Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (74)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata !!!!

Andira- ma bucur mult sa te revad.
Uitasem de site ul acela cu retete, stiam eu de ce iti duc dorul.
Sanatate multa lui Iris

Roxana - Pupam viitorul iepuras si pe mamica sa iasa dintii fara durere.
Pediatra ne-a zis si noua ca stau sa iasa dintii de sus ca e gingia umflata. hmmm are e de vreo luna si nici urma de dinte . Trebuie ogligatoriu sa se faca alba ?

Atb - asta e problema, nu gasesc vasul. Eu am copt usturoiul ultima data in tava cu friptura. Dar sa fie acoperit de apa ca sa nu se arda/usuce. E ca o cescuta de cafea cu capacel tuguiat, nu mare, cat sa intre o capatana de usturoi lejer. Cred ca de la cei care vand vase de lut l-am luat. Nici nu stiam pt ce este , l-am luat ca era mic si haios. Mai tarziu am vazut pe un blog ca este pt asa ceva..

Erina- am vazut Daria mica si plimbareata in premergator. Din poze mie David mi se pare mai grasut. Probabil din cauza fizionomiei.

Stanucel- multa rabdare si putere, timpul le vindeca pe toate. Suna tare aiurea si enervant dar pt mine s-a dovedit a fi adevarat.
Pare incantata Adelina de premergator. Sa se plimbe sanatoasa cu el.

Oana - bafta la eco. Sigur o sa fie bine
Tare interesat Eric de Tv. Ce mai, barbat in toata regula cu telecomanda in mana.

Evamika- bafta la dr.
Mi se pare foarte schimbata Eva. A crescut si e o frumoasa. Imi place de mor poza in care se infige intr-o bucata de sunculita sau ce este.
Ati mai foat la Moieciu?

Oanka - Maria e o frumoasa iar tu in viziunea mea arati perfect, numai sa nu slabesti si mai tare.
In poza 15 seamana cu tine la gura Maria. Deci cu mami seamana ea asa frumoasa.
Sper ca toata povestea asta sa nu te faca sa te retragi si sa mai treci pe la noi
M-am bucurat sa-l vad si pe Matei al Lindei in poze. S-a facut mare si frumos.

Rebiana- Mare o scumpa. Ii sta foarte bine in gecuta neagra. Te admir foarte mult, cum reusesti tu sa le faci pe toate, sa te ocupi si de tine si familie.

Greenfrog - voi semanani f bine, doi frumosi.
Petru nu vb pt ca e baiat. Sti cum sunt fetele, toata ziua dau din gura

Child - imi place de voi ca sunteti sportivi. Frumoase pozele. mmmm m-as duce si eu la inot cu Maya.

Ina, Michelle- super pozele. Imi place ca v-ati intalnit.

Cori - mor dupa ochisorii senini si frumosi ai Elizei.

Irene- pupam fetele. Diana e un inger chiar si asa un pic atinsa de virusel.

Anca - eu tot cu tine cred ca seamana Codrin. Are clar fara ta ovala si gura.

Niki- superba gecuta Mariei si Maria of course

Sensibila - nu stiu ca am mai scris. Superba Gia. Si ea s-a schimbat.

Sper ca nu am uitat pe nimeni. Daca am uitat imi cer scuze. Vad toate pozele si filmuletele dar mai uit din nume

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa nu stiu daca musai tre sa se faca alba, nu ma tin minte de la ivan, stiu insa ca lui i.au iesit sus primi dintisori, dar la silvana asa e gingia jos, latita si in locurile unde ies mai alba, deja cei doi se simt la mana, oricum aseara i.am dat paracetamol juma de doza si i.a trecut a adormit pana la urma, altceva eu nu dau

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

castelanaC am reusit sa activez PM....
o zi buna

FILMULETE
POZE

mamica de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

dana bine ai venit!
zi.mi si mie cum ai rezolvat cu dependenta, vreau si eu tratamentul

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

cafea, cafea??? Unde , unde ??? Vreau si eu .
Cola vad ca nu-si face efectul.
Aseara am stat pe net si v-am citit. Nu discut despre subiect. Eu mi-am mai spus parerea despre musafiri.
Sunt unii care ar dormi pe jos numai sa le fie bine musafirilor si le palce la nebuie sa aiba pe cineva in casa tot timpul.
Eu nu sunt genul ala.

Anca- te admir cum te ti tu de diat.

Sanzi - si Maya se sperie. Si daca intru in camera si nu e atenta se sperie. Si daca tipa careva mai tare, si daca stranuta tac-su si si si....
Ea asa inca din burta. La un zbomot mai puternic sare toata. In maternitate la fel, daca se trantea o usa se spria.
De zogmote constante nu se sperie. Cand iesim afara nu e zi sa nu auzim ambulante. Nu are nici o treaba pt ca mai e si zgootul masinilor etc.

Cristina- multumesc. Ma bucur sa aude de cineva care are la ambele maini. Maya are decat la una.

http://picasaweb.google.com/deni757/MayutzPuiutz5Luni#5519451995034508258
Aici se vede la manuta din prim plan ca este doar o dunga continua, iar la cealalta manuta sunt doua intrerupte.
Nu ma gandeam la SD si la alte sindroame si probleme genetice mai putin cunoscute de care nu stiu eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Roxana, e grele . Sa nu crezi ca am fost eu asa puternica...Dar am inceput serviciul, am avut examene de dat si, incet, incet, am uitat de "viciul" meu...Apoi, pe masura ce copiii cresc nu mai au o evolutie asa de "spectaculoasa" ca in primele luni si nu mai ai multe de impartasit...doar rutina

Mergi la inceput

Dana bine ai venit. Ops ma recunosc cu dependenta asta, dar imi si place asa ca nu renunt. Nu inca.

Fetelor am o propunere
Cine vrea sa fie trecut in lista sau sa se adauge date noi etc sa trimita un PM cu datele/schimbarile pe userul comun mar_apr_2010.
In felul acesta datele raman intr-un loc sigur si nu mai trebuie sa le cautam nu stiu cate pagini in urma iar atunci cand se schimba capitolul sunt usor de gasit si adaugat in lista

Mergi la inceput

Roxana- la noi mai e atunci. nu se simte nimic la mana. Nici nu stiu ce ar trebui sa se simta dar parca e toata gingia la fel.
DEja ma gandesc sa-si fac stoc de creme si alte minuni.
AM prafurile, sper sa-si faca efectul.
Mai nou Maya nici nu mai roade, nici nu mai baloseste....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Salut si eu toate fetele daca tot ne-ati vazut in poze. Asa e, Matei a crescut mare, mai nou a descoperit ca poate sta in 4 labute, dar in fundulet inca nu sta singur. Sambata il sarbatorim de 6 lunute. Poate voi reusi in curand sa mai pun si eu poze. O perioada nu am reusit sa va mai citesc, insa de duminica mi-am reluat obiceiul.
Va pup pe toate si doresc multa sanatate mamicilor si bebeilor cu probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui stanucel

castelanaC am reusit sa activez PM....
o zi buna

FILMULETE
POZE

mamica de Adelina 16.04.2010

ok, l-am "probat"

castelana mami fericita

Mergi la inceput