Zmeurici de iulie-august 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 10
Motana spune:
Clara dear, vad ca voi sunteti pe drumul cel bun in ale educatiei, f bine. Eu mai speculez una alta ce aud dar nu am citit cartea cu toddlersii, si nici altele de fel, tare as avea nevoie.
Doar imi amintisem de time ins alea de aia am zis. Mai da aici infos ce zice Karpul, mai ales ca la voi merge bine, sa ne mai educam si noi
Ce fain ca Bryce asculta la Nu, toti inteleg dar unii o iau sau nu razna, e grele.. hehe!
Giova, n-am mai gasit leggings, zicea matusamea ca ii impleteste, de acum ii dau pantalonasi lungi, dar ar fi buni si unii de aia. Felicitari pt. intarcare si Edi numara, auzi la el, bravo! E bine sa ai un frate mai mare cred, stimuleaza.
Blanca, si noi tot cu oscillo si vit C cand da de raceala copila, pana acum a mers numai asa, am fentat racelile. Da, ramanem in Romania noi. Am mai dat strigat pe aici de intalneala, dar nu s-a ivit nimic. M-am mai vazut cu pogos, alinutza asa, pe rand.
Va pup
flosideea spune:
La multi ani,pooh!!Sa fii sanatoasa,fericita si sa ai parte numai de bucurii si impliniri alaturi de comorile tale!!
uliiasi spune:
La multi multi ani fericiti, pooh!!! Sa fii sanatoasa si implinita! Cum sarbatoriti? Asteptam tooort!
Motana, chiar ca la voi e o mare schimbare cu clima. Ma incurc eu cu imbracatul asa ca la tine se intelege. Sa-i pun doar hanorac? Sa-i iau si geaca? Sa-i pun 2 bluze?!
Mi-ar placea si mie sa facem o intalneala, desi nu stiu cat am putea sta de vorba intre noi, ca zmeuricile o sa ne duca care incotro la plimbare. Dar ar fi dragut intr-un weekend. Noi de regula in timpul saptamanii mergem in parculetul Obor ca e cel mai aproape, iar in weekend ne place sa mergem in parcul Circului, au multe leagane, topogane si alte treburi potrivite pt copii de varsta zmeureilor nostri. Am mai fost si in IOR, dar acolo au locuri de joaca pentru copii mai mari.
Ma duc sa ma intind putin pana se trezeste juniorul, doarme deja de 2 ore si...
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
PatriciaArdeleanu spune:
Pooh, la multi ani!! sa fii sanatoasa si iubita~!!
Motana, sa va fie de bine. eu am zis ca daca se pune de vreo intilnire, vin cu placere daca pot.
La noi tinuta cea mai comoda in casa e in body+dres
monica2008 spune:
pooh la multi anisa dea dumnezeu sa fii fericita si sanatoasa alaturi de cei dragi
monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
theea spune:
POOH LA MULTI ANI fericiti alaturi de cei dragi!!!
Noce ba da trage Alessia de mine sa ii dau TI-TI dar de obicei ii distrag atentia sau ii dau un fruct sau altceva sa manance depinde .S-a cam invatat cu 3 mese de titi pe zi ,numai ca nu prea mai vrea sa manance mancare.Noi eram pe autodiversificare dar cand au fost ai mei la mine in vara au invatat-o sa ii dea la lingurita cel putin la amiaza si de atunci au inceput si ifosele.Momentan daca ii dau la amiaza in manuta legumele nici sa nu le vada .Scoate limba afara si le linge un pic si cand da de gust le arunca ,ma termina cand vad ca arunca mancareaNu stiu ce am sa ma fac dimineata ii dau paine cu cate ceva si mananca singurica la amiaza e problema
Giova multumim ca ai incercat sa votezi cred ca iti cere sa treci litere din numele Alessiei asa a patit o vara de a mea
Pt cine vrea sa ne mai voteze aici:http://apps.facebook.com/baby_modelcomp/entry/843625
Pupici o noapte frumoasa
cezara
Moniland spune:
PoohLA MUTLI, MULTI ANI SANATOSI SI FRUMOSI ALATURI DE CEI DRAGI
theavotat . Ma gandesc ca poate ar fi bine sa o iei treptat adica si cu lingurita si cu bucatele pe care si le ia singura. Eu asa procedez la pranz, le dau cu lingurita dar le pun la dispozitie si un bol cu ceapa sau legume, depinde ce mananca la acea masa sau le dau in manuta paine. Cand dau semne de plictiseala le dau lingurita in mana si incearca sa manance singure, bine ca intre timp si-au terminat portia.
Tocmai m-am prins ca se poate vota doar cu simpla adresa de mail fara nicio verificare. Am bagat 3 voturi si mai bag cu adresa altora de mail.
de gemenute Laura Ioana si Irina Maria
Cornelia spune:
zmeuricile!
Daniele, sarcina usoara in continuare, multa sanatate si ... rabdare .
Pooh, la multi ani fericiti!
Eu tot in fuga, dar daca tot mi-am facut putin timp de DC, am zis sa fac si urarile de rigoare.
Giova spune:
Pooh draga! sa fii sanatoasa, iubita si fericita alaturi de puii tai si de toti cei dragi!
Noi bine, tot pe afara suntem, sau prin casa, fara chef de scris si de facut nimic.
Am de calcat, trebuie sa fac curat si sunt fara tragere de inima.....numai as sta.
Theea am votat azi, am reusit. Trebuia sa introduc doar anumite litere din Alessia, eu prima data am bagat tot cuvantul si din cauza asta nu a mers.
Motana Edi a invatat multe cat a stat in Alba la bunici. acasa nu prea vrea sa invete cine stie ce...doar cand are chef....
fetele ce mai faceti voi?
fug la intins rufe si calcat.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi