Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

vai creem, imi pare atat de rau! refacere rpida si te mai asteptam pe la noi!

dia_hubby bine ai venit! In legatura cu greturile nu prea te pot ajuta! am tras-o din greu la prima sarcina pana in ziua in care am nascut si solutie nu am gasit :( Poate te ajuta metocloprmidul. e singurul medicament antigreata care il poti lua. La mine nu a mers pt ca aveam reactii adverse la el. Incearca mancarea rece, nu cea gatita calda. stai mai mult in semi-intuneric daca e posibil....

fetelor, gasiti pe prima pagina a subiectului, sub lista de gravidute corespondentul luni-saptamani sarcina:

luna 1= 01-05 sapt......luna 4= 14-18 sapt......luna 7= 28-31 sapt.
luna 2= 06-09 sapt......luna 5= 19-22 sapt......luna 8= 32-36 sapt.
luna 3= 10-13 sapt......luna 6= 23-27 sapt......luna 9= 37-40 sapt

la mine raceala da semne de disparitie. doar tusea ma mai chinuie. sper sa nu se ajunga la complicatii. Sofi deja merge la gradinita.

----------------------------------------
Marina9+ & ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

buna burtici!
cum va mai simtiti? greata? arsurile la stomac? insomniile? oboseala? toate la "locul lor"? si la mine... deci, zic sa ne bucuram de ele, inseamna ca bb-ii sunt acolo si se dezvolta :)
or trece si astea, la un moment dat.
eu am inceput sa mai pot manca, dar nu mereu. daca o mancare a mers o data, a doua oara e fff posibil sa nu mai vrea sa stea in stomac. :))
dar... o dau afara, si trec pe niste sticksuri cu susan (nu cu sare!!!) de la croco. au scos niste pachete cu sticksuri lungi, la pret de 0,9 ron. o minunatie! vi le recomanda, cand nu puteti manca nimic, incercati-le. putin, dar sa fie ceva in stomac. :) eu ma "bat" pe ele cu baietelul meu. :))

Mamica de baiat mare si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

alina_anto, Alayna, Felicityhope, creem imi pare asa de rau
Multa putere si sa treceti cu bine peste pierderea suferita.

Ca si simptome eu am greata, rau, pofte, nervi, somnolenta.La prima sarcina am avut greata in vreo 4-5 zile, dar a disparut in cateva minute, acum greata tine aproape toata ziua si cateodata mi se face rau de cred ca trebuie sa alerg la baie sa dau afara (inca nu s-a intamplat).

Am emotii pt ca maine ma duc la doctor prima data sa vad daca e fixat bebe unde trebuie si daca-i bate inimioara.
Fetele care ati anuntat la servici, pe langa adeverinta de la medic v-a mai trebuit ceva instiintare tip? Eu asa tin minte de acum 3 ani, dar nu mai gasesc si ma gandeam ca poate aveti voi undeva la indemana.

O saptamana usoara si numai cu vesti bune.

Lilly 7+ , mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

eu nu am dat decat instiintare de la medicul de familie. nu mi-a cerut nimeni vreo hartie in plus.

Mamica de baiat mare si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluM2 spune:

Cream, imi pare f rau pentru durerea ta.
Multa, multa sanatate si ai grija de tine.

Bafta la dr Lilly!

Eu ma simt binisor, mi-e foarte somn si am luat deja in greutate vreo 3 kg de nici nu imi vine sa cred.

Mie mi-a dat azi un coleg de la Personal un model de instiintare ca sa il completez, daca vreti il scanez si il trimit pe mailul comun.

Multa sanatate, va pup pe toate

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Eu am dus adeverinta de la medicul ginecolog si instiintarea mi s-a spus de la Resurse Uumane sa o fac eu de mana, nu exista un formular tip. Asa ca, am facut-o frumusel si am scris doar ca le aduc la cunostinta ca sunt insarcinata si in cate saptamani, si a fost super ok.

10+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april_25 spune:

Buna, burtici!
Imi pare tare rau ca trebuie sa treceti prin aceste momente... alina_anto, Alayna, Felicityhope, creem Suntem alaturi de voi.

Incertitudinea asta ne streseaza enorm. Cel putin pe mine. Desi sunt sigura ca si pe voi. As vrea sa ni se spuna ca de acum totul este bine... si ca nu mai avem de ce sa ne facem griji...

Eu m-am speriat foarte rau sambata. Am avut 2 junghiuri foarte puternice in uter. M-am dus la doctor de urgenta. Din fericire totul era bine...bebe a crescut si era la locul lui. Dr a zis ca nu poate sa-mi spuna de ce m-a durut asa rau. Abia astept sa treaca cele 2 saptamani jumatate ca sa mergem iar sa-l vedem pe bebe...

Lilly, te asteptam cu vesti bune!

Eu nu am dus nimic la scoala. Nici nu am anuntat. Am zis ca dupa 12 noiembrie anunt.

P.S. Vreau si eu adresa si parola de la mailul comun pe de yahoo.

Bunul Dumnezeu si Sfintii Parinti Ioachim si Ana m-au ajutat, sunt 10+

minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Am de vanzare o pereche de pantaloni de gravida noi, culoare grena, din raiat, grosuti pentru iarna, marimea M - pret 25 ron. Daca mai este cineva interesat va rog sa ma contacteze.
Multumesc inca odata si scuze de deranj

Mami de Maria (20.10.2009) si... acum FERICITA
Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata!!!

Off fetelor,imi pare atat de rau...inteleg prin ce treceti...sa va dea Dumnezeu putere sa o luati cat mai repede de la capat!

Cati offf,ce s-a intamplat???Nu mi-a venit sa cred cand am citit...

Poftiti la o cafeluta!!!Eu mai beau,dar cate o gurita,2,ca mai mult nu mai pot...nu merge si gata...

Sa aveti o zi frumoasa!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 7+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Ramonella, si eu beau dimineata cate o cescuta de cafea...mie doctorul nu mi-a interzisIn timpul zilei, la serviciu, mai beau cate o gura de cafea decofeinizata, dar nu mereu

Cam slabuta activitatea in ultimele zile...sau mi se pare mie?

10+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput