Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(4)
Raspunsuri - Pagina 21
prettysunshine spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musettepink Bafta multa!Tinem pumnii pe 8,o sa fie bine! ![]() de Luca si 9+ |
Multumesc mult,Musettepink (a-propos,tare-mi place nick-ul tau
Dia_hubby,nici eu nu vomit,dar am o greata permanenta care se agraveaza obligatoriu dupa ce mananc si la anumite mirosuri.Plus ca nimic nu-mi mai place,doar chestiile nesanatoase,pe care nu le-as fi mancat nici moarta inainte de sarcina

Sper sa treaca pe la 4 luni,pe mine ma deprima greata asta permanenta,se rasfrange asupra psihicului,totul mi se pare cenusiu si fara culoare,cam cum vad mancarea in ultima vreme
Gata ca am inceput sa aberez,dau si eu vina pe sarcinaFetelor,am si eu o intrebare,mai ales pentru cele carora li se vede deja burtica,ce fel de haina,palton etc planuiti sa purtati la iarna?Pe mine deja pardesiul ma strange si era cel mai largut,va trebui sa-mi iau deja ceva,dar nu stiu ce,nici chestiile alea foarte largi care flutura nu-mi plac deloc si nici nu tin cald.Si nici in magazinele cu haine pentru gravide n-am vazut nimic de genul asta.
Gata,ma duc la culcare,azi am picat de somn toata ziua si acum parca vad ca ma apuca insomnia

9+My baby
Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.
dudu200705 spune:
Da, Musette, paragrippe e de la Boiron si ultima verif a prospectului spune ca a fost in decembrie 2006. Scrie asa : "datorita lipsei datelor suficiente privind administrarea medicamentului in timpul sarcinii sau alaptarii, se recomanda a se evita administrarea la gravide sau femei care alapteaza".
Eu stiam clar ca te poti trata homeopat in aceasta perioada si de aceea am luat tratam, indiferent ce scriu astia...si mai stiu ca muulti producatori trec chestia asta ca sa nu-si asume in niciun fel un eventual proces/ reclamatie...asta stiu tot de la dr nostru.
Chiar o sa-l intreb vineri; sper sa nu uit. Sunt de groaza cu uitataul...
Bun venit noilor viitoare mamici!
Sanatate si bebelusi de poveste!
Mami de Dudu (3 ani) si
13+
lumysti spune:
La capitolul "greata", nici eu nu stau prea bine. Am tot sperat ca daca sarcina trecuta am varsat toata sarcina, poate acum se intoarce norocul si voi scapa mai usor... dar parca e si mai rau! Mi-e foame, dar nu pot sa mananc aprope nimic. Sotul, saracul, e disperat ca nu stie ce sa imi mai faca de mancare. Se chinuie sa imi gateasca, si, daca reusesc sa mananc, dupa 5 minute vars tot. Sper totusi ca o sa treaca odata si starea asta.
Va pup si va doresc o zi fara greturi! 
6+
musettepink spune:
Neata!
Prettysunshine merci!
si eu poftesc numai la porcarii si chestii nesanatoase
Dudu incredibil asa ceva,eu zic ca e ok ca ai luat,e f adevarata chestia ca ei scriu asa ca sa se scoata la un eventual proces dar totusi mi se pare incredibil o data sa scrie ca e permis la gravide si alteori nu
.macar ti-au facut bine?
O zi buna si fara greturi!![]()
de Luca si
10+
april_25 spune:
Buna dimineata, burtici!
Hopes, imi pare tare rau. Suntem alaturi de tine si ne rugam sa-ti revii cat mai repede.
Sincer, ma ingrozesc aceste vesti....pentru ca stiu ce inseamna si, mai ales, pentru ca imi este teama sa nu mi se intample din nou. Ma rog incontinuu la Dumnezeu sa aiba grija de comoara noastra.
Toata lumea imi zice sa stau linistita, sa gandesc pozitiv...dar cine poate? Eu nu prea reusesc.
Mi se pare ca mai este asa mult pana pe 12 noiembrie....ufff, sper sa fie totul bine. Pentru toate!
Burtici, am vazut ca voi scrieti ca vi se vede burtica, Sper sa nu vi se para aiurea ce va intreb... Unde anume se vede? In dreptul buricului sau sub buric? Si la mine a crescut in dreptul buricului, dar am zis ca de la mancare (am o pofta extraordinara si nu am greturi....deci mananc foarte mult), dar mai jos de buric se vede foarte putin....
Sper ca nu v-am ametit!![]()
Noi suntem bine in continuare: fara greturi, pofta mare, multe-multe toane si cam obosita...
Va pup! Sa auzim numai de bine!
Bunul Dumnezeu si Sfintii Parinti Ioachim si Ana m-au ajutat, sunt
11+
minunea noastra
RaluM2 spune:
Buna dimineata,
Si mie mi se pare enorm de mult pana la eco de pe 16.
La mine toata burta e umflata, incepe treptat de la stomac si intr-adevar sub buric e mai proeminenta. Fetele au descris perfect ca "parca am inghitit un balon". Ciudat e ca a inceput sa imi creasca puful de pe burta. Sub buric cel putin e cam lung deja.
Vorbeati mai devreme de prestat
, nici eu nu mai am chef si s-au rarit substantial episodele. Sper sa imi revina cheful pentru ca exact la inceputul sarcinii aveam chef si erau si senzatiile mult mai tari ca sa zic asa.
Eu ma simt bine in continuare, ma apuc de ceva curatenie si as vrea sa ma duc la kiabi sa ma uit de pantalonii de care zicea Miris.
Haina de iarna deocamdata ma cuprinde dar nu pentru mult timp, ma gandeam si eu ce o sa fac. Ori o sa imi cumpar ceva mai mare, ori o sa dau o raita prin sifonierul mamei cand ma mai duc pe la ai mei.
Va pup, sa aveti o duminica minunata si fara greturi
9+
dia_hubby spune:
salut fetelor! musette, multumesc mult de tot ca m-ai pus in listuta.
prettysunshine, ce ma bucur ca nu sunt singura fara vomitat. incepusem sa cred ca e ceva in neregula cu mine. si eu mananc o chestii nesanatoase, cartofi prajiti si fast food. nu prea sunt indicate ptr mine, mai ales ca am avut hepatita c si trebuie sa am grija ce mananc. dar daca asta pot, asta mananc.
april si la mine burtica e la fel, mai mult in dreptul buricului si prea putin sub buric. acum nu stiu cat e burtica de gravida si cat sunt eu balonata
dar astept sa creasca si ma uit in oglinda in fiecare zi.
si eu sunt nerabdatoare sa vina mai repede ziua de 23 sa merg la ecografia morfofetala. poate vedem si ce e, ca tare sunt curioasa.fetelor vream sa va intrab, pe voi va dor organele? pe mine ma inteapa ficatul si fiera si rinichii...
va pup pe toate si va doresc o duminica frumoasa
10+
Valentina_D spune:

Eu am fost ieri la kiabi, dar nu am avut noroc. La blugii de gravidute am vazut numai marimi mai maricele, adica, in mod clar nu imi veneau.
La mine burtica e mai pronuntata sub buric...si zi de zi studiez si eu oglinda, parca as vrea sa ma trezesc dintr-o data cu burta maaare maaaare![]()
La fel ca pana acum noi, nu rau, mancam orice, insa parca am dormit mai mult ca oricand zilele astea. Si stam numai cu nasul in pozele de la eco
11+
my baby
MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s
floretronela spune:
Buna seara,
Hopes 
imi pare rau..
Noi suntem bine, un pic obositi dar in rest bine zic eu.
Pe 12 mergem la triplu test si abia pe 23 ne mai vedem cu bebe.. Doamne ce mult mai e pana atunci...
Va multumesc ca mi-ati raspuns la intrebarea referitoare la recoltarea celulelor stem. Parea o idee buna 100% acum nu mai stiu.. banii nu ma dau afara din casa, chiar as avea nevoie sa mai intre
, si sa dau o caruta de bani ca sa imi zica ca imi ajung ptr 15kg nu stiu zau..
Acum sa va zic alta..poate s-a mai intalnit careva cu asa ceva.. de cateva zile ma doare zona pelviana.. nu tare si nu tot timpul, dar destul cat sa ma puna pe ganduri iar ieri seara am avut o intepatura, un junghi nu stiu cum sa il explic de am zis ca ma rup in 2! Ati patit asa ceva? Ptr ca pana pe 23 e multtttttttt.
Va pupacesc pe toate!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------proteina S 26.4%, mutatii heterozigote MTHFR C667T si MTHFR A1298C
12+
floretronela spune:
Apropo de paragrippe.. eu mi-am cumparat cand am aflat ca sunt insarcinata la recomandarea unei prietene si pe prospectul meu scrie clar ca femeile gravide si care alapteaza il pot lua.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------proteina S 26.4%, mutatii heterozigote MTHFR C667T si MTHFR A1298C
12+