Zmeurici de iulie-august 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 13
Moniland spune:
Patricia LA MULTI ANI!!! zile senine si fericite sa ai!!!!
Flosideea, multi ani fericiti si sanatosi alaturi de cei dragi
Giova, m-as fi scos f. bine cu bani dar vrea cadou si nu stie ce cadou . Mai are o fetita de 2 ani jumate si i-au ramas o gramada de lucrusoare frumoase de la ea. Mai mult decat atat au de toate inclusiv bani, deci nu le lipseste nimic. Doar cadoul de la mine si eu nu stiu ce.
Elena, da cu fetita ar fi fost mult mai usor, dar la baiat.... Ma uit pe net dupa masina de care ai zis. Oricum sora-sa are una electrica cu pedale si merge prin curte cu ea. Deci tot ce le trece prin cap au.
Mamici de baietei voi ce ati primit la botez si va mers la suflet?
Ma gandesc sa ii iau un mulaj de manute si picioruse. Oare bijuterii la baietel?????
de gemenute Laura Ioana si Irina Maria
pooh spune:
Hello,am ajuns si noi acasa de la doctori....Balazs are otitaAseara am observat ca ii curge urechiusa stanga,,azi am fost la ORL,a primit antibiotic,uofffff.Eu nu pricep nik,am fost de 2 zile la 3 medici,fiecare l-a controlat la ureche si al meu nici mac n-a scos....normal ar fi trebuit sa-l doara,nu?Probabil si din aceasta cauza a fost asa de marait,eu am bagat totul pe seama dintilor.....Off,mai fetelor,ce repede se bolnavesc copilasiiPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Giova spune:
Moniland la baietei cica se poarta in loc de bijuterii, o moneda de aur. se gasesc la banci de obicei.
daca au de toate, of...ce greu este sa iei ceva.
Elenada si edi se baga pe sub pat si cand sa iasa da cu capul. ieri l-a gasit intepenit de 2x intre mobila din living si perete. doamne cate traznai face si el....ultima faza e cu aruncatul chestiilor de pe balcon.
cu tavalitul pe jos si eu il las....daca nu merg in directia care vrea el, se lasa de mana mea si se arunca pe jos...treaba lui...l-am lasat....se uita la mine, se ridica si vine frumos dupa mine.
acasa se arunca pe burta si da din maini si din picioare....sper sa nu-l tina mult chestiile astea, sa fie doar o faza. cu toate ca, cu Marco nu am trecut prin asa ceva.
Pooh of....a facut fisura de timpan? dragul de el...acum nu-l mai doare, dar l-a durut pana s-a fisurat timpanul.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
ungaras spune:
Buna fetelor. Am zis sa nu mai scriu, ce sa scriu ca la noi nu s-a schimbat nimic. Acum insa am citit ce spune Elenada si nu am rezistat. Noua nu ne da nimeni crema cu cortizon. Nu s- a schimbat nimic doar ca si eu am schimbat scutecele si am revenit la crema de galbenele. Nu trece. Pentru o zi incepuse sa faca cojite albe dar cum sa se vindece daca de trei zile o gasesc la cresa cu scutecul murdar. Ele zic ca tocmai a facut ba azi m-am infipt rau in ele si vorba aceea eu sunt romanca nu stiu sa vb incet si dulce cand sunt nervoasa. Au facut niste fete... sper ca le-a intrat in cap ca mama de Maria- Catalina nu e intreaga la minte si sa o schimbe de scutec cand trebe. Elenada, daca gasesti leacul minune te rog sa ne spui.
Asa ca iritatia o pastram. Altfel fata mea toata ziua danseaza si se da in leagan. I l-a fixat taicasu si numai uta uta toata ziua.
De cateva zile ploua si e vant iar in parc avem doua posibilitati: pe jos si atunci venim noroite din cap pana-n picioare sau in carut si numaram castane. Macar sunt multumita ca se joaca la cresa cu copii ca altfel nu mai vedea ea copii pe strada sa se joace.
Giova nu stiu de unde vine treaba asta cu felinarele o sa citesc pe net. Ti-am vazut baietii si sunt niste scumpi. Cand il vad pe Edi ma gandesc ca mi-ar placea sa am si un baietel.
Cu restrictiile si noi avem probleme, aseara s-a ridicat pe varfuri si s-a agatat cu mainile de gratarul de la aragaz care era cald, numai ce stinsesem focul. Nu s-a ars.TAicasu a incercat sa i explice ca nu e bine , nu e voie acolo si el a pus-o deoparte singurica dar ea a fost foarte fericita asa ca nu stiu cum sa facem.
Pe strada se holbeaza si ea la oameni si unde vede grupuri se baga in mijloc si se uita in sus la ei pe rand. De cele mai multe ori barbati. Eu o las si astept sa o trimita ei la mama. Mai are si un fel de a da din gene si se uita cu coada ochiului.
Cornelia, ce a facut, a sarit pe deasupra? Eu i-am scos trei bete dinalea si coboara ea singura dar noapte nu poate ca e in sacul de dormit si sta cumintica nu vrea jos.
La multi ani sarbatoritelor!sa fiti sanatoase sa va bucurati de traznaile zmeureilor
uliiasi spune:
Buna, mamici!
La multi ani Patricia, Flosideea! Sa fiti sanatoase sa va bucurati de tot ce va inconjoara!
pooh, multa sanatate lui Balasz si sotului. Of, cate belele...
ungaras, bravo, bine ca le-ai zis vreo doua. Cum se poate sa fie asa de neglijente tantiile alea? Mai ales ca situatia asta la MC e de multa vreme. Ar fi trebuit s-o tina in mod special sub supraveghere si s-o schimbe mai des. Cati copii sunt in grupa ei?
Eu mi-s cam nervoasa in mom asta...ma tot chinui sa dezvat copilul de adormit in carut ziua, ieri dupa vreo ora de plimbat prin camera a adormit cu mine in pat. Azi s-a foit ce s-a foit de dupa 2 ore plangea de oboseala dar nu dormea in ruptul capului. Evident ca a adormit la 3 minute dupa ce l-am pus in carut. Nu stiu cum sa fac...e vina mea ca l-am invatat asa, dar nu ma duce capul cum sa repar beleaua. Noroc ca seara adoarme frumos in pat cu mine.
Afara nici el nu ma baga in seama cand il chem la mine sau ii spun sa nu se duca undeva. De regula ma opresc cu carutul langa alte mamici cu copii, las carutul acolo si eu ma duc in plimbari cu juniorul. Il las in legea lui sa faca ce vrea si-l opresc de la treburi periculoase. Si el se uita in gura oamenilor, se opreste si se uita la ei, dar de cele mai multe ori rade la ei sau incepe sa vorbeasca in bebeliceasca lui asa ca respectivii nu apuca se se simta deranjati, incep sa converseze cu el.
A, si cu jucariile altor copii e chestie clasica, nu s-ar uita la jucariile lui in veci. Dar daca vede o minge de o alta culoare deja a lui nu mai e interesanta. Asa ca eu imi pun in carut o serie de jucarii (minge, chestii de tras cu atza, etc), le scot cand ajung in parc, asa incat sa faca copiii schimb de jucarii intre ei si sa nu ma simt eu cu musca pe caciula ca al meu se joaca cu jucariile altora si eu nu ofer nimic in schimb...
Moniland, si eu tot o jucarie mai shmechera ti-as recomanda sa iei(nu cred ca au copiii aia chiar toate jucariile care s-au inventat, cauta si tu pe niste site-uri de jucarii mai smechere). Mie personal nu-mi place ideea de bijuterii la copii, bratari, lantisoare si alte cele, daca cineva i-ar da copilului meu un cadou, clar as vrea sa fie ceva de care sa se bucure copilul, ori el n-are idee ce-i aia bijuterie(decat dupa ce o baga in gura sa vada ce gust are ).
Una peste alta, vad ca la toate e o perioada in care nervii ne sunt pusi la incercare. Mi se pare ca trebuie sa fim foarte atente de cum reactionam la fiecare gest al lor, e asa de sensibila treaba asta si asa-mi pare rau cand mi se intampla sa mai ridic vocea sau sa-mi pierd rabdarea, Doamne...(dupa ce se duce David la priza pt a nu stiu cata oara de ex...). Norocul meu ca nu se intampla des, dar o data e suficient....
Gata, va pup, sa va bucurati de ziua de azi, e asa frumoas afara!
(Azi s-a internat sora mea in spital, s-a dus la control si au oprit-o acolo, in curand voi fi oficial matusica! Multumesc mult pentru urarile de bine!)
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
ungaras spune:
Uliiasi nastere usoara surorii tale! cred ca ai niste emotii...
Si prietena mea a mers azi la spital la control si au oprit-o acolo pentru ca bb nu-i tocmai bine si maine dimineata o sa nasca. Eu tremur toata, asa de mult mi am dorit sa fie bine cu ea, dupa ce am patit noi am zis ca o sa fie usor cu ea dar nu e asa. Si mor de necaz ca nu pot sa o ajut.
La cresa sunt patru copii la o ingrijitoare sau cum s-or chema. si sunt toti vreo 8 sau 10 , nici nu stiu ca nu vin niciodata toti copiii.
Corinna1982 spune:
Salutare!
Flosideea, Pooh si Patricia! sa fiti sanatoase si sa va bucurati de puii vostri!
Pooh, cat a trecut de cand ati facut ROR? Otita este una din reactiile posibile ale acestui vaccin.
Moniland, jumperele parca sunt mai recente si poate nu au, iar baieteii se distreaza cand sar in ele.
Alina spune:
La multi ani fericiti! pt Pooh,Patricia si Flosideea!
Sa fiti sanatoase,iubite si fericite!Petreceri frumoase!
Fetele,
nu am mai apucat sa scriu,e de groaza cu timpul asta .
Elenadaeu stiu ca nu e bine sa folosesti servetele umede.Numai si numai cind sunteti in vizite si chiar e necesar.In rest,spalat cu apa simpla si uscat cu uscatorul de par,aer caldut spre rece.In vara,cind am fost la Barcelona,la conferinta era si un tip de la Procter&Gamble,de la departamentul de cercetare(era biolog de profesie)si mi-a zis,asa din interior ca servetelele umede sunt "schrot".
Eu nu as incerca cremea cu cortizon,sigur ii va trece si ii va apare iarasi cind opresti crema si apoi cortizonii sunt cum sunt...
Vorbiti de educatie.Si la noi e zile grele .Experimentez si eu trintit pe jos,aruncat,mers in toate directiile si chiar muscat .E pt prima oara la noi,fiica-mea era alt fel,calma si mergea distrasul atentiei,nimic din cele de mai sus nu-mi e cunoscut de la ea.Eu,pina acum l-am lasat putin pe jos si apoi l-am luat frumos,i-am explicat ca trebuie sa parasim parcul(era innebunit dupa topogan),ne asteapta tata acasa si in plus,vin mistretii(chiar i-am arat unul furios in momentul acela).Bineinteles ca nu s-a linistit de tot dar parca nu a mai fost asa inversunat,i-am sters minutele si i-am dat sa rontaie o napolitana de orez si s-a calmat.
Incerc sa-i explic frumos de fiecare data cand il iau de undeva,de ce nu e voie acolo,sigur ei pricep mai mult decit credem noi asa ca eu perseverez.Am si semnale ca pricep mai mult decit credem noi:de ex,i-am zis ca inchidem usa de lemn ca e periculos pe scari si cu timpul nici nu mai e curios de scari,pindeste sa vada daca inchidem usita si daca nu,se repede sa o inkida el .
Ma rog,exemplele pot continua.
Din 14 nov,avem si o baby-sittera specializata,a lucrat 20 de ani cu copii mici,o sa trag cu ochiul ce metode de linistire va folosi si poate mai invat si eu ceva.Va veni 2 zile/sapt,cite 4-5 ore.
Theea,tu ma intrebai unde locuiesc in Germania.Locuim pe linga München.Tu am vazut ca esti in Londra,e printre primele locuri de vizitat pe lista mea,chiar sper sa ajungem curind .
Gata,fug sa-i dau papa la puiu'mic,mai vin io...
elenada spune:
Alina nici eu nu as fi incercat crema dar ana are aceasta iritatie de la sfarsitul lunii august. Avem trei luni de cand ne chinuim cu ea si chiar nu a trecut cu nimic. Am si spalat-o si tot nimic. Din pacate nu pot sa ii spal de fiecare data cand ii schimb pt ca imi este greu cu amandoi. pe unul il spal si celalalt devasteaza prin baie dar si asa pe ana am spalat-o vreo cateva saptamani si degeaba. azi am dat-o odata cu crema. sper sa treaca ca nici asa nu mai putem continua.
Pana acum nu au avut nici o iritatie la fundulet. Chiar ma bucuram ca uite ca piticii mei nu se irita.
elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
lucialu spune:
Pooh, sanatate puisorului Balasz! Offff! si ce doare ca stiu ca am avut, asa ca intelege-l.
Elenada, Unguras nu stiu dc tu poti face rost...deci noua nne-a mers super cu Reviken, recomandat de Pooh si POgos. Am inteles ca in farmacii mai este crema Petrini, preparata de ei, destul de vestita printre mamici, cu rezultate ft bune la cineva apropiat noua.
Mamaaaa Elenada, pai tu esti eroina, pe bune ma gandesc la tine si la Moniland ce-o fi pe pielea vostra!Si cand te gandesti ca visul meu era in prima tura doi gemenasi
Unguras la voi e boierie cu o ingrijitoare la 4 copii.Si uite ca mai gafeaza si asa.
Felicitari Danielle pt sarcina cu Benjamin!
Chance nastere usoara!
Giova ai fecior maare, fara tzitza la purtator. Felicitari! Si noi tot de Melania luam pantoci. App:fetitele zmeurici ce nr au la picioruse? A mea are 20, si ii vine lejere incaltarile.
Moniland si mie imi pare un jumper ok. Acusi vin mosii, iar bat magazinele si nu am idei, decat vagi rau
Mai, ce v-o apucat pi tati sa va intoarceti la Romanica? Sper sa va fie bine aici, ca tare urate vremuri sunt.
cuscra mea n-o mai dat pe aici.
NB! si WE minunat!tufa!