Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefaniadinu spune:

Buna ziua fetelor

Multumesc da incurajari,eu si sotul suntem foarte optimisti ca vom avea un bebe sanatos(asa simtim noi)dar totusi vom merge sa facem si triplu test la Bucuresti si daca va fi nevoie o sa schimb si medicul(eu inainte de a ramane insarcinata mergeam la Giulesti la Dr Ion Ionut Andrei si asa rau imi pare ca nu am mers in continuare, dar cand trebuia sa fiu luata in evidenta de catre un medic Giulestiul era inchis).Fetele care vor face dublu sau triplu va rog sa nu va descurajati aceste rezultate proaste sunt fff des intalnite.Eu in toata aceasta perioada am tot cautat pe net despre translucenta, dublu etc si am vazut multe fete care au avut aceasi problema si au nascut copii sanatosi .Chiar si pe buletinul de analize scrie ca nu este un diagnostic ci o statistica.
Musettepink te rog sa imi trimiti si mie PM cu laboratoarele unde ai fost tu.mrs
Apropo vreau si eu id-ul si parola de la emailul comun de pe yahoo.
toate gravidutele si toti bebeii din burtici

Va pup si va doresc sarcina usoara
+12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Stefania activeaza-ti optiunea de mesaje private ca sa-ti trimit alea.

de Luca si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

2003igor, tu mai ai putin de asteptat, mergi saptamana viitoare....eu....peste doua saptamani jumatate

V-am zis, sunt un pic speriata ca o sa am aproape 13 saptamani atunci

10+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefaniadinu

Buna ziua fetelor

Musettepink te rog sa imi trimiti si mie PM cu laboratoarele unde ai fost tu.mrs
Apropo vreau si eu id-ul si parola de la emailul comun de pe yahoo.
toate gravidutele si toti bebeii din burtici

+12

Ti-am trimis mail,sa-mi zici daca l-ai primit.

de Luca si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april_25 spune:

Buna, burtici!
Imi pare rau ca nu am mai putut sa intru sa vb cu voi, dar am avut o saptamana tare aglomerata. Am vazut ca ati discutat despre multe subiecte care ma intereseaza si pe mine: daca a crescut burtica, daca va confruntati cu constipatia...

Multumesc fetelor care m-au ajutat atunci cu tusea. Am luat stodal si a trecut in 2-3 zile.

Am auzit ca pt constipatie este bine sa luam o ligurita de miere dimineata pe stomacul gol. La mine functioneaza. Voi ce alte remedii folositi?

Alina, imi pare tare rau. Suntem alaturi de tine!
Valentina felicitari pentru puiut! Apropo, tu cum te mai simti? Ai ceva simptome? Eu sunt in continuare fara simptome. Sanii parca nu mai sunt asa durerosi, dar au ramas mari. Nu am greturi. Pofte am destule....si stari de nervozitate...ma supar repede, dar e bine ca imi trece repede...
Mai am de asteptat 3 saptamani pana merg la doctor la dublu test.

Cred ca in curand ma vor lua si pe mine grijile cu dublu test. Mai ales din ce aud la voi.

Hopes tu ce mai faci? Cum mai esti?

Si nu in ultimul rand "LA MULTI ANI, Lia!" Multa sanatate si sa stea bebe cumintel la mami in burtica pana la 40 saptamani! Imi cer scuze pt intarzaiere.
Stefania, ma bucur ca esti optimista. Mamica simte si stie cel mai bine.

Bunul Dumnezeu si Sfintii Parinti Ioachim si Ana m-au ajutat, sunt 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april_25 spune:

Apropo, foarte frumos suna "Bujori si panselute de mai-iunie 2011".
Ma duc sa fac mancarica, dar mai trec si pe la voi!

Bunul Dumnezeu si Sfintii Parinti Ioachim si Ana m-au ajutat, sunt 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

April, eu tot la fel de bine a simt, fara greturi, fara pofte.
Apropo, si eu de fel sunt din Pitesti

Sanii ma dor inca, si cu starea de nervozitate mamai confrunt si eu, chiar daca ceva mai nervoasa eram si inainte. Am avut vreo doua zile dureri de cap, vad ca m-au lasat acum

Sunt mult mai linistita, si daca ma ajuta bunul Dumnezeu sa scap cu bine si de dublu test as fi si mai linistita. I-am spus si doctorului sa ma stresez si a zis ca nu are rost sa imi fac acum ganduri. Vedem dupa rezultate, care sper din suflet sa fie bune....la toata lumea..dar si la mine

10+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Am facut rost de vaccinul cu anticorpi Rh si mi-l face azi sotul.

Sanatate tuturor!
va pup mult mult!

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Buna fetelor
Alina- Anto, imi pare tare rau, sunt alaturi de tine!
Aprilsunt ok, m-au mai lasat greturile, dar starea de slabiciune, tremur inca nu. Oricum e nesperat de bine. Eu joia viitoare ma duc la dr.
Marina si Lavinia voi unde ati disparut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniadinu spune:

Musettepink am primit acele informatii de la tine.Multumesc mult

+12

Mergi la inceput