Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

musette, tu esti gaphic designer? si eu

----------------------------------------
Marina9+ & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Buna seara,burtici!
Hopes,imi pare tare rau!Si eu credeam ca scade riscul dupa 8-9 saptamani,dar se pasre ca nu,mi se face teama de fiecare data cand nu-mi mai este greata,din fericire insa revine destul de repede.
Bun venit noilor burtici!
Nu mai stiu cine intreba de ,eu am prestat numai din cand in cand,foarte rar,fiindca ma confrunt cu o totala lipsa de chef,am inteles ca se va schimba situatia dupa primele trei luni,dar n-am patit nimic si nici doctorul nu mi-a zis ca n-am voie.
Ce ma bucur ca mai sunt burtici la care se vede deja sarcina,ma temeam ca sunt singura,la mine se observa bine deja,parca as fi inghitit un balon,parca musettepink zicea asa?Nu ma mai incape bine nici pardesiul,care era largut totusi.
Imi pare rau pentru burticile racite,eu am scapat de raceala pana acum,sper sa ma ocoleasca si de acum inainte.
Ve pup si va doresc o seara frumoasa,fara greturi si insomnii!

9+

My baby

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina_1609

Mami Marina - Gospodina

dasi nu numai atat dar am vazut ca si tu esti(m-am uitat pe blogul tau de la semnatura) si economist si graphic designer si eu am aceeasi titulaturaf tare nu?

de Luca si 9+

Mergi la inceput

prettysunshine ce ai hotarat,faci pana la urma testul acela?cand?sa-ti tinem pumnii[:)

de Luca si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Citat:
citat din mesajul lui Marina_1609

Mami Marina - Gospodina

dasi nu numai atat dar am vazut ca si tu esti(m-am uitat pe blogul tau de la semnatura) si economist si graphic designer si eu am aceeasi titulaturaf tare nu?

de Luca si 9+

aham

Mami Marina - Gospodina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Citat:

prettysunshine ce ai hotarat,faci pana la urma testul acela?cand?sa-ti tinem pumnii[:)

de Luca si 9+

Musette,il fac pe 8 noiembrie,trebuia sa-l fac pe 10 noiembrie,dar m-au sunat ieri si m-au chemat pe 8,pentru ca pe 11 noiembrie e zi libera aici si n-ar putea procesa testul.Ma enerveaza chestia cu saptamanile,eu voi avea 11 saptamani atunci de la prima zi a ultimei mentruatii,deci doar 9 in realitate si citisem undeva ca testul e periculos daca e facut inainte de 10 saptamani,dar acum depinde cum sunt numarate.

9+

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

buna seara, fetelor! ce agitatie e in ultimele zile. eu nu ma simt bine deloc, mai ales cand vine seara, ma omoara greata. nu stiu daca mai sunt si alte fete, dar eu nu vomit, dar greata e permanenta, ceea ce cred ca e mai rau. am fost ieri la ziua unei prietene si mirosul de parfumuri si caldura din camera m-au terminat. imi doream atat de mult sa ma simt si eu la fel de bine ca ceilalti. si eu speram ca daca treci de saptamana 9 scad mult sansele sa mai pierzi sarcina, dar se pare ca nu-i asa. apropo de prestat, de vreo 2 luni nimic. nu simt nevoia, nu am apetit plus ca imi e asa de rau ca nici nu ma pot gandi la asa ceva. de-abia imi pup sotul asa incetisor. Doamne, sper sa treaca mai repede greturile ca ma deprima. va pup burtici si sarcina cat mai usoara

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

musette, te rog vreau si eu in listuta. cred ca mesajele mele ajung tarziu, dar daca il citesti iata datele mele: DN 07081981, UM 19082010, DPN 26052011. multumesc inca o data

10+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dia_hubby

musette, te rog vreau si eu in listuta. cred ca mesajele mele ajung tarziu, dar daca il citesti iata datele mele: DN 07081981, UM 19082010, DPN 26052011. multumesc inca o data

10+

esti in listuta!

de Luca si 9+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui prettysunshine

Citat:

de Luca si 9+

Musette,il fac pe 8 noiembrie,trebuia sa-l fac pe 10 noiembrie,dar m-au sunat ieri si m-au chemat pe 8,pentru ca pe 11 noiembrie e zi libera aici si n-ar putea procesa testul.Ma enerveaza chestia cu saptamanile,eu voi avea 11 saptamani atunci de la prima zi a ultimei mentruatii,deci doar 9 in realitate si citisem undeva ca testul e periculos daca e facut inainte de 10 saptamani,dar acum depinde cum sunt numarate.

9+

My baby

Bafta multa!Tinem pumnii pe 8,o sa fie bine!

de Luca si 9+

Mergi la inceput