Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amidala spune:

Buna fetelor. Sunt noua pe forum si vreau si eu in listuta. Sunt insarcinata prima oara si foarte emotionata. DN 29.09.1986 UM 13.08.2010, DPN 20.05.2011
Va pup.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Wow ce de gravidute noi.Bine-ati venit si sarcini usoare.

hopes imi pare asa de rau.Multa putere sa treci cu bine peste.

Eu nu mai am greturi de miercuri si ma gandesc aproape non-stop daca e ok bebele, mai ales ca am avut o sapt jumate greturi si rau si apoi dintr-odata gata, au disparut brusc.
Ati mai avut asa ceva?

Weekend placut.

Lilly 7+ , mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inna_33 spune:

Buna seara fetelor!
Eu ma simt bine, am burta maricica...in schimb, pana acum (si asa sa ramana!) nu am avut chiar nimic!Nici greturi, nici ameteli, nici dureri de burta. Nu am zis nimic despre asta ca sa nu ma "deochi" singura!
M-as duce in fiecare zi la echo doar sa vad ca bebele este acolo si-i este bine!

Bun venit noilor gravidute si sarcini usoare tuturor!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudu200705 spune:

Bun venit noilor burtici!

Hopes, imi pare sincer rau de pierdere! Multata sanatate si refacere grabnica!

Musette, am luat paragrippe. M-am uitat cam lung pe prospect ca scrie ca nu se recomanda gravidelor si femeilor care alapteaza... eu citisem altceva pe net. Acum gandesc ca fiind produs homeopat, eu stiam ca astea-s singurele permise-n sarcina. Oricum am luat de aseara. Pana acum nimic spectaculos, dar avem rabdare.
Azi l-am dus pe Dudu la gradi dupa aproape 2 sapt de pauza. A venit plin de muci...
Ce sa mai zic?!...

Sanatate tuturor!

Mami de Dudu (3 ani) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui dudu200705
Musette, am luat paragrippe. M-am uitat cam lung pe prospect ca scrie ca nu se recomanda gravidelor si femeilor care alapteaza... eu citisem altceva pe net. Acum gandesc ca fiind produs homeopat, eu stiam ca astea-s singurele permise-n sarcina. Oricum am luat de aseara. Pana acum nimic spectaculos, dar avem rabdare.
Azi l-am dus pe Dudu la gradi dupa aproape 2 sapt de pauza. A venit plin de muci...
Ce sa mai zic?!...

Sanatate tuturor!

Mami de Dudu (3 ani) si 13+

Asa scrie?????cum naiba,ca eu am luat la greu si cat am alaptat si niciodata nu am citit asa ceva?e de la boiron da?au schimbat astia prospectul?o sa caut sa vad daca mai am prospectul in casa sa vad ce scrie si vb ta pe net zice ca e si pt gravide.imi pare rau ca te-am indus in eroare da chiar am folosit la greu si niciodata nu am citit asa ceva pe el:(

de Luca si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Dudu am gasit prospectul.deci e vb de paragrippe de la boiron.la mine pe prospect scrie ca poate fi folosit de femeile gravide si cele care alapteaza.sper ca nu s-a schimbat prospectul,cutia mea nu e cumparata recent pt ca nu am mai fost bolnava de mult si nu am mai luat dar sigur am folosit asa ceva in sarcina cu Luca si cat am alaptat.
http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=3330 uite exact ca aici scrie si pe prospectul din cutia mea de paragrippe.chiar nu inteleg,e sigur vb de acelasi produs?

de Luca si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluM2 spune:

Bun venit gravidutelor noi, sa fiti sanatoase si sa va fie cat mai usor!

Multa sanatate si fetelor racite, sa va reveniti cat mai repede, va pup pe toate!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Ce faceti?

Venim si noi cu oaresce vesti. Am fost la eco in seara asta ca sa ma linistesc. Bebe era foarte activ, l-a vazut si tati cum innota.
Desi nu era eco de dublu test, translucenta nucala este 0.78mm si os nazal vizibil. Ce ziceti? Par a fi valori bune pentru 11 saptamani si 3 zile, cel putin asa mi-a zis doctorita.
Oare sunt sanse ca pe 9 noiembrie cand merg la dublu test sa se schimbe acesti parametrii?Atunci voi avea 12 saptamani si 6 zile ...chiar 13 saptamani.
Aaaa, si mi-a mai zis ca bebe are 188bpm. Ea nu mi-a zis ca ar fi o problema, dar nu e cam mult? Chiar mi-a zis ca totul este absolut normal.
Voi ce ziceti? Poate era agitat...ca se tot sucea de pe o parte pe alta si tati era topit tot cand il vedea

11+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluM2 spune:

Ce tare, Valentina, felicitari!
Chiar m-am emotionat!abia astept ecografia morfologica dar mai am 2 saptamani si 4 zile.
Sper ca este bine si bebitul meu si abia astept sa il vad.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

hopes, imi pare rau....

eu cred ca sunt la apogeul greturilor....tare ma mai chinuie si nu prea pot manca de vro 2 zile. or' o fi si din cauza racelii care deja e culmea. ma simt cu imunitatea scazuta...

----------------------------------------
Marina9+ & ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput