Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***266***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

asa e, ilinca, e tare sistemul si ma mir ca nu se implementeaza peste tot; da satisfactii maxime cu investitii minime.

simply, ma duc, ma duc, am luat biletele, am pus ziua de conced, amu ramine sa termine astia greva benzinei, ca sa nu merg pe jos merci de aprecieri, le iau ca fiind personale la fel di mababei


Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

GINA, Calinutul accidentat.
GIANINA, uitasem sa-ti zic ca m-am spart de ras la imaginea ta "inveselita" de leacurile alcoholice dis-de-dimineata!
DENISAMADA, Adelake era efectiv in chiuveta? Cu poponeata? Se urcase singura? hahahahahahahhaha!


http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Ilinca vad ca ti-a mai raspuns cineva inaintea mea. Nu stiu daca e un must have, noi nu l-am luat dar nici nu prea am avut nevoie de el, dar vad ca vrem nu vrem la un moment dat tot ne lovim de ceva care sa necesite prezenta lui. Sincer mie mi se pare un gaget scump, unul bun coasta ca pret mediu cam 2 mil ceea ce pt noi e mult. Ideal e, daca ai de unde sa imprumuti unul, astfel ca in situatii neaparat necesare sa stai fara grija ca poti sa-l ai la dispozitie. La noi de curand a achizitionat soacra asa ca daca tot e la dispozitie si ajuta sa treaca boala mai repede de ce sa nu profit.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Aaaa, deci aerosolii astia sunt oarecum echivalentul inhalatiilor...pfoai, cat ma innebunea maica-mea cu inhalatiile astea, uram sa stau sub prosop deasupra vasului. Totusi, oarece efect aveau, nu pot sa neg. Deci or fi buni si aerosolii astia dar nu e ceva magic aparatul ala, dupa cum vad eu nu-i nici tichie de margaritare dar nici "must-have"

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

hai c-am adormit in cada, ma duc sa dorm mai bine in pat, e mai confortabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Sympli pup mi-a fost dor de tine, am vazut ca ai reaparut dar n-am apucat sa-ti spun cat de mult ma bucur. Profit acum.

Si inca un pupic pt bebeii si maicile cu accidente nefericite Anamariame,Kea si Ketutu,Calin de Gina, sa treaca repede , ranile, vanataile si toate cele.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Fetelor astept sfaturi pt aerosoli.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28
si o faza referitor la rapiditate: ma duc aseara la chiosc ziare sa cump pisicile aristrocate, mai era doar una in vitrina, vanz nu era, eu prima mai vin 2 tipe, revine vanz si eu cer pisicile tipa nu mai am, ba da in vitrina, a am uitat la care o tipa langa mine razand"nu putea-ti doamna sa mai stati la semafor putin?"

dragastoasa de Dragos




Si noi am iesit ieri sa luam "Pisicile aristocrate" si "Ice Age 1", si pentru ca era umed afara, n-am mai luat si caruciorul, l-am luat pe Ianis pe jos, a facut o distanta de 10 min intr-o ora jumate, pentru ca se oprea la fiecare bebe intalnit in cale, la fiecare scara, masina, baltoaca, gard, frunza



Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

ILINCA, de prospectul metoclopramidului si eu m-am speriat si nu-l consider o optiune nici pt mine, dar pentru copil!

GAZA, . Eu aerosoli i-am facut doar cu ser. Am pus o data si vibrocil, dar nu i-a placut si am renuntat.
N-am apucat sa-mi zic parerea la momentul cand ai lansat tema despre defence si self-defence la actiunile Gazulinei batause, dar eu nu cred ca "violenta" asta e o problema, e doar o faza, nici nu sunt convinsa ca e necesara o "interventie" speciala...E normal sa vrea copilul sa se impuna si incearca intai metoda oferita de instinct, "karata", ale carei consecinte le vede in cel mai scurt timp. Mie mi se pare suficient sa te feresti, cum face Monnvas, si sa dezaprobi. Si nu cred in "traume" asupra altor copii, in dezvoltare de comportament antisocial, etc. E doar o actiune conforma cu un impuls, impuls pe care il simtim si noi ca parinti, si ne e greu sa-l cenzuram de multe ori...
Hai sa va zic exemplu. Eram cu piticul in Ikea, la locul de joaca din sala de mese, prilej de mare bucurie pentru el! Dupa ce a chiuit bine de bucurie si s-a postat in fata fiecarul copil de-acolo (erau vreo 5-6), scrutat din priviri, mangaiat parul si obrajii fetitelor (care i-au dat voie), studiat intens activitatea fiecaruia, testarea jucariilor (numai pe cele folosite de altii), etc, s-a amestecat in joaca unei fetite mai mari care potrivea rolele alea invartitoare alb-negru, numai pe culoarea neagra. Evident ca amestecandu-se, Luca i-a stricat fetei "munca", lucru care a iritat-o si l-a impins cu cotul ca-colo, mormaind. Luca, nedumerit, se duce si repeta gestul, asteptand clar reactia: aceeasi! Eu intre timp ma trasesem aproape, gata de interventie, dar roasa de curiozitate. Atunci Luca a dat sa o ia de cap (BB3 cunoaste miscarea), iar fetita s-a ferit. Eiiiii, pa nu s-a inrosit plodul de nervi? A casunat pe ea, dar l-am prins din zbor. In schimb, nu l-am mai putut lasa acolo la joaca, indiferent din ce unghi, pornea glont catre ea ( fara proteste sau manifestari vocale) "sa-i dea". N-a apucat sa-i arda decat vreo doua sterse. A trebuit sa plecam, ca iesea nasol! Si asta nu este un comportament reprezentativ pentru Luca. E bland de obicei. Dar e si el om!
In fine, cum am mai spus, pe-aici se intervine fizic intre copii doar in cazuri de forta majora. Se mai striga de pe margine, dar confictele tot copiii singuri le rezolva de fapt. Si imi place chestia asta!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Simply, you made my day!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput