize.

Mi-ar placea sa fiu si eu mai activa pe aici. Tot imi propun sa va scriu, dar imi e si jena, ca nu reusesc decat sa dau binete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Buna dimineata

Imi cer scuze ca dau buzna in casuta voastra. Vroiam sa va spun ca participam la concursul Clipe de vara si, daca va plac fotografiile noastre, va asteptam sa ne votati.

Multumim,
Ioana si Carol

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Patricia! Multa sanatate si fericire alaturi de puii tai dragi si sot!

Helau, helau!
Noi tot la fel...se trezeste tot la 7 dim., nu e chip sa doarma mai mult. asa ca la ora 22 mi se inchid si mie ochii.

pooh sanatate sotului si sa-i treaca eczema piticului si maselutele sa iasa mai repede. Noi avem nopti linistite inca, dar mi-e groaza pe cand vin caninii.
Sara_amira votat pozele.
Lucialu welcome back lady.
ce zici tu acolo de pupa mi-e perfect cunoscut, doar ca al meu se arunca si pe jos, nu intotdeauna dar o face. culmea ca la bunici nu a avut acesti nervi. probabil nu am eu suficienta rabdare.
si edi imi face cu mana si pleaca in directia opusa, sau sta gura casca in fata oamenilor, daca mai si mananca aia ceva e jale...mai mai ca cerceste din priviri.
Dienutza cred ca aerul de spania face copiii romani asa de inalti. asa e si finutul, doar ca el are vreo 13 kg acum...a pus 1,5 kg intr-o luna, de cand e la bunici in tara.
super pozele, iar Albert e un frumos.
Emanouela hai mai ca ai ajutoare, de ce te plangi? nu s-a acomodat puiul cu bunicii?
Cornelia ma bucur ca ai mai scris despre copii. Mai si mie mi-a iesit din cada de baie intr-o zi edi. nu stiu cum, noroc ca m-a strigat Marco, un moment am lipsit de langa ei. noi patut nu mai avem, in schimb se urca pe scarile de la patul suprapus.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Giova de acomodat s-a acomodat cu persoanele.....cu locul insa nu, inca....nu doarme noaptea, el care baga si cate 12 ore neintrerupte, daca nu doarme noaptea ziua e intors pe dos....numai in marait o tine, urlete si alte alea, ziua nu doarme suficient ca sa zici ca se odohneste....si tot asa.....deci m-a innebunit de cap....ca nu mai suport sa-l aud miorlaind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Dienutza, Giova, deci suntem si aici in grafic!Rabdare, rabdare, rabdare, dar e doar o faza, nu? Pls spuneti-mi ca e doar o faza...Am vazut pe Albert si pe Marco si Edsior, superbi as usual. Am vazut ca nu sunt singura care gafaie pana iasa pe usa cu copil la plimbare. Mai, imi scoate sufletul, incepe sa urle si plange fix cand suntem aproape gata, sa nu zic cum ma imbrac eu intre nenumarate luari in brate si lasat jos, ca sa mai incalt un pantoc sau sa mai bag o meneca. De multe ori ma suceste ca ii este somn chipurile si ma face sa intrerup pregatirile de plecare ca sa merem la nani, iar in pat ciu-ciu, iar murmur intermitent.
Acum incerc sa vaz, iesim au ba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor

Profit de faptul ca piticii sunt afara cu bunicii si mai scriu si eu cate ceva.

Eu sunt disperata cu o iritatie de Anei care nu mai trece. Am schimbat si maraca de scutec si marca de servetele am lasat-o si fara scutec am spalat-o la fiecare schimbat nu ii dau citrice am dat-o cu crema de galbenele cu bephanten cu sanosan cu oxid de zinc cu o crema numita neoprenol parca dar cu asta am dat-o foarte putin pt ca avea medicamente prin ea si mi-a fost teama dar si asa tot nu s-a vazut nimic. acum pediatra a zis sa incercam si cu o crema cu cortizon ca daca nu trece cu nimic nu avem ce face. acum macar daca i-ar trece cu asta ca sunt disperata pt ca e de mult timp roseaza asta. cand se mai atenuaeaza de ma bucur si eu si zic hai ca trece iar apare puternic de plange mititica pt ca o ustura.

La capitolul educatie cand suntem mai bine cand mai rau de fapt ei cam fac cu schimbul. cand o apuca pe ana perioada tavalitului pe jos ma inteleg cu matei cand ii trece anei il apuca pe matei si ma inteleg cu ana. nu fac crize tot timpul dar ii mai apuca si uite asa l-am lasat pe matei sa se tavaleasca in mijlocul parcarii. cand a vazut ca chiar l-am lsata jos si am luat mainile dupa el se uita cu niste ochi mari la mine. i-am cerut manuta imediat mi-a dat-o si sa vedeti ce frumos a mers cu mine de manuta. eu mor cand nu vrea sa mearga si incepe cu tavaleala pt ca eu o tin si pe ana si nu am decat o mana libera pt el.
In rest avem ziua si traznaia. Au crescut si fac lucruri la care nici nu asteptam sa le faca. Matei a deschis usa de la intrare si a zbughit-o pe casa scarii mi-a deschis usa la baie si mi-a scos furtunul de evacuare de, la masina de spalat si l-a lasat pe jos in baie de era sa fac o inundatie de toata frumusetea noroc ca am observat la timp si nu a apucat sa curga mult pe jos. Aseara a reusit sa se bage sub canapeaua din sufragerie si nu mai putea sa iasa si mai sa ramana intepenit acolo. asa ne-am speriat. daca imi spunea cineva inainte sa ii am pe pitici ca a facut copilul lui asa ceva as fi zis in mintea mea ca acel copil nu e deloc supravegheat ca nu are cum sa faca asa ceva dar se pare ca oricat i-ai supraveghea tot gasesc un moment sa mai faca si o nebunie. cum ai intors capul cum pac au mai facut ceva.
Fac ei prostioare dar sunt si foarte dragalasi si ce sa zic mor de dragul lor.

Moniland daca era fetita era mai usor sa cumperi un cadou dar pt baietei mai greu. La o fetita mergea si o bijuterie frumoasa de bun gust care ramane in timp. Ma gandesc ca la baiat ai putea sa ii cumperi o masina din aia mare cu care sa mearga el cand mai creste si care sa fie cu telecomanda sa o poata manevra parintii. cred ca ar fi o jucarie frumoasa atat pt copil cat si pt tatic. baietelul sefilor mei are o astfel de masinuta si e foarte incantat si o folosesc de pe la vreo 8-9 luni. cand a inceput pustiu sa stea bine in fundulet i-au cumparat-o. nu pleaca nicaieri fara masinuta lui. e alba si e decapotabila.

Clara concediu placut si vreme frumoasa

Va pupam

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput