Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(4)
Raspunsuri - Pagina 8
stefaniadinu spune:
Buna ziua burticutelor
Sunt in al 9-lea cer.....aseara am fost la medic ptr ecograful morfofetal de prim trim,bebe este f bine, l-a masurat din cap pana-n picioare si totul este ok.Supriza mare a fost ca translucenta nucala este de 1.8mm si s-a vazut si osul nazal.Este mare lucru sa se faca un ecograf performant ca atunci chiar nu mai sunt dubii,bebele meu este mei mic cu o saptamana deoarece eu nu aveam o menstra la 28 de zile si atunci in luna in care am ramas nu am avut ovulatie in ziua 14 ci in ziua 16,17.
Fetelor voua nu vi se pare ca medicii insista prea mult cu dublu si triplu test?Nu stiu de ce am impresia ca si cu testele astea este o intreaga afacere.....![]()

Va rog sa imi dati si mie id-ul si parola de pe emailul comun de pe yahoo.....mercic
Va pup si va doresc sarcina usoara
+12
miris_ spune:
buna... amiaza, as putea sa zic...
cafea beau si eu la servici, doar 1/2 cana cafea, completata cu lapte si miere. nu imi face rau, poate chiar bine, pt ca ma mai trezeste putin (eu avand insomnii-ma trezesc pe la 3-4 dimineata si bine'nteles ca ma ia somnul cand trebuie sa sune ceasul, la 6.45)
azi am fost si eu la analize la cantacuzino. pe 1 noiembrie am toate rezultatele, si e bine, pt ca pe 4 merg la dr.
ref. la ce zici, Ralu, exista si avantaje la starea asta de rau pe care am avut-o si o am eu
, si anume faptul ca nu m-am ingrasat, inca. ba chiar am slabit cat ai pus tu pe tine 
bine, glumesc. important e sa ne evolueze bine sarcinile.
sambata mi-am luat blugi de burtici. ma simt asa de bine in ei... ce daca nu a crescut incat sa se vada (doar eu o vad
). eu simteam la blugii normali ca ma strang, nu ca se vede burtica. in fine... mi-am luat, ce mai..
si mi-am luat si sutien mai mare, pt ca am crescut de la 90C la 110D. l-am luat cu sarma, ca asa imi plac, dar moale... mi se pare perfect pt perioada asta.
si, zic si eu, ce e asa de slaba activitatea pe-aici?
v-am pupat. sa aveti o zi buna!
Mamica de baiat mare si
mormoloaca de 8+
honeys spune:
Buna burtici dragi,
Cu mari emotii ma inscriu si eu la odisee. Astept de ceva timp acest moment, asa ca....![]()
UM 17.09.2010 DPN 24.06.2011
sarcina obtinuta prinv FIV, prima eco - 8 nov.
MULTUMESC DOAMNE.
Valentina_D spune:
Stefania
...excelenta veste. Ma bucur enorm pentru tine si pentru ca te-ai linistit
Intr-adevar, ne stresam mult pentru dublu test si triplu test, dar recunosc ca eu chiar ma stresez mai mult decat doctorul meu. Atat de mult imi doresc acest copil dupa sarcinile oprite din evolutie, incat nu pot suporta gandul ca voi fi nevoita sa renunt la sarcina
Mi se pare ca timpul trece greu pana pe 9 noiembrie cand merg la eco pentru dublu test. Stiu sigur ca este eco 4D si sper sa vin atunci cu vesti bune
Bine ai venit Honeys
10+
my baby
MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s
ramo_jo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeys Buna burtici dragi, Cu mari emotii ma inscriu si eu la odisee. Astept de ceva timp acest moment, asa ca.... UM 17.09.2010 DPN 24.06.2011 sarcina obtinuta prinv FIV, prima eco - 8 nov. MULTUMESC DOAMNE. Felicitari si bine ai venit in lumea burticilor :) |
gravi 7+
RaluM2 spune:
Bine ai venit Honeys si multa sanatate tuturor!
Felicitari Stefania si mult noroc tuturor la analize!
Eu mi-am schimbat deja stilul de imbracat, am trecut la colanti (largi in talie sa nu ma tina deloc) cu pluoverase/rochite. Ma simt excelent si ma si complimenteaza toata lumea pentru ca eu eram numai in pantaloni mereu si e o mare schimbare pt mine.
Dar chiar nu mai suportam deloc pantalonii in talie.
O sa trebuiasca sa imi iau si eu blugi speciali ca sa am mai multe variante de imbracat.
Cred ca maine o sa primesc si rezultatul analizelor la sange, sper sa fie bine.
Voi v-ati facut analizele acelea speciale de secretie in sarcina (Chlamidia, microplasma si ureaplasma)?Si daca da,unde?
va pup
9+
honeys spune:
Multumesc pentru primire, sunt inca timida, e asa nou totul pentru mine.
Va pup.
DOAMNE AJUTA.
anna_i spune:
Ziua buna burtici!
Hop si noi pe aici, nu am prea avut activitate in ultima vreme din cauza unor mici "impedimente" cum ar fi: greturi (cu sau fara finalizare
), raceli, etc.
Dar, acum iata-ne la datorie! Saptamana viitoare avem si noi probramare la doctor sa vedem evolutia.
Honeys, FELICITARI! Bebe sanatos si la termen iti doresc! 
RaluM2, eu am facut toate analizele (inclusiv pe cele de care vb tu) imediat ce am constatat sarcina. Toate- la Medlife, unde e si dr care ma urmareste.
Ah, uitasem, vreau si eu adresa si parola de la contul comun, va rog. Multumesc.
Valentina_D spune:
Si eu tot la Medlife le-am facut
Anna, la ce medic mergi tu la medlife?
10+
my baby
MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s
anna_i spune:
Valentina, eu merg la dr. Bican. Deocamdata sunt foarte multumita de el, este foarte precaut, am facut o tona de analize ca sa stam linistiti ![]()