Zmeurici de iulie-august 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Poze noi:
http://www.dropshots.com/edi_marco#date/2010-11-01/08:33:28
enjoy!

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

La multi ani Pooh!!! Sanatate maxima si multe bucurii!!

Saptamana trecuta ne-a chinuit si pe noi prima masea. Acum parca s-a linistit mandra.

Ne votati si pe noi, adica pe cea mare la clipe de vara? Daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">aici (cri.)

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

theea eu ii dau sa suga lui Denis la cerere,plus ca`l mai intreb si eu cateodata .dar LP nu i`am mai dat din prima saptamana de viata cand m`am luptat putin pt a`l face sa suga.in rest doar san,cam de 7-8 ori pe zi si noaptea....fara numar .nici noi n`am depasit faza cu dezbracatul pe strada,cum zicea noce,dar sincer,nici nu vreau s`o depasim.daca papa iaurturi,branzica etc nu cred ca e nevoie de mai mult.Denis papa cam 1/2 cutie branza de vaci,almette cu painica sau chiar 1 cutie goala,plus iaurt si plus ce`i mai fac eu de papa cu branzica....cam 1 data pe saptamana.
Giova s`a mai dus un capitolas din drumul vostru....felicitari ca ati reusit impreuna fara prea mare chinul.eu nici nu m`am gandit la ziua intarcarii....nu inca,poate cand o fi ca marco asa .iar de poze nu mai zic....
cam atat.ma cearta baiatul ca i`am zis ca mergem la plimbare si acum stau si scriu...va pupic!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

MOTANICO simpaticuto- eu nu prea sunt genul care sa dau sfaturi altora ci doar scriu ce functioneaza pentru noi si prezint metoda. Copiii si parintii sunt foarte diferiti si ceea ce merge la mine poate sa mearga sau nu la altcineva.
Anyway, pentru moment, sunt multumita de cum decurg lucrurile cu Bryce, sunt sigura ca, pe linga munca pe care o depun, si el ma ajuta foarte mult. Avem, asa, o relatie speciala.:))
Gata, fug sa-l imbrac si pe pitic si tulea la aeroport. Diseara vom fii in Canada.

THEEA - am votat-o pe frumoasa.

GIOVA - ca de obicei ma topesc cind iti vad dulceturile. :)

Va pupacim cu drag,

Clara si Bryce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

ma duc la un botez si nu la orice botez. Va fi botezat baietelul nasei fetitelor si habar nu am ce cadou sa-i iau. Vreau ceva frumos si deosebit chiar daca costa mai mult. Haideti, va rog, cu idei.

de gemenute Laura Ioana si Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Flosideea draga mea! Multa sanatate si fericire alaturi de baietii tai!
scuze ca nu te-am felicitat mai devreme, abia azi am vazut cand am pus lista cu sarbatoritii lunii noiembrie.

Moniland noi la botez dam bani de obicei, cadouri mai putin ca nu prea stim ce sa luam. Mai bine intreab-o pe ea de ce are nevoie: bouncer, leagan, centru de activitati, etc. Macar astea chiar le foloseste.
Crixia votat.
Flosideea asa zicea si sotul meu...ca il alaptez pana pleaca in armata?
Eu sunt bucuroasa ca l-am putut alapta si atat, lapte nu am mai avut la ce repede a disparut si fara dureri....
acum imi ridica bluza si se joaca cu sfarcul...dar nu pune gura pe el, a pus odata si s-a tras repede....doamne si cum se arunca pe el....parca nu-mi vine sa cred....
Clara distractie placuta. asteptam poze din canada si impresii la vederea/atingerea zapezii de catre Bryce.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Fetelor,dragutelor,va multumesc din inima pentru urarile de ziua mea!Am avut o zi de nastere cam aiurea,sotul cu amigdalele pline de puroi,medici,injectii,tot tacamul.Pe Balazs il chinuie maselutele de nu mai pot euStari subfebrile/febra,marait,stare naspa si cel ce,doarme fff. prost atat ziua cat si noapteaIoi,eu nu mai pot,mi-e somn si-s ffff.obosita,visez doar la patSi colac peste pupaza,i-a iesit o eczema sau draq stie ce sub brat,o pata mare-mare chiar unde sunt cutele in piele si niste bobite marunte....Am fost ieri la 3 medici,nimeni nu a zis nimic concret,ba unul mi-a prescris si cortizonMna,cam atat despre noi......Sper sa se linisteasca apele si pe la noi nitel,si pote duminica reusim sa ne adunam(familionul),pt. o felie de tortPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Flosideea,acum am vazut ca in data de 2 a fost si ziua ta.....scorpioanca micaLa multi-multi-multi ani fericiti alaturi de minunata ta familie!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_amira09 spune:

Salutare!http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=25 Aici puteti sa ne votati la concursul CLIPE DE VARA- sar-1 si sar-2. Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_amira09 spune:

crixia- gata am votat.Superba poza!Bafta!

Mergi la inceput