Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(4)
Raspunsuri - Pagina 18
RaluM2 spune:
Buna dimienata,
Hopes, imi pare foarte rau pentru ce ti s-a intamplat, iti doresc multa sanatate si putere sa treci peste acest episod
Valentina, multumesc de lamuriri cu Fundeni-ul.
Eu sincer ma cam sperii cand citesc ce simptome aveti voi pentru ca mie imi este bine. Sunt doar mult mai obosita dupamiaza si chiar dorm aproape in fiecare zi dupa munca si ma doare putin putin burta dar cam atat.
Am si eu o mare sensibilitate la mirosuri, mici greturi si arsuri dupa ce mananc.
Abia astept urmatoarea ecografie sa vad ca e totul in regula.
Multa sanatate va doresc si o zi frumoasa de vineri
Eu ma bucur enorm ca maine dimienata nu mai suna ceasul.
9+
RAMONELLA spune:
Pe mine sanii nu ma mai dor de joia trecuta...dar avand in vedere ca luni era bine,ma mai linistesc...asa putin...
Si daca am ceva greturi,ma bucur.
Io sper sa fie bine...
Intepaturi nu prea am,parca in momentul cand ma ridic prea brusc din pat,atunci simt ceva,parca m-ar tine ceva.
Mie parca mi s-a umflat putin burtica,in partea de jos,sub buric.Si se vede putin si cand stau culcata.Ca inainte era gaura,ca eu sunt tare slabaaa.![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007) si
7+
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
Valentina_D spune:
Tot in zona aceea vad ca si burtica mea e mai umflata
, exact colacelul de sub buric, asa cum ai zis tu Ramonella.Parca e mai gros acum.
Plus ca eu acum vad diferenta cand imi fac seara Fragminul. Pliul il prind un picut mai greu decat acum cateva saptamani...1 luna
Eu credeam ca daca treci de 9-10 saptamani, scade riscul opririi din evolutie destul de mult. Faptul ca sunt fete care pierd sarcinile si la varstele astea, ma sperie cumplit. Imi pare sincer rau pentru pierderi
11+
my baby
MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s
kitzy spune:
Ramo deja incepe sa ti se vada? Ce fain...
Mie la al doilea mi s-a vazut pe la 14 saptamani, eu chiar imi faceam griji ca la 12 saptamani aratam exact ca la 5 ![]()
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) si
29+ cu 
RAMONELLA spune:
Ei,mie asa mi se pare.
Sau poate imi imaginez...
Dar eu cum sunt piele si os,se vede daca creste putin burtica.![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007) si
7+
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
musettepink spune:
Neata!
Hopes imi pare f rau

Honeys te-am trecut in listuta.
Mie mi se pare ca burtica mea e f mare pt doar 9 saptamani,s-a umflat bine de tot,zici ca am inghitit un balon![]()
de Luca si
9+
RaluM2 spune:
Si eu credeam la fel ca dupa 8-9 saptamani scade riscul sa pierdem sarcinile.
Cred ca nu o sa fim linistite pana la nastere si pe urma bineinteles ca sunt alte griji, cele mai mari pe care o sa le avem toata viata.
Cele care aveti deja bebei stiti cel mai bine. Oricum mi se pare ca sunteti niste eroine ca faceti al doilea copil.
Pico cel putin m-a dat gata definitiv.
La mine se vede f tare burtica, nu stiu de ce exact, cred ca mare parte e si balonare dar e permanenta. Se observa deja si imi zice toata lumea.
Cred ca o sa fiu foarte mare pana la final
Va pup
9+
lumysti spune:
Fetelor, imi cer scuze pt indiscretie, dar am si eu o intrebare: voi mai prestati
in perioada asta? Sa nu radeti de mine, dar eu nu am fost cuminte
si acuma stau cu inima in gat ca am o scurgere maronie de cateva zile. Am fost la dr si bebe e bine, dar mi-a zis ca nu mai am voie
deloc! Acum fac tratament cu utrogestan si stau mai mult in pat... Insa tot persista scurgerea aceeea maronie de 5 zile...
Sunt asa speriata!...Nu stiu ce sa fac. Voi ati patit asa ceva?
6+
luiza77 spune:
Buna ziua fetelor.....
Eu abia astept ziua de luni sa merg la medic si sa vad cum evolueaza sarcina....abia astept sa ii aud si eu bataile inimii....sunt extrem de emotionata.....eu nu am greturi , doar pofta de mancare si somnolenta...iar sanii sunt mai umflati si foarte durerosi mai ales seara.....cred ca ar fi bine sa nu ne mai analizam asa de mult si s ne mai relaxam, trebuie sa ne rugam la Dumnezeu ca totul sa fie bine si sa aiba grija de noi.....si eu ma sperii foarte tare cand aud de fete ale caror sarcini se opresc din evolutie...offfff Doamne.
Sanatate tuturor si pupici

7+
alegeorgiana spune:
Buna!
Sunt o noua-venita pe acest site si vroiam sa va salut!
Sunt graviduta in 11 saptamani si "contractul cu chiriasul" se va termina in jurul datei de 17 mai 2010.
Va doresc un weekend frumos!
11+