Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

eu sunt aici, cobza de racita....

bine ca Sofia incepe sa-si revina. Azi avem o saptamana de cand nu am iesit din casa cu exceptia plecarii la urgenta de miercuri noaptea...
Maine cred ca o scot afara la aer ca deja simt cum o luam razna....

----------------------------------------
Marina8+ & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

buna, burtici!

alina, imi pare rau pt ca s-a intamplat asa, si iti doresc multa tarie si multa sanatate, sa te refaci repede.

citindu-va, ma gandeam... cred ca mie nu o sa imi faca nimeni amnio, fara sa fi facut inainte macar d. test, asa-i? trebuie facuta si translucenta...

Mamica de baiat mare si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inna_33 spune:

Stefania, in timpul echografiei, ti-a spus ceva dr. despre osul nazal al bebelusului?Si acela este f important...

Nu te poti duce si in alta parte la echograf(la alt medic)?Eventual roaga-l pe medicul tau sa te cheme in spitalul in care profeseaza, sa-ti repete echografia.

Eu sunt inca in asteptarea rezultatului si am mari emotii...

+12

Mergi la inceput

Hopes, mie dr imi recomanda echografia de trim 2 la dr. Socolov din Iasi.Ai auzit despre el?

+12

Mergi la inceput

feletor, vin si eu cu problemele mele existentiale:
- gravida fiind, ce fel de aerosoli pot sa fac?

Mami Marina - Gospodina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniadinu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Inna_33

Stefania, in timpul echografiei, ti-a spus ceva dr. despre osul nazal al bebelusului?Si acela este f important...

Nu te poti duce si in alta parte la echograf(la alt medic)?Eventual roaga-l pe medicul tau sa te cheme in spitalul in care profeseaza, sa-ti repete echografia.

Eu sunt inca in asteptarea rezultatului si am mari emotii...

+12

Buna seara
Luni pe 25 octombrie merg la Provita in Constanta ,este o clinica privata unde are tot ce ii trebuie.De masurat os nazal si restul ce am mai auzit eu de la fetele de pe forum nici vorba ptr ca ecograful din spital este vechi si nu poate masura cu el asa ceva.In seara asta m-am uitat mai bine la analize si imi scrie ca la sindromul Edwards rezultatul este de 1/1900 iar la sindromul Patau's rezultatul este de 1/1000.

Va pup si va doresc sarcina usoara
+12

Mergi la inceput

Valentina_D, mie doctorul mi-a zis sa iau Arefam inca o luna, deci inclusiv luna a patra. Asta pt. ca a fost o sarcina mult asteptata..
Nici eu nu sunt convinsa cu Arefam-ul in luna a patra (una pe zi, seara), astfel ca am intrebat inca un medic despre asta. Mi-a raspuns ca nu este necesar si in luna a patra...dar daca medicul care ma urmareste si-mi cunoaste istoricul f bine mi l-a recomandat, sa fac asa cum mi-a prescris el...
Eu ma simt f bine, in sensul ca nu am sangerat niciodata, nu am avut greturi, dureri de burta...adica nici un simptom sa se alarmeze cumva dr. meu. Stie cineva ce poate fi rau daca mai iau Arefam si in luna a patra?
Multumesc mult!

+12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Inna, parerea mea e sa faci cum zice medicul tau...cu siguranta si eu il ascult pe al meu. Daca ei nu au motive de alarmare, atunci chiar trebuie sa ii credem

Deci, fetelor, sa nu radeti de mine, dar pe mine, daca ma intreaba cineva acum cate luni am....habar nu am sa ii spun. Eu stiu doar in saptamani.Am vazut pe prima pagina ca exista corespondenta intre saptamani si luni, dar ca socoteala, pe mine nu m-a convins . Sunt luni cu trei saptamani.....

Eu calculam asa: am 10 saptamani, deci sunt in 2 luni jumate'....e corect? Daca ma uit pe prima pagina, la 10 saptamani e luna a treia

10+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

eu vreau sa-m fac analzele la Synevo.Ce ati auzit rau de ei?

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005),Ana Iasmine(06.10.2007)si (DPN 8.05.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pico

eu vreau sa-m fac analzele la Synevo.Ce ati auzit rau de ei?

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005),Ana Iasmine(06.10.2007)si (DPN 8.05.2011)

ca de cele mai multe ori rezultatele sunt eronate....
mi-am facut si eu analizele acolo si a trebuit sa le repet in alta parte

Mami Marina - Gospodina

Mergi la inceput