Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (74)
Raspunsuri - Pagina 9
oanka80 spune:
dupa un bocet m-am descarcat putin dar nu pot accepta minciuna.
ioanact daca ai probleme cu memoria, te ajut eu....m-ai accesat pe mess intrebandu-ma daca va pot gazdui cand veniti in iasi la cuvioasa. nu te-am invitat, asa ca te rog sa pui punct la orice comentariu la adresa mea. si m-am purtat cu indiferenta pt ca nu prea aveam subiecte comune de discutii. si de ce erai necajita ca nu mai stai pana joi, vineri??
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
carmickey spune:
oanka80...nu plange nu se merita.... esti o superrrr draguta....mii de pupici...
ce face fetita?
FILMULETE
POZE
mamica de Adelina 16.04.2010
babyangel spune:
Sanzi, sa-ti traiasca iepurica!!!!! iertare ca nu am vazut-o pe listele cu iepurasii
Fetelor, ma bucur ca am lipsit si nu am fost prezenta la "discutiile" aprinse, ca nu ma puteam abtine de la comentarii, urate! din pacate nu toata lumea intelege care este menirea acestui forum, sau ma rog, unele inteleg foarte diferit si drept dovada de-a lungul timpului s-au auto-izolat prin anumite atitudini ofensive si jicnitoare!
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 7 -a
child spune:
Buna dimi!
Albert si-a schimbat programul, a dormit toata noaptea, dar s-a trezit la 6,45 si pana acum s-a jucat .
Deci imi trebuie si mie a doua cafea!
Meniul de azi:
- cereale cu lapte (ROXANA am descoperit cum nu se aposesc, fac cerealele de la inceput mai groase, am vazut ca asa le si mananca mai bine, pana se aposesc se mananca)
- legume cu carne curcan
- pere cu branzica
Fetelor, ce cantitate de carnita dati pe zi bebeilor?
Eu ii dau cam de un deget de al meu, oare nu e prea putin?
Frunzele de patrunjel le adaugati proaspete la blenduit sau le fierbeti si pe alea?
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
GabyHila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanka80 dupa un bocet m-am descarcat putin dar nu pot accepta minciuna. ioanact daca ai probleme cu memoria, te ajut eu....m-ai accesat pe mess intrebandu-ma daca va pot gazdui cand veniti in iasi la cuvioasa. nu te-am invitat, asa ca te rog sa pui punct la orice comentariu la adresa mea. si m-am purtat cu indiferenta pt ca nu prea aveam subiecte comune de discutii. si de ce erai necajita ca nu mai stai pana joi, vineri?? Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010) Eram sigura de autoinvitatie. Fetelor trimitem notificare catre moderatori? E cazul? Oana te rog sa decizi tu. Ti-au fost aduse injuriile cele mai multe. |
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui child Buna dimi! Fetelor, ce cantitate de carnita dati pe zi bebeilor? Eu ii dau cam de un deget de al meu, oare nu e prea putin? Frunzele de patrunjel le adaugati proaspete la benduit sau le fierbeti si pe alea? child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010) |
Buna, pai poate isi pastreaza programul de noapte cu somnic!
Eu dau carne cat un cub de zahar, azi a fost a treia oara.
patrunjel il pun crud, tocmai pentru aroma si vit C, daca pot storc bine tija ( cu ceva asemanator cu aparatul pentru usturoi), ajung cateva picaturi de fapt. sper ca fac bine...
castelana mami fericita
castelanaC spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui GabyHila
Mamica fericita de Veronica Joy (24.01.2010) |
votez pro!
castelana mami fericita
ioanaa28 spune:
andira, ne-ai lipsit !!!, dimineata ma gandeam la voi, pe bune !!! sa treaca repede boala micutei, draga de ea...poate ai si pozici, ...cand ai timp :))))
Roxy...iepurasi ne-au trebuit, iepurasi avem... pup, sa treaca repede...
Denisa, ca papusa scumpa ai !!!(nu ma refer la aia neagra):))) m=a dat gata tinuta
child, va invidiez !!! cat de mult mi-as dori sa putem avea si noi activitati din astea !!!
sunteti frumu tare !!! si, sa nu uit, am primit feeder-ul !!! un mare succes !!!! sper sa ne putem revansa cat de curand fata de voi, ai fost super draguta sa ne ajuti !!! multe flori pt mami frumoasa !!! ( merge rau netu', nu ma lasa sa pun emoticon :((((.
stanucel esti o femeie deosebita, cu multa diplomatie si demnitate chiar si in situatii grele. Unii ar putea invata mult de la tine...
evamika, nu-mi vine sa cred ca fetita descurcareata ai !!! pup zambiriciu'
Rebiana, asa mama, asa fata !!! sper sa te mosteneasaca din toate punctele de vedere...Desi daca pe mine ma intrebi cu cine seamana Mara,ca fizionomie, raspund repede, cu Luca :))))
Silvia, ce bine-ti seamana baiatul !!! sunteti amandoi senini si relaxati...
Ina, Michelle, super tare intalnirea !!! mi-au placut de numa' tinutele bebicilor, zici ca era intalnire de afaceri :)))
Lindal, ma bucur sa aud vesti de la voi...ultimele poze nu le-am vazut inca din cauze de net adormit...
Anca, mai cu cine o fi semanand Codrin, si eu ma intreb, ca niciunul nu sunteti atat de frumos... :))) gluma, da? si pupic...
nibi niki sunteti dou frumoase, am mai zis, iar tie atre iti prieste rolul de mamica, te vad tot mai fericita si senina...
Cori, nu cred ca e vreo problema cu vaccinul, si eu stiam ca unii pot avea o reactie mai puternica...dar te cred ca nu ti-e usor sa o vezi asa...pup sa treaca repede...
Oanka, avea dreptate Roxy, ai un bibelou de fetita, o papusica vie...
mamei ei un brat mare de flori, e O MARE DOAMNA !!!
iliraluca spune:
Dana, bine ai venit.
Roxana, singura solutie sa scapi de dependenta este, cum zice Dana, un servici sau ceva examene Te bagi?
Child, frunzele de patrunjel le blenduiesc crude, la aburi impreuna cu legumele le pun pe cele de telina. Ziceai tu de constipatie, vroiam sa te intreb daca pui ulei la mancare? Eu pun putin de masline si putin de porumb si face kk foarte bine. Te intreb pentru ca am uitat doua zile sa pun si ce s-a mai chinuit sa faca kk.
Carne, mie pediatra mi-a spus 30-40g/zi. Am cantar de bucatarie si cantaresc dar nu prea am imaginatie sa iti spun cat este. fac poza azi sa vezi.
andra_s spune:
Neata,
Intru decat sa va las niste poze cu Pishti:
http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei/IanisStefanOMicaMinune8luni#5530227975782786946
fug sa ii fac papa pt pranz si dupa aia mai intru la un pahar de vorba
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!